realiai dar gerai isjungti pati explorer.exe o poto ji paleisti per run... tai ir is dalies padeda... gaunasi vos ne tas pats kas PC restart... zinoma jei yra galimybe
Ką darote kai užlūšta kompas?
Collapse
X
-
Kai užlušta pc atsisėdžiu į kampą ir pradedu raudot kaip maža mergaite, po ot pasimeldžiu kad Dievas jį sutaisytų. O jei rimtai kas savaitę susirašau reikiamus dalykus į cd (abdrug užluš) Kai lūžta pc atsisidedžiu ir tvakau jei nepavyksta perrašau Win.Comment
-
Jai man uzlusta spaudineju alt+ctrl+del arba atjungiu per razete nes restartas daznai neveikia anksciau kai taip budavo trankydavou ekrana i siena viena karta klaviatura dauziau ir iskrito space migtukas tai koki pusvalandi kol idejau kazkoki metaliuka reikia butent taip pastatyti.Comment
-
pati standartą darau (o kas belieka): ctrl+alt+delete iki beprotybės, o kai ir ji pasiekia ribą - meistrasComment
-
Kai užlūžta pasijamu task manager jeigu pc užlūžęs iki to, kad net task manager nebeiškviečia, jungiu jį out. Bet buvo, prisimenu, kai net neišjungė. Traukiau iš rozetės.
Comment
-
Einu miegot
Na aš tai savo kompo užlužimo priežastis dažniausiai žinau,tai pati lendu taisyt atsinešu dulkių siurblį,atsuktuvų rinkinį ir davai kompo vidų operuot Nieko ten baisaus,tik 1)gali dulkių prisirinkt,kad kompas hard disko nemato 2) laidas jungiantis kompą su hard disku kažkoks lievas,nuo pat nupirkimo man vis hard disko pc nemato,tai ištraukiu,ikišu atgal ir tiek
Žinoma,buvo,kad motininė sudegė.Tada jau pusbriko pagalbos reik.Not bad...Comment
-
Comment