Klausimas, o bus atsižvelgta išvis į balsavimą ar čia tik tarp kitko, nes matau, jog rimtesni forumiečiai nenori AZ pavadinimo, nors dauguma už jį nubalsavo, so?
AZ žurnalo pavadinimo rinkimai!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kas del pavadinimo Anime Zona tai pavadint zurnala taip butu tas pats kas FHM pavadint tv gidu, bendra tik tai kad FHM'e yra skiltis, kur trumpai apzvelgiami verti demesio filmai kurie bus parodyti sia savaite. ir siaip imo dauguma balsavo uz AZ vien is lojalumo forumui.Comment
-
Man prie sirdies tik banzai ir anime zona sunku apsisprest .Comment
-
as balsavau uz "j-zone" pavadinima, nors man asmeniskai j-zona skambetu graziau, bet ne tame esme. sis zurnalas bus apie japonija ir kas su ja susieja, ne vien tik apie anime tai pavadinimas "anime zona" [uz kuri daugiausiai balsavo] manau netinkamas, nors nera blogiausias variantas.
Didelis-Bardakas tikiuosi i tavo klausima atsakys, nes man ir smalsu. ar cia sis balsavimas siaip ant baikes ar ne.
...............VISKAS KAS TURI PRADŽIĄ TURI IR PABAIGĄ............Comment
-
Į balsavimą tikrai atsižvelgta bus. Pasibaigus sekmadienį naktį balsavimui bus paimtas top penketas ir tarp rašytojų ir redaktorių darysim galutinius rinkimus. Taigi tai, kad čionais Anime Zona lyderiauja dar nereiškia, kad tikrai jau bus tas pavadinimas (galbūt bus banzai, o gal ir j-zone, mikomi irgi visai įmanomas variantas). Antradienį jau turėtume turėt galutinį ir nepakeičiamą pavadinimą, o tada jau mūsų photoshopininkas photoshopins logą, cover'į ir dar kitus pribambasusComment
-
as balsavau uz "j-zone" pavadinima, nors man asmeniskai j-zona skambetu graziau, bet ne tame esme. sis zurnalas bus apie japonija ir kas su ja susieja, ne vien tik apie anime tai pavadinimas "anime zona" [uz kuri daugiausiai balsavo] manau netinkamas, nors nera blogiausias variantas.
Didelis-Bardakas tikiuosi i tavo klausima atsakys, nes man ir smalsu. ar cia sis balsavimas siaip ant baikes ar ne.Comment
-
Daugeliui suprantamo pavadinimo reikia, lengvai isimintino pavadinimo.
Arba Banzai(kas daug kas girdejo) arba anglishka varianta pvz. J-Zone, nes tie tiesa sakant japoniski pavadinimai mane atbaido. Jie gana griozdishki kaip laisvalaikio turinio zurnalui, paprastam skaitytojui neaiskus ir nepamirshtam kad zurnalas ne siaurajai megeju (specu) auditorijai, o platesniam amziaus ir soc. padeties ratui, nuo noob'o iki anime ir japan otako.Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2007-04-07, 14:54.Comment
-
Paskutinis pakeitimas nuo voiceofdeath; 2007-04-07, 16:44.Did you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!Comment
Comment