Animo-Manija

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Eisas Kuperis
    Simintis Sun

• 2006 01 25
    • 355

Nuomonės apie anime nepagadins, vat apie žmogu jau kita kalba. Negi tau sugeba tauip lengvai daryti įtaka tai kas kuo persirengia?
    Man tai gali pasakyti tik apie anime populiaruma, kiek jis protų užėmęs.

Comment

• Likimo_Kalvis
      YOSH!!!

• 2006 08 26
      • 378

Autorius Evil_of_Darknesz
      tokie dalykai gali pazeist silpno zmogaus phsichika.. XD
      kokie mes silpnuoliai

o siaip tai ce tipo cosplay'inims skaitos? vyrs su, nu kaip jam, stringais
      Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.

Comment

• Di
        • 2006 09 19
        • 169

puke
        [I]kiekyb

Comment

• Evil_of_Darknesz
          Suicide is painless...

• 2006 04 09
          • 998

To likimo kalvis: As juokaudamas pasakiau kad zmogaus pshichika gali pazeist...

Comment

• Sasumi
            AquariusKiss

• 2006 08 06
            • 190

jus cia tik nepagalvokit,kad specialiai tokiu cosplayu ieskojau siai temai,garbes zodis ir mane supykino,kai pamaciau....jezau,siurpu daros prisiminus,nukrato visa :x .beja dar viena tikrai ziauru Gai(is naruto) cosplay maciau....net nemoku apsakyt....veah :x...o del pshichikos,tai as sutinku,tikrai tam tikra prasme gali pazeist i'm not kidding
            BETO AS JUK PERSPEJAU!SILPNU NERVU ZMOGAI VON NUO NUORODOS!!!

Comment

• Tsuyu
              VAK

• 2007 03 30
              • 135

Autorius Sasumi
              cia manu kaip tik apie amziu............................................. ..ir persirenginejima kitais labai tinka............................................
              WARNING!JOKIAIS BUDAIS NEJUNKIT SITO LINKO,JEI JUS GALI SUPYKINTI PLAUKUOTA ZOPA(SUBINE).TACIAU JEI PASIRYSITE TOKIAM ZINGSNIUI,SIULICIAU PASIIMTI MAISELI.
              http://site.man-faye.com/Portals/2/5...0arguments.jpg
              mane tai labai prjuokino..hahahahaha uoj.ne, zinoma ash ne ish posto juokiuos, bet ish cospay'aus..kiek zmogus drasos turi, ir dar tokia "sexy" poza ishmete :sick: :sick:

Comment

• draugej

bent jau subine galejo nusidepiliuot beje koki cia anime bande costplayint? neatpazystu ...

Comment

• Hikari_
                  Mental

• 2008 02 27
                  • 981

as asmeniskai kiek maciau zmones su tais cosplayiais tai tikrai liudna pasidare net man ju pagailo jei tau netinka tas drabuzis tai kam ji detis ir juolabiau eiti i gatve..suprantu 30-meciai irgi zmones , bet del dievo juk cosplayinti tik paaugliams tinka nereikia persistengti.. galu gale as ir pati turiu cospalyu bet nei nesiruosiu su juo eit i lauka tiesiog siaip namie uzsidedu..kas netinka tas netinka. Ir vistik patarciau tiem 40 meciam namie su tais songoku kostiumais pavaiksciot nes geriau jau namie nei kad gatvej isjuoktu...

Comment

Working...