Animo-Manija

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • draugej

bet jie gi nevaiksto kiekwiena diena taip apsirenge!!! Gi tik per wakarelius ar meetus taip apsirengia...nieko blogo nematau apsirengti tau patinkanciu kostiumu, nesvarbu ar tau jis tinka ar ne.

Comment

• Hellsing_lover
      Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
      • 1318

jau geriau kad tiktų, nes kai pamatai kokį nors apsirengusį visiškai nekaip, tai ir iš dalies susigadini netgi pačią nuomonę apie tą anime... Bent aš taip manau

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Evil_of_Darknesz
        Suicide is painless...

• 2006 04 09
        • 998

Kodel susigadini nuomone apie ta anime, tiesiog fanas nori pasireiksti tuo anime veikeju ir tiek vel gi priklauso koks zmogus ir kaip i tai ziuri...

Comment

• Bardakas
          Žmogus Ne

• 2005 09 22
          • 1462

Aš manau bendrai viską paskaitęs kad cosplay tikrai normalus ir netgi gražus dalykas, būna ri gerai ir prastai atliktų cosplay'inimų, bet esmė tame, kad žmogus pats nori pasirodyt, parodyt kaip gerbia tą anime ir tiesiog gerai/smagiai praleist laiką tame tarpe žmonių.
          P.S. fainos cosplay fotkės iš Naruto
          Maybe on Earth, Maybe in the Future
          sigpic
          Kurokawa idėjinis lyderis
          Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• radament666
            "Umi no Suna" Dark

• 2007 02 18
            • 154

Zodziu, reikia palaikyti tokius dalykus, nes ju reikia.
            Priklauso Klaipėdos Japonų Animacijos Klubui

Comment

• Sasumi
              AquariusKiss

• 2006 08 06
              • 190

Autorius Didelis-Bardakas
              Aš manau bendrai viską paskaitęs kad cosplay tikrai normalus ir netgi gražus dalykas, būna ri gerai ir prastai atliktų cosplay'inimų, bet esmė tame, kad žmogus pats nori pasirodyt, parodyt kaip gerbia tą anime ir tiesiog gerai/smagiai praleist laiką tame tarpe žmonių.
              P.S. fainos cosplay fotkės iš Naruto
              hehe,sanke ^.^ visi ten nearealus,ne tik naruto,bet naruto aisku da best

Comment

• Tsuyu
                VAK

• 2007 03 30
                • 135

shiaip ash manau ne tame esme ka mes visi galvojam, o tame, kad tas bicas gerai jaucias budamas cosplay.zinoma, mums akis paganyt butu maloniau i kokybiskus cosplay'us.bet tai jei zmogui taip patinka negi uzdrausi?
                asmeniskai ash i cosplay neiciau jei netureciau kokybishko kostiumo ir jei tam kostiume gerai nesijausciau..ir man tikrai butu dzin kiek man metu,svarbu, kad man linxma butu.
                cia bishky gal ne itema bet tai aktoriai tam tikra prasme irgi cosplay'eriai kai buna anime live movie..na ir?normaliai atrodo.na, vietom kai kas ishties juokinga(cia prisiminiau live movie menulio jureive ), bet kartais visai nieko.
                Paskutinis pakeitimas nuo Tsuyu; 2007-03-31, 07:28. Priežastis: priesh tai buves pasisakymas buvo su klaidom

Comment

• adrijana

o man ta menulio jureive nepatinka nzn, piesta geriau atrodo bet esu macius tokiu dalyku (aisku nuotraukose ne live ) ir man visai patiko linksma kokiuose vakareliuose pasiaust apsirengus anime veikeju kostiumais tik kiekviena diena TIKRAI ne

Comment

• Surreal
                    Green World

• 2006 10 31
                    • 76

Gražu visai cosplay, nors tikslesnės nuomonės susidarius nesu, nelabai tuo domiuosi. Bet į kokybiškus akis paganyt gražiau :] (Sasuke ir Edas belenekaip kietai atrodo iš tų nuotraukų). O kad moterys persirengia vyriškais personažais, visai neblogai, atrodo net panašesnės į anime personažus.

Comment

• Sasumi
                      AquariusKiss

• 2006 08 06
                      • 190

Autorius Surreal
                      Gražu visai cosplay, nors tikslesnės nuomonės susidarius nesu, nelabai tuo domiuosi. Bet į kokybiškus akis paganyt gražiau :] (Sasuke ir Edas belenekaip kietai atrodo iš tų nuotraukų). O kad moterys persirengia vyriškais personažais, visai neblogai, atrodo net panašesnės į anime personažus.
                      tai ten sasuke berots visur mergos buvo nzn

Comment

• Tsuyu
                        VAK

• 2007 03 30
                        • 135

na,man kazkaip kai cosplay pakeicia lyti ne super(dazniausiai) atrodo.nezinau, kodel, o jei dar kostiumas prastas tai ish vis nieko gero.bet jo kartais buna ir labai geru merginu-vaikinu cosplay'u.viena tokia mergina maciau ish angel sanctuary, cosplay'ino ta toky su drakonu ant veido(nepamenu vardo).va ten tai grazu.gaila nerandu nuotraukos

Comment

• Hellsing_lover
                          Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                          • 1318

O siaip kad merginos daznai apsirengusios vyrisku anime personazu atrodo graziau negu kai kurie vaikinai, tai manau tik del to, kad daug anime vaikinus turi gan tokiu moterisku bruozu... Bent as taip manau

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Sasumi
                            AquariusKiss

• 2006 08 06
                            • 190

cia manu kaip tik apie amziu............................................. ..ir persirenginejima kitais labai tinka............................................
                            WARNING!JOKIAIS BUDAIS NEJUNKIT SITO LINKO,JEI JUS GALI SUPYKINTI PLAUKUOTA ZOPA(SUBINE).TACIAU JEI PASIRYSITE TOKIAM ZINGSNIUI,SIULICIAU PASIIMTI MAISELI.
                            http://site.man-faye.com/Portals/2/5...0arguments.jpg

Comment

• chichirou
                              .af.

• 2006 12 24
                              • 12

I have never seen anything sooooo disgusting in my whole life....

Comment

• Evil_of_Darknesz
                                Suicide is painless...

• 2006 04 09
                                • 998

Faye is cowboy bebop tikrai graziau atrodo na dabar galiu siek tiek pakeisti nuomone jai jau toks costplayinimas tai tikrai gali nuomone susigadint apie ta anime ir netik.... tokie dalykai gali pazeist silpno zmogaus phsichika.. XD

Comment

Working...