ten kazkaip nelabai i tikra zmogu uznesa man
Animo-Manija
Collapse
X
-
"nu tiesa aš nekosplėjinu, bet esmė ne tame". atvirkščiai - toji "esmė" būtent čia. o jeigu vienintelis 30 metų ne-"rimto pono" malonumas - nubėgti iki "hyper rimi" su sintetine uodega, nematau čia nieko žavingo.
mmm. o tu labiau stereotipiškas negu aš - tie kiti, paprastieji žemės kirminai, tie, kurie nevaikšto į cosplay'us ir nežiūri "dbz" - tik žiūri krepšinį su savo tūlom bobom ir tikrina banko sąskaitų balansą.Comment
-
O_o Nesupratau Freya ant ko čia stumi.
Tipo suaugę negali mėgti animes? Kodėl iš vyresnių viskas atimama? Jei jiems patinka tas ar kitas veikėjas, kodėl jie negali nors vieną dieną pasijusti jo kailyje. Na tarkim jam žiauriai netinka. Tarkim pilvas išdrimba ar dar kas baisiau. Bet jei jam tai patinka, jei jis to nori. Kodėl ne? Negi sulaukei 30 metų tai jau ir sėdėsi užsidaręs darbe, o po to tiesiai namo? Ir neduok dieve tave kasnors pamatys ne su kostiumu ar kostiumeliu. Gi pirštais užbadys. Su tokiu mastymu greitai dėdės baltais chalatais išsiveš.
Nemanau, kad kai jūs užaugsite, sugebėsite būti tokie kokius norės matyti jūsų vaikai ar jaunesni žmogučiai. Jie juk irgi jums zys, kad negražu, kad nusisvaigstat. Bet juk anime jūsų kraujyje ir patys sunkiai atsikratysit ypročių.
O jei taip - tai man jūsų labai gaila. XD
Freya, biškuti tolerancijos būtų neprošalį o jei bado akis google išmesti variantai, pasistenk sukonkretinti ko ieškai.Comment
-
Sauge žmonės necosplayna. Tai nerimta. Kvailokai atrodo. Tagi, tuo metu kai susidomėjau anime, galbut ir butu kilusi tokia mintis, tačiau man tai tas pats kaip ir bet kuri aktorystė, tik va žinoma tokia labiau savamoksliška. Jei jau aktoriu būna nuo pačių jauniausių iki labai senyvo amžiaus, tai kodėl ir čia, anime cosplay negali galioti tas pats. Tiesa, tik kai anime visi veikėjai dažnai tokie jauni, 30metų cosplaynti tokius tikrai gali atrodyti mažu mažiausiai keista, bet tai kas, jei ir tokio amžiaus žmogui anime vis dar yra puikus dalykas. O šiaip ir tokio amžiaus manau išeitu geras Songokas, juk ne visada jis buvo mažas.
Fantazija? Jos pilna pačiame anime, patys kažko lyg ir nelabai prikuriame, persirengdami konkrečiu veikėju daug neprifantazuojame, tik perkopijuojame. Tiesa per daug matytu anime neišsirinkau patinkančio veikėjo kokio, bet va galvoje atsirado naujas, paties susikurtas su visa išvaizda ir visu savo charakteriu, veikėjas, ir manau kad amimiškas.
Rusiška animacija. Gerbiu aš ja labai, tiek senaja, tiek nemaža dali naujos, kuri kartais būna juokinga iki nugriuvimo. Taip, gyvunėliai buvo dažni ir mėgstami. Taigi tuoj persidažau savo kaili iš catboy i Leopoldą ir sakau "Bičiuliai, gyvenkime draugiškai". Chė. Na man rusiška animacija, kad ir kokia ji butu rimta, tiek daug diskusiju nesukelia, veikėju tinkamu vaidinti nedaug. (Chm, vaikystėje tai teužtekdavo kaukės ir 32 mokyniai jau aprupinti rusiškos animacijos persnožais)
Norim kokybės, daugiau kokybės. Štai ką aš skaitu Freya žiniutėse, nu taigi ir aš gal net labai noriu idelaus kostiumo ir kitos atributikos, tačiau yra taip, aš niekam nepateikinėju kokios foto, še, pasiukyt man tokį kaip šitam piešinėlį. Viska visi daro patys, na manau kad taip yra. Bet jau pačiam tai tektu tiesiog gerai pralėkti pro kokį skuduryna, kita kokia audinių parduotuvę ir daug naktu praleisti prie siuvimo mašinos. Ir dar apie kokybe. Jei vaidmenis mums skiria ne pagal tai kokie esam, o renkamės patys pagal savo norus, tai nieko keisto gi kad kartais personažas prie žmogaus visai nedera, na bet jei jam patinka, tai tegu, bet jis bus laimingas.
Kokybei visur reikia profesionalų, čia mėgėjai, žmonės norintys linksmai pabūti, daro taip kaip išeina.
helloween'ai, karnavalai neturi konkretumo + daugiau fantazijos, o čia anime, kaip ir... emm. kitokia vaidybos rušis. Kuo geriau atkarti konkretų personažą. Na aš taip manau, nors gal ir klystu.
Visgi manau teks priprasti keistenybiu. Žmonių kurie daro tai ką nori (bet nelaužo istatymų) ir jaučiasi laisvai, smagiai ir laimingai.
Galbut dar kam įprasta gyventi taip kaip primita, laikytis kokių tai nerašytų taisyklių kaip gyventi, nors norėtusi ir kitaip. Bet tai jau keičiasi. Ir manau kad jei cosplaynimas vis dar atrodo keistai, prastai, svetimai ar dar kaip nors, tai laikina ir jau keičiasi ir vėliau taps visai normaliu reiškiniu. Ir dabar per miestą perėjus su puikiai pagamintais apdarais, kita aptributiką, niekas neskubėtu vežti kur su baltais chalatais, tiesa po neaiškius skersgatvius gal nereikėtu tikrinti žmonių reagcijos.Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2007-03-26, 16:02.Comment
-
Na kai eisas paraso tai buna ka skaityt net atsibodo skaityti... na, bet siuo atveju as jam pritariu... XDComment
-
na,kaip kad Izzo ir Helsing_lover kad sake ir mano,as esu tos pacios nuomones....ten stopu dovai ne zmogus nors tiesa sakant susivarciau pamacius rankas
nzn,aisku,daznai pasitaiko isvis nefryciom tokiu kostiumu ir zmoniu,kuriem net netinka tas cosplejus...atrodo ziauriai,bet oka?svarbiausia zmogus pats jauciasi gerai...
turiu keleta cosplay'u ir man jie pvz grazus
http://xs23.xs.to/pics/05140/oroti3.jpg
http://www.hemmy.net/images/cool/naruto11.jpg
http://images.google.lt/imgres?imgur...%3Dlt%26sa%3DG
http://images.google.lt/imgres?imgur...%3Dlt%26sa%3DG
aj nu krc yra tu cosplayu ir be galo daug ir be galo garziu,nesiterliosiu ir neieskosiu as cia dabar.bet pripazystu,kad buna tikrai ziauriu,patiems tiems persirengeliams nesvarbu plaukuosena ar dar kas...pvz vienoj fotkej toki ziauru sasuke maciau....GARBANOTAS!!!!Comment
-
Metalinis alchemikas tai kietai ta jo rankelė ir padarė ispudi narutėComment
-
keista ir man...kazkaip durnas dalykas....bet kadangi sasuke ir kakashis turi daug fangirls taj...nieko keisto ^^Comment
-
>30 ir daugiau
he_he.. costplay'iai galimi įvairiaus amžiaus žmonėms. viskas tik priklauso nuo renginio rimtumo, profesionalumo ir jame dalyvaujančių žmonių "pasinešimo". Kaip geriausias variantas - tai Venecijos karnavalas. Čia dalyvauja pačių įvairiausių sluoksnių žmonės (nuo aristokratų, milionierių iki paprastų studentų, "nabašnikų" ). karnavalas tai žaidimo forma, kurią, jei ji priimtina daugeliui, pagal ją visi ir žaidžia. šiuom atveju (kaip ir užganavės ir pan.) koncepsija labai aiški visų amžiaus žmonių grupėms. ir visi mielai pasineria į tą žaidimą..
Dabar dėl anime "costpalay'jų" - lietuvoje aišku nėra visai dar tam tradicijų, o JAV, ES, dar tik kuriasi, formuojasi visa tai (suaugusiujų terpėje). Viskas dar tik kristalizuojasi, įgauna formą ir kokybę. Nematau nieko blogo, jei kokia senutė persirengia kokia 'sailor moon'; tegu sau.. Asmeniškai aš esu už tokių renginių ir apdarų kokybę; t.p. už ir tam tinkamą organizuoti renginio vietą/erdvę. Pagal savo idėją (mano galva) anime costplay'iai turėtų vykti tam tikrose uždarose patalpose, klubuose, salėse, nes pagal savo koncepsiją, anime/manga yra gana intravertinis menas (čia tik mano subjektyvi nuomonė).
Nereikia smerkti tų kuriuos matote internete. Ką darysi, iki skonio ir kokybės gal jiems ir toli, bet gal kažkur iš tiesų vyksta labai aukšto lygio anime costplay-jai tarp vyresnių žmogeliukų, kurie į apdarus, į renginius gali sau leisti investuoti nemažus pinigėlius. kas ten žino kas ten dedasi .
o kol jauni esate, tol galite džiaugtis, daryti viską kas šauna į galvą, atrodyti taip kaip jums patinka... Vyresnieji juk taip pat vaikai, tik kad jau suaugę; ir jie juk mėgsta žaisti kartais, tik viskas vyksta čia daug rafinuočiau ir skoningiau. Vargu ar į tokius renginukus patektų tie, kam mažiau nei 25m. Suaugę manau moka ne prasčiau linksmintis, tik protingi žmonės retai kada tai afišuoja viešai...
P.s.: nepamirškit, ir jūs suaugsite, ir jums norėsis atsipalaiduoti, prisiminti nerūpestingą jaunystę.. ir tikriausiai norėsite sau ir savo draugams suorganizuoti kokį "privat party". O kaip tą darytumėte, galite jau daba pafantazuotiComment
-
As manau, kad cosplay nera blogas dalykas ir galbut kiekvienam reiketu pabandyt idomu butu, kaskas naujo ir kad 30-40-20 metu vyrai cosplayna tai nieko baisaus, kaiptik pagal amziu songokui tinka Yra ir siaip gerai padarytu ir istikruju gerai atrdodanciu cosplayintoju pvz foto kur Sasumi imete. Taciau neneigsiu, kad yra kartais vaizdu, kad pirma mintis i galva ateina "Weirdo" sakykim ar kas yra mates apzelusi, stora ir kokiu 35 metu vyra cosplaynanti sailormoon(Bane), nepykit bet... cia zmogaus pasirinkimas kaip atrodyti ir ka daryti(kiekvienas turi savo nuomone)
Cosplay yra gerai.
Gara, Naruto ir Kakashis geriausiai man atrodo ir dar ta mergina kur su juodais drabuziais ir kardu buvo.
Beje kaskodel tik dabar pastebejau, kad ant Neji galvos svastika(is vokieciu puses)Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2007-03-27, 15:18.Priklauso Klaipėdos Japonų Animacijos KlubuiComment
-
ačiū už nuotraukas. čia buvo geranoriškas įrodymas ar "in your face!"? tik va europiečių nesimato. o ypač vyresnio amžiaus. suprask, matyt, neefektingai atrodys... bet bet bet - matau, negraudžių variantų yra.
kažkaip viskas išvirkščiai gaunasi... kiek supratau iš daugumos post'ų , svarbiausia, kad žmogus gerai jaustųsi įkūnydamas savo personažą, m?
tai kodėl mergaitės berniukų (arba, jeigu labai norit - atvirkščiai) cosplay'inti negali?Comment
-
Šiaip kaip tik dažnai panos cosplayina visokiu bishou charus ir iš jų bishou išeina geresni negu iš bachurų [didžiaja dalim]. O su bernais- na manau čia tas pats kaip kad merginos nešioja ir kelnes ir sionus, o vaikinams kažkaip neprimtina n.nIN DUCT TAPE I TRUSTComment
Comment