Animo-Manija

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Freya

Animo-Manija

žinot, žiūrėjau aš į šį reikalą ir iš kairės, ir iš dešinės, net iš viršaus. dabar laukiu, kad kas atvestų į protą.

o yra taip: kai googlinu ieškodama kokio paveiksliuko, dažnai dažnai išmeta foto iš visokių anime mylėtojų suvažiavimų - su savo mylimiausių personažų kostiumais.

žinoma, didelis susižavėjimas kokia nors sritimi - nėra smerktinas, bet: kaip rimtai žiūrėti į 30 metų vyrą songoko kostiumu?
  • Di
    • 2006 09 19
    • 169

Nieko čia keisto. Kai žaisdavau Lineage, mano klano nariai būdavo suaugę, šeimas turintys žmonės. O į mytus ateidavo kai kas apsirengę šarvus, kas pasipuošę Lineage personažų drabužiais. Aš ir pati puoselėjau mintį pasisiūdinti savo Lineage'inės raganos Karmian suknelę. Tokia žalia, su apvadais.. mmmmmm.. Man tai nieko keisto, tiesiog labai gražu.
    [I]kiekyb

Comment

• piccosan
      Daft Punk

• 2005 11 28
      • 250

ok.. nelabai supratau ko tu cia prasai ir kaip tu cia isvis viska.. bet turbut apie cosplay'jus sneki... anime gerbejams tai puiki proga susirinkti ir pasibendrauti apie ta pati o kadnagi anime skatina fantazija tai zmones persirengia megstamais personazais ir taip parodo kokie yra darbstus, pasinese arba koks ju favorite anime..
      mano nuomone tai nukrypimas sioks toks..
      beje kai kas pasakakytu kad 30 metu pats jegu zydejimas

Comment

• Hellsing_lover
        Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
        • 1318

Kazkada per youtube ziurejau viena toki klipuka... kai pamaciau tai vos i kelnes nepridejau - sora japone, apsirengusi kaip menulio jureive

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• spacefox
          B-J Inc.

• 2006 05 14
          • 77

*skaičiuoja temas cosplay related* nu nėr man čia nieko nenormalaus, juk tas pats kai būna karnavalai ir t.t. ir žmonės persirenginėja įvairiais kostiumais arba helloweenas. Aišku aš esu tik už kokybišką cosplay'ų, nes kai amerikiečiai 30mečiai nešti nuo alaus persirengia [ačiū katau, kad dar songoku] sailor moon arba digi charato veikėjom, tai tada tai tikrai sick V.V
          IN DUCT TAPE I TRUST

Comment

• Izzo
            one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
            • 1530

nu manau kad japonijoj cia normalus dalykas, nes pas juos buna tie cosplay renginiai. P.S. sleeplesness cia tau puiki tema i zurnla paie cosplay pats parasycia bet bnieko paie tai nezinau
            SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Sasumi
              AquariusKiss

• 2006 08 06
              • 190

Autorius gonzo
              *skaičiuoja temas cosplay related* nu nėr man čia nieko nenormalaus, juk tas pats kai būna karnavalai ir t.t. ir žmonės persirenginėja įvairiais kostiumais arba helloweenas. Aišku aš esu tik už kokybišką cosplay'ų, nes kai amerikiečiai 30mečiai nešti nuo alaus persirengia [ačiū katau, kad dar songoku] sailor moon arba digi charato veikėjom, tai tada tai tikrai sick V.V
              99.99% tau pritariu,nieko cia keisto,visiskai,kad ir kokio amziaus butumei...na nebent esi 65m.,o tu cosplayini mociute XD ne,juokauju aisku...bet o ka padarysi zmogus,jej esi bamboochka,bet nori cosplayint...eini ir cosplayini,amerikieciams ar kitiems pirdziams manau ne tas rupi,nors kas ten juos newalas zino >XD aj zodziu >.<'

Comment

• Freya

didelis pardon už nekonkretumą. ir pasikartojimą šia tema.

o dėl cosplay... čia, kaip niekad, veikia konkretus merfio dėsnis. kiek mačiau - net nejuokingai atrodo, liūdnai. todėl, kad kokybiško cosplay'aus pamatyti dar neteko. o dėl "fantazijos"... žinot, ką? ir rusiški multikai gali skatinti tą fantaziją. jeigu ją apskritai turi.

helloween'ai, karnavalai etc. - completely different. tarkim, lietuviškų užgavėnių (ir bet kurių kitų karnavalų) personažai neturi veido ir vardo, konkrečios asmenybės. nebūna gi : "-aš esu ta ragana, kur bebenčiuką apgavo. - o aš ta, kur joniuką su grytute bandė pačirškint".

dabar ir galvoju - čia, kaip sakėt, "darbštumas ir pasinešimas" ar kažkoks fanatizmas. pats baisumas ne tame, kuo viliki, bet savęs ir veikėjo tapatinimas.

o apvilktam kvailio rūbu sunku juo netapti.

ir nenorėjau duoti suprasti, kad "30 - visiškai nupirdęs". gal kiek kitaip įsivaizduoju tokio amžiaus žmones. but then again, čia - stereotipas.

Comment

• spacefox
                  B-J Inc.

• 2006 05 14
                  • 77

Special tau suradau alichino cos'ą. Asmeniškai man taip pats geriausias man matytas cosplay'us http://i41.photobucket.com/albums/e2...245798d2f0.jpg
                  http://i41.photobucket.com/albums/e2...24846e5536.jpg
                  su tokiu negėda ir į karnavalą nueit būtų.
                  IN DUCT TAPE I TRUST

Comment

• piccosan
                    Daft Punk

• 2005 11 28
                    • 250

Autorius Freya
                    o dėl "fantazijos"... žinot, ką? ir rusiški multikai gali skatinti tą fantaziją. jeigu ją apskritai turi
                    jie tik "geras savybes" turetu skatinti.. dalintis, draugauti, nemeluoti, lalalala.. tokia ten fantazija.. pagrindiniai veikejai dazniausi gyvuneliai.. nu bet cia klasika.. fantazija as labiau kaip kuribinguma pabreziau.. juk beveik kiekvienas fanartina... o pagal rusiskus nelabai.. nu bet kaip kam...

Comment

• Hellsing_lover
                      Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                      • 1318

Ai va dar neseniai per youtube mačiau kaip kokia 70m. močiutė buvo apsirengusi kahome, o po apačia buvo parašyta - ar ji(kahome) jums bus graži kai sulauks šitiek metų

Autorius gonzo
                      Special tau suradau alichino cos'ą. Asmeniškai man taip pats geriausias man matytas cosplay'us http://i41.photobucket.com/albums/e2...245798d2f0.jpg
                      http://i41.photobucket.com/albums/e2...24846e5536.jpg
                      su tokiu negėda ir į karnavalą nueit būtų.
                      O tu esi užtikrintas, kad čia tikrai vaikas, o ne kokia lėlė? nes man labiau panašu į lėlę
                      Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2007-03-25, 21:39.

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• spacefox
                        B-J Inc.

• 2006 05 14
                        • 77

hellsing lover> taip aš įsitikinus, kad čia pana V.V
                        IN DUCT TAPE I TRUST

Comment

• Freya

ten ne "pana", ten vaikas... o dabar įsivaizduokit kokią namų šeimininkę toje vietoje. arba "amerikiečių namu šeimininkę", jeigu jums lengviau.

gaunasi ne superinis kostiumas, kažkoks slightly fetišistinis šou.

Comment

• niekšas
                            forumo idiotas

• 2006 08 23
                            • 544

Autorius Freya
                            žinot, žiūrėjau aš į šį reikalą ir iš kairės, ir iš dešinės, net iš viršaus. dabar laukiu, kad kas atvestų į protą.

o yra taip: kai googlinu ieškodama kokio paveiksliuko, dažnai dažnai išmeta foto iš visokių anime mylėtojų suvažiavimų - su savo mylimiausių personažų kostiumais.

žinoma, didelis susižavėjimas kokia nors sritimi - nėra smerktinas, bet: kaip rimtai žiūrėti į 30 metų vyrą songoko kostiumu?
                            Nu šykart nebūsiu mandagus... Klausyk, o kaip žiūrėti į tave? Prisiregistruoji anime megėjų forume tam, kad išreikštum savo neigiamą požiūrį į animiešnikus bei anime kultūrą?
                            Sakai 30 metų yra tas amžius kai žmogus turi apsiženyt, išstorėt, vaidinti "rimtą poną","tėvą" ir pamiršti visus gyvenimo smagumus, išskyrus kašio žiūrėjimą su alaus bonke? Nesamonė. Jei žmogus nori gyventi smagiai ir jaučiasi jaunas, tai vaidinti son-goką yra visai normalu. Nu bent kai man bus 30 ar 40 tikrai mano gyvenimo būdas nesiskirs nuo dabartinio. nu tiesa aš ne kosplėjinu, bet esmė ne tame. Taip 30 metų buti son-goku, žiūrėti dragonbalus ir būti pasinešus ant anime yra normalu.

Beje, pažystu žmogų kuriam 25m ir jam labai patiko DBZ.
                            Paskutinis pakeitimas nuo niekšas; 2007-03-25, 22:07.

Comment

• spacefox
                              B-J Inc.

• 2006 05 14
                              • 77

nu tai atsiprašant, čia arba tinki cosplay'ui arba netinki,jei netinki tai nėr ko ir nosies kišt.
                              IN DUCT TAPE I TRUST

Comment

Working...