reakcija i anime:]
Collapse
X
-
-
👍 1Comment
-
O vat čia yra bėda. Aš priešingai,sutikęs žmogų būtinai turėsiu jam išaiškint,kad jo nuomonė apie anime,jog anime-"tik vaikams" yra klaidinga. :> Ir pagaliau come on, cheer up.When they cut my signature..
At first i was like
But then, i lol'd.Comment
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Tėvai - na, jiems lyg ir pom ką aš darau. Brolis mėgsta prikišinėti nesąmones, bet šiaip jam pom taip pat. Seserį pavyko užverbuot, tad su ja no probs.
Kiti, aplinkiniai... ech, na, jų siauru supratimu - tai nieko gero. Vaikiška, nesąmonė etc. Retkarčiais vis dar prikišinėja, bet šiaip jiems "daėjo", jog man px ką jie mano. Per šimtadienį, tuoj pacituosiu... "... jūsų mintyse bus vien kovos su ateiviais ir superherojais, tokiais kaip džigidžigičianas". Na, tai, jog jie nė nenutuokia kas yra Anime (wow, jie žino DB ir nesigaudo geografijoje, yay~~) tikriausiai nieko nestebina. Hahaha, kaip smagu girdėti "gal būtų metas išaugti?", "jau ne per senas?", "eik pas savo songoką" iš žmonių kurie nė nesupranta kas yra brendimas ne tik fiziškai(/biologiškai? XD). Nesuklysčiau jų "nuomonę" pavadindamas neobjektyvia. Būtų pats laikas jiems "iškalti" iš galvos tą stereotipą: "pieštas = vaikams"... o dar kai tai pavadina "vaikiška veikla" norisi tiesiog pratrūkti juoktis, juk po galais, jie nieko nenutuokia ką aš žiūriu (/ką galiu žiūrėt, nes be songoko jie vargu ar kokį kitą Anime žino). Ech, čia būtų galima "stumpti" be galo, na, džiaugiuosi bent tuo, jog tokių "minčių" sulaukiu dažniausiai iš tų su kuriais mano santykiai nėra geriausi...
Kaip elgiuosi? Dažniausiai ignoruoju su pašaipia šypsena, juk vargintis ir aiškinti, jog jis neteisus būtų beprasmiška... na, arba imu tęsti pokalbį. Tarkim manęs paklausia: "kaip reikalai Yu-Gi-Oh! pasaulyje?" aš ir imu apie tai kalbėti. Žinoma, jis nė velnio nesupranta, bet ne aš, o jis turėtų pasijausti asilo vietoje. ^^
Kažką vėl suvėliau XD
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
-
mamai ir teciui normalu net patinka mano figurele. brolis(didesnis uz mane)pats ziuri sese ziuri su manim kai ziuriu as pati: D drauge pati pradeda isijausti viskas baisiai OK100%: WEIRD
100%: LOVED
100%: EUROPEAN
100%: STOOPID
100%: INDEPENDENT
100%: FILLED W/ WATERMELON JUICE 8DComment
-
O man nusišvilpti ką kiti apie mano pomėgį mąno
Rezultatas šeimoje:
Motina pripažino,kad čia ne "multikai",kartais vis primiršta ir klausia kaip tie vadinasi?A,anime.
Brolis vyr.-parodžiau keletą žiauresnių(Elfen Lied,Berseką),sako-geras,bet neužkibo.
Sesuo vyr.-"multikai,multikai"
Brolio sūnus(15)-
Sesės sūnus(10)-
Man 26,viengungis
Draugė-nepatinka man pieštiniai,parodžiau Aishiteruze Baby,sako-na gal ir nieko
Draugelius bandžiau įkalbint pažiūrėt,nelabai kas susidomėjo.
Jei kas šaiposi,bandau paaiškinti,pasiūlau pažiūrėt,nes jei nežiūrėjęs pradeda aiškinti,kad čia š....,skirtas vaikams it panašiai-žiauriai nemėgstu.👍 1Comment
-
Comment
-
Po kol kas į tikraji anime kelia atvedžiau du žmones teva ir drauga.
Nors dėl draugo pradedu gailėtis po biški nes jis tapo didesniu pervert'u negu aš. Nuolatos prašo kad kokiu hentai jam atsiusčiau ir šeip nuolat galva kvaršina kad jam bučiau už vertėja(anglu kalbos jis nesupranta).
Motina supranta kad anime ne multikai bet jai nepatinka piešti personažai nors ankščiau ir žiūrėjo Ane iš žaliųjų mansardų ir jai labai patiko jis.
Sesuo kartais paerzina bet nieko tokio net anime figurele dovanu gavau iš jos.sigpicComment
Comment