reakcija i anime:]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • SataNa
    Mind Zone

• 2008 02 15
    • 600

Mano tevas sako kad baikchiau zhiureti shituos multikus. Bet ash su juo visai nesutinku ir net bandau ishaishkinti kas tai per dalykas yra anime. Kai jis prikimba prie manes ka nors veikianti prie PC, tai visada jam aishkinu ka darau ir ka zhiuriu, bet jam visishkai dzin, tai ir man dzin. Svarbu kad manes nediorgintu. Mama bando ignoruoti. Broliui 25 ir jis tikrai supranta kas yra anime, bet jis daug nezhiurejo ju ir nlb duomisi tuo. Nu zhodzhiu... Svarbu man butu gerai Puti zhole, geri alu ir atsipalaidaves zhiuri anime
    Kartoškė

Comment

• Allkadz
      Naujokas
      • 2007 07 18
      • 26

Pas mane tai visai nekoki situacija mama tai nei zino nei domisi ka ziuriu kai pamato "multikai vaikams" nuomone, tetis tai toleruoja nuo to laiko kai samurai x perziurejo, mokykloy net nezino kaip tas zodis net rasosi manau,siaip tik vienas klasiokas zino kas tai ir toleruoja bet jis ant graju visikai pasineses

Comment

• SataNa
        Mind Zone

• 2008 02 15
        • 600

jei per LNK arba TV3 4rtadieniais 22h rodytu koki gera anime, tai padaugetu anime fanu ir nebutu jokiu mulkiu sakanchiu (kas chia per multikas?). Nors jei reklamoje nebus minimas zhodis anime, tai ir liks multiku daugeliui lietuviu
        Kartoškė

Comment

• amidau
          ☣☠☣

• 2007 04 25
          • 1384

Autorius SataNa
          jei per LNK arba TV3 4rtadieniais 22h rodytu koki gera anime, tai padaugetu anime fanu ir nebutu jokiu mulkiu sakanchiu (kas chia per multikas?). Nors jei reklamoje nebus minimas zhodis anime, tai ir liks multiku daugeliui lietuviu
          Apie tai mus tik pasvajot, kad anime geriausiu laiku rodytu. Pirmiausia rekia pakeist lietuviu nuomone apie anime (arba supazindinti kas tas "anime") o tik paskui jau galima sneket apie rodima per tv

Comment

• mindzze
            Forumo vilkas

• 2007 05 18
            • 375

Autorius amidau
            Apie tai mus tik pasvajot, kad anime geriausiu laiku rodytu. Pirmiausia rekia pakeist lietuviu nuomone apie anime (arba supazindinti kas tas "anime") o tik paskui jau galima sneket apie rodima per tv
            Aš nesupratu kos tikslas Lietuvius supažindinėti su anime , jai žmogui patiko anime tai jis pats susižinos kas tai ir iš kur tai ir t.t. , o jai yra nevisprotis ir dar vadina anime multiplikaciniais filmukasi, tai atsiprašau... nematau jokio tikslo rodyti jam tiesa.

Comment

• amidau
              ☣☠☣

• 2007 04 25
              • 1384

Autorius mindzze
              Aš nesupratu kos tikslas Lietuvius supažindinėti su anime , jai žmogui patiko anime tai jis pats susižinos kas tai ir iš kur tai ir t.t. , o jai yra nevisprotis ir dar vadina anime multiplikaciniais filmukasi, tai atsiprašau... nematau jokio tikslo rodyti jam tiesa.

Nevisi jau tokie blogi tik jiems truksta injormacijos yra daug zmoniu kurie gal ir ziuretu bet jiems trukta ziniu is kur tu anime gauti, arba tiesiog neturi galimybes siustis todel tv jiems issigelbejimas.
              Nors kita vertus kas labai norejo tas susirado tam juk ir yra sis forumas

Comment

• SataNa
                Mind Zone

• 2008 02 15
                • 600

Pastatom "Cepelin Air Ship" ir istatom i ji agromna plazmini TV ish shonu per kuriuos reklamuotu anime ir metytu popiergalius ant kuriu butu irgi reklamuojamas anime ir jis skraidytu aplink Lietuva
                Kartoškė

Comment

• Koaru
                  Narys
                  • 2007 04 24
                  • 63

Mano draugai ir seima turi tolerancijos. Kartais net pasidomi

Comment

• FainaruFantaji
                    Cyber Snake

• 2007 04 28
                    • 579

Jeigu zmogus apakintas ir nemato kelio, nereiskia, kad galime i ji spjauti ir nueiti tolyn. Tik padedami kitiems pasieksime progresa.

Multiplikacija juk bendrai yra dauginimas. Siuo metu, tai butu kadru "dauginimas", anime is Japonu kalbos isvertus yra ne "Kazkokia animuotu ultra-big-eyed-ppl rusis kilusi is Japonijos" o "animacija". Animacija yra kazkokio dalyko judesiu uzfiksavimas. Todel net jei anime yra pavadintas multiplikacija, tai klaida yra tik tuo atzvilgiu jeigu ziurima i konkrecia rusi atkeliavusia is konkrecios salies. Manau pagrindine problema del zodzio anime kyla, nes tai yra tas pats zodis "animation" tik Japoniskas, kad nesuklaidintu ir leistu suprasti jog tai Japoniskas dirbinys. Bet manau nieks nesigincys, kad tiek multiplikacija tiek anime yra tie patys "judantys paveiksleliai".

Working underground.

Comment

• mindzze
                      Forumo vilkas

• 2007 05 18
                      • 375

Autorius FainaruFantaji
                      Jeigu zmogus apakintas ir nemato kelio, nereiskia, kad galime i ji spjauti ir nueiti tolyn. Tik padedami kitiems pasieksime progresa.
                      Ooooiiii!!! *tarampampam* Dabar turime pašokti ir padėti apakusiems žmonėms ir privest prie anime kelio ,kaip bejiege bobute pervesti per autobana () , ot koks progresas butu.
                      Išskirinai nuo taves, aš nemanau kad tie žmonės yra tokie nevispročiai ir ne tie laikai kai informacija su visu pasauliu sunkai pasiekiami. Jai žmogus nors truputi nori jis gali atsakyti i visus savo klausimus su interneto pagalba ,o internetas visur . Ir pvz. dali atskymu galima rasti šitame Anime zonos site. Ar ne taip?

Comment

• Ajumi

Mamai visiskai dzin
                        Tetis jau kitaip mazvaike vadina laime nedasigyvenau kad neleistu ziuret
                        draugai... ,,kas tas anime???''

Comment

• Nemu
                          d(-.-)b

• 2007 12 22
                          • 110

Mano mama galima sakyt nieko nesako tik kartais vis papamokslauja kad eiciau ND daryt ,kambari pasitvarkyt ir pan . Sako tik isproto neiseik nuo tu savo Anime draugai reaguoja gerai ,vis sako kad graziai piesiu ir isipraso kad jiem ka nupiesciau o siaip man net kalis isejo atves i anime kelia ,dabar ir jie ziuri zodziu kolkas visiem itinku
                          you are dead.
                          MDL

Comment

• Allkadz
                            Naujokas
                            • 2007 07 18
                            • 26

Autorius mindzze
                            Ooooiiii!!! *tarampampam* Dabar turime pašokti ir padėti apakusiems žmonėms ir privest prie anime kelio ,kaip bejiege bobute pervesti per autobana () , ot koks progresas butu.
                            Išskirinai nuo taves, aš nemanau kad tie žmonės yra tokie nevispročiai ir ne tie laikai kai informacija su visu pasauliu sunkai pasiekiami. Jai žmogus nors truputi nori jis gali atsakyti i visus savo klausimus su interneto pagalba ,o internetas visur . Ir pvz. dali atskymu galima rasti šitame Anime zonos site. Ar ne taip?
                            sutinku taciau kiti net nesidomi ir nenori NIEKO apie tai zinoti kiti mano kad tai "mazvaikiu" uzsiemimas,dar kiti gal ir dometusi bet bijo kitu rekcijos .

Comment

• arna
                              emptiness

• 2006 06 20
                              • 1064

dauguma pergyvena dėl to, kad aplinkiniai kritiškai, ironiškai ar atsainiai vertina jūsų "anime" užsiėmimą. deja, tai tik tų žmonių tolerancijos, savišvietos ir aplamai, siauros asmeninės pasaulėžiūros, trūkumas. į tai reikia kuo mažiau kreipti dėmesio. Geriau jau patys "švieskitės".

Žinau ne vieną rimtą, rimtų profesijų atstovą, kurių hobis yra stalo žaidimai (šiandienos lietuvio akimis-vaikų žaidimai), dar kitų fantastinės literatūros skaitymas ( šiandienos lietuvio akimis-pasakų skaitymas); dar kažkieno brazdinimas gitara ( šiandienos lietuvio akimis-veltui leidžiamas laikas) ir t.t.

Kad objektyviai galėtumėte įvertinti save ir savo Hobį bendroje aplinkoje, žmonių terpėje, pažvelkite ir įvertinkite tai, kuom laisvalaikiu užsiiminėja jūsų kritikai; kokie jų 'hobiai' yra. Tada jei norėsite, galėsite su jais ir ginčytis, kieno laisvalaikio pomėgis yra geresnis.

Sėkmės visiems 'animešnikams' !

Comment

• mindzze
                                Forumo vilkas

• 2007 05 18
                                • 375

Autorius Allkadz
                                sutinku taciau kiti net nesidomi ir nenori NIEKO apie tai zinoti kiti mano kad tai "mazvaikiu" uzsiemimas,dar kiti gal ir dometusi bet bijo kitu rekcijos .
                                Taip tu teisus, bet tu gali padėti tik savo šeimai, draugu akirati, bet ne visai lietuvai,nes tai ne tavo jėgoms . Kaip aš minėjau jiems gali padėti tik tokie forumai ir visokie chatai , per kuruos tu susirandi bendraminčiu.
                                Ka mes darytume be to interneto ?
                                Ir arna teisi, tai jau hobis, o savo hobi reikia mėgti ir ginti, ir nesvarbu koksai jis bebutu.
                                Paskutinis pakeitimas nuo mindzze; 2008-03-03, 22:14.

Comment

Working...