siaip nelabai bendrauju su gimdytojais, bet jei paklausciau ar zinot kas per daiktas yra anime, jie tikriausiai atsakytu : nepazystam tokio. o tarp draugu, tai visi dievinam ir mylim. kas ne, tas jau ne draugas. bet tarp giminiu yra vienas mane suprantantis zmogus, tai dedzius. jei prileidzia prie savo pc, tai paskutiniai jo lankyti puslapiai buna youtubej ziureti loveless episode'ai.
reakcija i anime:]
Collapse
X
-
-
na, o mano klasiokai pavyzdziui mane ir mano drauge laiko keistuolemis, nes mes domimes tokiais dalykas.
Situacija: mokslo metu pradzioje [visi ateje i pirma gimnazijos klase, taigi niekas nieko nepazysta], atrodo, su visais puikiai sutareme. Viena klasioke (B.) paprase kitos klasiokes (U.) parodyti savo telefona ir pamate, kad si uzsidejusi kazkoki Anime paveiksleli. B pasaipiai syptelejo: "zinau situos filmukus. tikiuosi, tu ju neziuri?".
Jau kita pertrauka visa klase zinojo, kad U ziuri animacinius filmukus. Kuomet isaiskejo, kad as ne tik ziuriu "japoniskus animacinius filmukus", bet dar ir skaitau "japoniskus komiksus", mus atskyre nuo kitu, atseit, mum ne lygis bendrauti su mazvaikemis. Va taip va.
Tiesa sakant, man nusispjaut i tai, jie patys yra nesubrendeliai, bet mano drage labai jautri. Tikiuosi, musu santykiai su klase pageres. (someday...) ^^Comment
-
na, o mano klasiokai pavyzdziui mane ir mano drauge laiko keistuolemis, nes mes domimes tokiais dalykas.
Situacija: mokslo metu pradzioje [visi ateje i pirma gimnazijos klase, taigi niekas nieko nepazysta], atrodo, su visais puikiai sutareme. Viena klasioke (B.) paprase kitos klasiokes (U.) parodyti savo telefona ir pamate, kad si uzsidejusi kazkoki Anime paveiksleli. B pasaipiai syptelejo: "zinau situos filmukus. tikiuosi, tu ju neziuri?".
Jau kita pertrauka visa klase zinojo, kad U ziuri animacinius filmukus. Kuomet isaiskejo, kad as ne tik ziuriu "japoniskus animacinius filmukus", bet dar ir skaitau "japoniskus komiksus", mus atskyre nuo kitu, atseit, mum ne lygis bendrauti su mazvaikemis. Va taip va.
Tiesa sakant, man nusispjaut i tai, jie patys yra nesubrendeliai, bet mano drage labai jautri. Tikiuosi, musu santykiai su klase pageres. (someday...) ^^
Nenormalu nebendraut su zmogais vien del to, kad domisi vienokiu ar kitokiu dalyku..Comment
-
-
Namano tėai žino,kad aš mėsgtu anime, bet jie neisivaizduoja , kas tai per dalykas mano ,kad anime yra vaikams kaip ir visi kiti multikai. Aš tai nieko neaiškinu ir neirodinieju ,tegul kaip nori taip galvoja .O mano draugai , na neivienas anime nežiuri ir aš nesigiriu jiems, bet pažystu mano mokykloi kas mėsta manga.Tai tiek.Comment
-
Comment
-
Kai kuriu man nuomone niekada nebuvo idomi.As juk nesisaipau ,kad jie ziuri ,kaip prakaituoti,raumeningi vyrukai ,su sortais meto kamuoli i krepsi.Gal jiems patinka slapcia fantazuoti apie matcijauska ar dar koki,velnias zino...Nemano reikalas.
"Gyvenk ir leisk gyventi."Comment
-
-
Na mano klasej musu (manes ir dar vienos klasiokes) beprotem nelaiko, bet aisku kartais pasitycioja, taciau as suprantu, kad jie yra nesubrende ir daznai nekreipiu demesio.Taciau mane labiau nervuoja ju poziuris i japonu kalba ir kultura.
Namuose, kad egzistuoja toks dalykas kaip anime zino turbut tik mano brolis.Tevai beveik isvis manim nesidomi todel ir nekvarsina galvos.
Blogiau musu seimoj yra su manga, nes ji yra laikoma baverciu dalyku. Sito as ir negaliu pakesti. Cia turbut ir yra priezastis, kodel uzsiregistravau sitam puslapyKiekvieno sirdis kazko pilna
Pas vienus gera,kitus bloga
Tik pas mane ji tuscia
Nieko joje neberaComment
Comment