reakcija i anime:]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • dattebayo
    random fangirl syndrome

• 2007 11 18
    • 207

siaip nelabai bendrauju su gimdytojais, bet jei paklausciau ar zinot kas per daiktas yra anime, jie tikriausiai atsakytu : nepazystam tokio. o tarp draugu, tai visi dievinam ir mylim. kas ne, tas jau ne draugas. bet tarp giminiu yra vienas mane suprantantis zmogus, tai dedzius. jei prileidzia prie savo pc, tai paskutiniai jo lankyti puslapiai buna youtubej ziureti loveless episode'ai.

Comment

• nejiten
      3;2;1; click boom cicaboo

• 2007 11 19
      • 65

Nu mano tevai tai nieko geresnio... nepasakytu; kad anime tai tas pas kaip visi multikai... niera joko skirtumo.... ... bet as su jais nesutinku anime dauk kartu geresni nei kiti multikai!!!

Comment

• Hugue De Watteau
        forumo idiotas
        • 2007 12 08
        • 35

mano mama pvz susidomėjus yra ką žiūriu ir mato naudą kad aplamai žiūriu anime, lol

Comment

• karla
          coffee addict

• 2007 10 04
          • 53

na, o mano klasiokai pavyzdziui mane ir mano drauge laiko keistuolemis, nes mes domimes tokiais dalykas.
          Situacija: mokslo metu pradzioje [visi ateje i pirma gimnazijos klase, taigi niekas nieko nepazysta], atrodo, su visais puikiai sutareme. Viena klasioke (B.) paprase kitos klasiokes (U.) parodyti savo telefona ir pamate, kad si uzsidejusi kazkoki Anime paveiksleli. B pasaipiai syptelejo: "zinau situos filmukus. tikiuosi, tu ju neziuri?".
          Jau kita pertrauka visa klase zinojo, kad U ziuri animacinius filmukus. Kuomet isaiskejo, kad as ne tik ziuriu "japoniskus animacinius filmukus", bet dar ir skaitau "japoniskus komiksus", mus atskyre nuo kitu, atseit, mum ne lygis bendrauti su mazvaikemis. Va taip va.
          Tiesa sakant, man nusispjaut i tai, jie patys yra nesubrendeliai, bet mano drage labai jautri. Tikiuosi, musu santykiai su klase pageres. (someday...) ^^

Comment

• Audria
            Labai pikta. Neerzinti

• 2005 09 25
            • 98

Autorius karla
            na, o mano klasiokai pavyzdziui mane ir mano drauge laiko keistuolemis, nes mes domimes tokiais dalykas.
            Situacija: mokslo metu pradzioje [visi ateje i pirma gimnazijos klase, taigi niekas nieko nepazysta], atrodo, su visais puikiai sutareme. Viena klasioke (B.) paprase kitos klasiokes (U.) parodyti savo telefona ir pamate, kad si uzsidejusi kazkoki Anime paveiksleli. B pasaipiai syptelejo: "zinau situos filmukus. tikiuosi, tu ju neziuri?".
            Jau kita pertrauka visa klase zinojo, kad U ziuri animacinius filmukus. Kuomet isaiskejo, kad as ne tik ziuriu "japoniskus animacinius filmukus", bet dar ir skaitau "japoniskus komiksus", mus atskyre nuo kitu, atseit, mum ne lygis bendrauti su mazvaikemis. Va taip va.
            Tiesa sakant, man nusispjaut i tai, jie patys yra nesubrendeliai, bet mano drage labai jautri. Tikiuosi, musu santykiai su klase pageres. (someday...) ^^
            Kazkokie freakai tavo klasej
            Nenormalu nebendraut su zmogais vien del to, kad domisi vienokiu ar kitokiu dalyku..

Comment

• karla
              coffee addict

• 2007 10 04
              • 53

Autorius Audria
              Kazkokie freakai tavo klasej
              Nenormalu nebendraut su zmogais vien del to, kad domisi vienokiu ar kitokiu dalyku..
              Duuh!
              Jie tiesiog turi tipiska Lietuviams nuomone - kas piesta, vaikams.
              tikekimes, su laiku tai pasikeis...

Comment

• Arniuxaz
                The Immortal
                • 2007 11 01
                • 14

Mano klasiokai suzinojo kad žiūriu anime ir pradejo keistu ir ***** vadinti. ** jie patys tokie, žaidžia tą runescape'a, visi sekioja paskui 1 klasioką, Bent aš turiu nuomonę... Jei tik tėtis praeina, brolis išjungia mano anime...
                Paskutinis pakeitimas nuo Arniuxaz; 2007-12-12, 18:37.

Comment

• mindzze
                  Forumo vilkas

• 2007 05 18
                  • 375

Namano tėai žino,kad aš mėsgtu anime, bet jie neisivaizduoja , kas tai per dalykas mano ,kad anime yra vaikams kaip ir visi kiti multikai. Aš tai nieko neaiškinu ir neirodinieju ,tegul kaip nori taip galvoja .O mano draugai , na neivienas anime nežiuri ir aš nesigiriu jiems, bet pažystu mano mokykloi kas mėsta manga.Tai tiek.

Comment

• Huy-san
                    657

• 2008 01 31
                    • 160

beveik visi mane supantys zmones galvoja, kad bet kokios animacijos ziurejimas - vaiku uzsiemimas. todel niekas i mane kaip i busima politika neziuri rimtai.
                    but I know the truth

Comment

• Lumina

Mano seimos nariai ir dar kai kurie gimines rimtai i mane neziuri,o jaunesne sese randa proga pasityciot ir sako ,kad jokia medike as nebusiu

Comment

• mindzze
                        Forumo vilkas

• 2007 05 18
                        • 375

Autorius Arniuxaz
                        Mano klasiokai suzinojo kad žiūriu anime ir pradejo keistu ir ***** vadinti. ** jie patys tokie, žaidžia tą runescape'a, visi sekioja paskui 1 klasioką, Bent aš turiu nuomonę... Jei tik tėtis praeina, brolis išjungia mano anime...
                        Autorius Huy-san
                        beveik visi mane supantys zmones galvoja, kad bet kokios animacijos ziurejimas - vaiku uzsiemimas. todel niekas i mane kaip i busima politika neziuri rimtai.
                        but I know the truth
                        Bet kaip suprantu, mėgti anime nėra populiaru ir visiem neišaiškinsiu kad čia ne animeciniai filmukai .Čia taspats kaip aš negaliu suprasti kaip suauge žiuri muilo operas, kai pamaciau kokias nesamone rodo tai man net vemt večria. Man dabar anime yra geriau už viska psaulyje už serialus ir filmus, ir niekas mano požurio nepakeis.

Comment

• Smart
                          Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
                          • 118

Kai kuriu man nuomone niekada nebuvo idomi.As juk nesisaipau ,kad jie ziuri ,kaip prakaituoti,raumeningi vyrukai ,su sortais meto kamuoli i krepsi.Gal jiems patinka slapcia fantazuoti apie matcijauska ar dar koki,velnias zino...Nemano reikalas.
                          "Gyvenk ir leisk gyventi."

Comment

• Miglaja
                            Cute potato ~

• 2007 12 16
                            • 551

Mano tai nieko nesako nes nelabai zino kuo as domiuosi... Nu bet kai as ziuriu anime tai tetis sako kad cia kazkokia nesamone
                            Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

• Smart
                              Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
                              • 118

Autorius Miglaja
                              Mano tai nieko nesako nes nelabai zino kuo as domiuosi... Nu bet kai as ziuriu anime tai tetis sako kad cia kazkokia nesamone
                              Jai mano vaikai ziuretu "NARUTO" ar dar kokia kvaila anime,tai irgi sakyciau ,kad ziuri nesamone.
                              Paskutinis pakeitimas nuo Smart; 2008-02-29, 20:57.

Comment

• Uniccorn
                                Ner Laiko

• 2007 07 02
                                • 84

Na mano klasej musu (manes ir dar vienos klasiokes) beprotem nelaiko, bet aisku kartais pasitycioja, taciau as suprantu, kad jie yra nesubrende ir daznai nekreipiu demesio.Taciau mane labiau nervuoja ju poziuris i japonu kalba ir kultura.
                                Namuose, kad egzistuoja toks dalykas kaip anime zino turbut tik mano brolis.Tevai beveik isvis manim nesidomi todel ir nekvarsina galvos.
                                Blogiau musu seimoj yra su manga, nes ji yra laikoma baverciu dalyku. Sito as ir negaliu pakesti. Cia turbut ir yra priezastis, kodel uzsiregistravau sitam puslapy
                                Kiekvieno sirdis kazko pilna
                                Pas vienus gera,kitus bloga
                                Tik pas mane ji tuscia
                                Nieko joje nebera

Comment

Working...