Mano tai tėvams nesvarbu ką aš žiūriu, svarbu tik kad tai nebūtų koks iškrypėliškas anime
reakcija i anime:]
Collapse
X
-
-
Siunta ne dėl to, kad žiūri Anime, o dėl to, kad žiūriu juos tada, kai reikia ką nors daryti ir panašiai. Viso laisvalaikio metu žiūrėti Anime yra kiek perdidelis laiko aukojimas. Galima sakyti kad tai galima lyginti su nieko neveikimu ar visišku durniaus voliojimu. Kitas dalykas jei žiūri anime ir jos paveiktas ar paveikta imiesi kažkokios iniciatyvos - studijoji istoriją, mokiniesi kalbos, pradedi dar kažką veikti...
Nepateisinu net aš viso savo laiko aukojimą vien žiūrėjimui Anime. Vienas dalykas mėgti Anime, kitas dalykas turėti priklausomybę jai. Jei negali atsispirti tokios "pagundoms", tai dažniausiai žmogus yra silpnas psichologiškai.
na, nesakyciau kad savo visa laisvalaiki aukoju anime.....man pasiseka jei isvis bent 3h per savaite atsirandu prie kompo....
BALTA-KATE:tavo mama jegine....kad mano bent per puse tokia...Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2007-03-01, 21:47.never get a girl mad.....
especially if she is armed, PMS-ing and happens to be very very cute....Comment
-
Na i si pomegi visos seimos buvo nuo pat pradziu ziurima tolernatiskai "anime tai anime".
Net kai pas Raziel ziuredavom iki ankstaus ryto kazkadais, niekas man ne puses zodzio nera pasakes.
Draugu ivairios nuomones. Su vienais draugyste pastiprino, kitiems jokios itakos nepadare.
Yra tokiu, kurie nelabai supranta ir nelabai nori suprasti, kad anime nera vien vaiku zaidimai, bet as nesiafisuoju esanti didele gerbeja, tad ir i panasias diskusijas stengiuosi nesivelti.Comment
-
Tevai: ju zodyne zodzio tolerancija dar nemaciau ir manau nepamatysiu. Ju atzvilgiu tai bjauriai nupiesta animacija ir nuolat uz kodel ziuriu Anime o ne senaja animacija (neisitikines del pavadinima).
Gimines: nesuprant kas tai isvis yra arba nezino.
Draugai: kadangi gyvenu Siauliuose/Forsyne taip kad esu vadinamas beveik visu songoku, nes jie uzsispaude viena ir daugiau nieko zinoti nenori
Sese: vienintele kuriai dzin ka ir kada as ziuriu (uz tai ja ir myliu )Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
aktuali tema
draugai žino, ką mėgstu žiūrėti, tiesa, ką jie iš tiesų galvoja apie tai - nepasako . Na, o rimtiems asmenims, kurie, kai paklausia ką mėgstu žiūrėti, tenka pagalvoti, ar verta tai sakyti, nes paprastai kai išgirsta, reakcija būta mandagus nutylėjimas arba "nesusipratimas" akyse. Suaugę žmonės lietuvoje animaciją (anime) priima kaip jaunimo, paauglių subkultūros dalį; tad kai pareiški, kad ja žaviesi, truputį juos suglumini .
Na, kodėl taip yra, manęs nestebina, nes lietuvuje dar labai daug įvairiausių kultūrinių (meno) srovių nėra ne tik kad prigijusios, bet kad, net ir nepasirodžiusios. tad tikėtis suprantamos reakcijos iš visų - būtų gana naivu.Comment
-
Šiauliai, Vilnius ar Kaunas, songoku karta pavadintas visur toks ir liksi amžiams. Taip kalba mano istorija, kai ne karta kelevęs iš vieno lietuvos galo į kitą, dėl man iki šiolei nesuprantamų priežasčiu visiems ir visur būdavau songokas ir tiek (tai laikais dar tokia animacija kaip DB visiškai nesidomėjau). Net ir baigus mokykla ši pavardė persekioja.
Bet tai nesusije su tuo ką dabar norėčiau čia pasakyti. Mano draugai apie anime nežino nieko, na tik keli tolimesni, taigi su jais apie anime nenešneku visai ir matau kad toji animacija jiems papraščiausiai neidomi. Iš šeimos dar brolis kažkiek susidomėjęs anime, tik matyt dėl laiko stokos anime atideda ateičiai, tačiau dailei anime pasinaudoja, o ant desktopo visados kokio nors animo wallpaperis. Gi tėvams anime nereiškia nieko, tačiau man irgi nesako nieko (greičiausiai ir todėl kad kaip ir atskirai gyvenu nuo jų), tik kelis kartus buvo užsimine kad tai tiesiog nieko naudingo, nors keletą anime filmų rodytų per LNK žiurėjo, o jei jau kažką per tv, tai jau aukštas ivertinimas to ką rodo. Visi šeimos nariai skiriasi kaip rytas, diena, vakaras ir naktis, visi skirtingi ir kartais net labai, turi savo požiurius, savo pomėgius, taigi dėl anime nesulaukiu jokios neigiamos reagcijos iš šeimos pusės. Taip pats vienas lieku isikandęs anime pasaulio ir nesuku galvos sau kaip kas į tai reguoja, na nesuku galvos kai reguoja neigiamai, va jei teigiamai, kita kalba tada. Man anime patinka ir labai, ir kitų nuomonė ar reagcija į tai manęs nė kiek neitakoja.
Tolimesni aplinkinai žmonės. Paminėjus japoniška animacija (taip jie supranta anime) jiems tai yra tas pats kas paminėti kinietišką prekę. T.y. kažką matė per tv ir tai pasirodė paskutinė nesamonė, o va senoji animacija... Taigi, ką galima sakyti, per lietuvos tv anime šedevrų išvysti vargiai įmanoma, jei tik kanors rimto rodytu, gi tuoj pat atsirastu kas tai įvertintu, tuo pačiu gal ir tų kam tai pasirodytu per rimta.Comment
-
del leptelejimo dabar mane vadina Itachi...nejuokinga ir net erzina...visu pirma as juk ne vaikinas,o mate Naruto tai dar saipos.sako "boba su kiausais" (atsiprasau uz zodzius).pravardes prilimpa net ne del to kad norisi,ar patinka.tiesiog kokiam "iskiauseliui" uzplaukia,pradeda taip vadint ir viskas.ir nesvarbu ar tau ta pravarde tinka ar ne.Comment
-
tevai nieko nesako... ziuri kaip i nauja hobi. na, motina gal kiek pyksta, kad per kompa knygas kiek apleidau, bet kadangi vis kokia nusigriebiu, tai nieko tokio pasakyt negali. su draugais randam ir kitu pokalbiu temu, taigi piktumu ar nesusipratimu taiup pat nekyla.....nes žmonės kartais myli, bet daug dažniau jie tiesiog mylisi...Comment
-
Juokingai skamba kiek iš šono pažiūrėjus tiek į savo, tiek į kitus tėvus ar kitus keistai žiūrinčius, priekaištaujančius ar pamokslaujančius žmones... Jiems kažkas irgi taip priekaištavo, pamokslavo, aiškino kažką apie kažkokią veiklą ar hobį... Ateity jūs ir aš tą patį darysime jaunesnėms kartoms ;] Tik su amžiumi visi pamiršta, kokie jie buvo kiek ankščiau ;] Bet įrodyk tai tiems vyresniems >;] Priklauso nuo žmogaus.
Tad, priminkit tėvams, kaip jie patys prieš trisdešimt metų hipiai būdami žolę rūkė ir propogavo laisvą meilę ar ten trankėsi po Heavy Metal klubus (gi nelabai buvo pasiekiamas tadum animas >.> ).Comment
-
tevai net nezino kas tai,draugai labai susidomeje ir toleruoja,padeda surast info,dvd ir viso kito, nes jie patys turi savu,neiprastu hobiu! bet va pana mano as nemeluoju jau pyksta,kad prie animu duagiau laiko praleidziu nei su ja! ir viena karta pasake,kad tau nei sex... nebereikes,o tik tavo multifilmu . as jau nebekalbu,kad i darba ir i collega nueit laiku nespeju kartais nzn...,nzn...,kas bus toliau...Comment
-
Pasiskaitau kai kuriuos post'us ir pagalvoju: taip jėga, kai ir tėvai anime mėgsta xD
Šiaip aš nesiafišuoju šituo pomėgiu. Pažįstamų mėgstančių anime taipogi nelabai turiu. Nors šiaip draugai pastebi, kad negaliu abejinga praeiti pro ką nors "japonišką" (suši barą, "Katanaja" ar pan.), kad mano piešimas kitoks nei kitų (ta prasme, toks "animiškas"). Draugės kai kurios sako, kad nekenčia japoniškų multikų. Nesmagu būna taip išgirdus, nes jos tik Dragonball ir Sailor Moon težino. Aplinkiniai anksčiau ar vėliau pastebi, kad žaviuosi animacija apskritai.Comment
-
mamei kazkada kazka sakiau, kad turiu toki hobi. tetchius tai tikrai nenutuokia net apie apie tai kai perku tuschius dvd jis klausia kam jie, as sakau, kad anime. jis daugiau ir neklausia nieko, lyg zinotu kas tai yra
o draugai tai:
1. Vienas draugas mano, kad anime nesamone.
2. Turiu dvi drauges kurios taip pat labai megsta anime.
3. Kiti net neisiwaizuoja, kad yra toks dalykas kaip anime.
4. Turiu viena drauga kurio brolis anime myletojas, jis perdaug neziuri anime, bet wistiek zino, kad anime ne vien waikam filmukai.
o siaip labai daznai susiduriu su zmoniu nuomone, kad wisi anime yra waikams maziems. tiesiog negaliu to pakesti, kadangi yra ir hentai ir tokiu anime kur kraujai ir smegenys skraido.
o anime kiaura para tikrai neziuriu, is tikro gan retokai net sakyciau. su visais serialais dabar tai mazoka tokiu ziuriu, nu D.gray-man ziuriu, tokius pavienius kurinius dabar ziuriu daugiau. Ar tai filmai ar kazkas panasaus. gal ir per mazai net ziuriu anime.
Juokingai skamba kiek iš šono pažiūrėjus tiek į savo, tiek į kitus tėvus ar kitus keistai žiūrinčius, priekaištaujančius ar pamokslaujančius žmones... Jiems kažkas irgi taip priekaištavo, pamokslavo, aiškino kažką apie kažkokią veiklą ar hobį... Ateity jūs ir aš tą patį darysime jaunesnėms kartoms ;] Tik su amžiumi visi pamiršta, kokie jie buvo kiek ankščiau ;] Bet įrodyk tai tiems vyresniems >;] Priklauso nuo žmogaus.
Tad, priminkit tėvams, kaip jie patys prieš trisdešimt metų hipiai būdami žolę rūkė ir propogavo laisvą meilę ar ten trankėsi po Heavy Metal klubus (gi nelabai buvo pasiekiamas tadum animas >.> ).Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2007-03-03, 12:12.Comment
-
Comment
Comment