Na mano tevai ,man nepritaria mano ,kad ziurint anime suvaikesiu ,tipo juos ziuri tik vaikai ,bet as sakau kad ne ,nes tol grazu vaikams tokius ziuret ,neina ju itikint kad anime tai menas ir jis skiriasi nuo paprastu multiku, pats ziuriu kiekviena diena ypac vakarais ,nes tas metas geriausias.
reakcija i anime:]
Collapse
X
-
-
👍 1Comment
-
ziuriu anime kai turiu daugiau laisvo laiko, nes studijos neleidzia daug ziuret... pvz: visa diena... tada oj buna... diena ir nakti sedziu prie anime
nu kai kurie zmones sako kad as beviltiska ziurit anime ir siunciat, bet ka padarysi man tai netrugdo... man tik dar labiau patinka anime
hmm del tevu nzn, jie net nesuprastu kas tai yra anime... man yra geriausiai laisvalaiki praleidinet su anime nu beveik👍 1Comment
-
As anime ziuriu kai noriu atsipalaiduoti. Ir as ja taip megejiskai ziuriu, taciau jei randu gera anime, tai nenurimstu kol nebaigiu ziuret. Tewai tai pamato kad ziuriu, tai sako, tai ka, wel multikus ziuri?Comment
-
-
Mano tevui tai anime yra mazdaug: ''-Ir vel tuos multikus durnus savo ziuri? As nesuprantu, kaip mazas vaikas! Beibleidai, Digimonai, Pokemonai, **jemonai...'', nes jis isitikines kad visi anime yra tokie pat- kaskas kur nors bega nejudedamas, o fonas zaibiskai lekia uz nugaros. (na, zinot..) O mamai: ''-Blemba kiek gali ziuret tuos durnizmus savo? Eik kaska naudingo nuveik! Piest eik geriau!''. Jei pasakyciau kad domiuosi Japonu kalba ir anime savo klasiokam, tai geriausiu atveju daunu isvadintu, o jei ne, tai... namo kaip ir nebegrisciau. Ziauriai tolerantiski zmones aplink mane gyvena.. I'm surrounded by idiots!! Asmeniskai pazystu tik viena zmogu, kuris ziuri anime tiek, kiek ir as (na gal daugiau), ir dar viena, kuris yra ziurejes Toradora, Naruto, ir Sky Crawlers. Kiti: ''-Kas tas yr?''
Sucks to live in Jonava...
-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----👍 1Comment
-
Mano tevui tai anime yra mazdaug: ''-Ir vel tuos multikus durnus savo ziuri? As nesuprantu, kaip mazas vaikas! Beibleidai, Digimonai, Pokemonai, **jemonai...'', nes jis isitikines kad visi anime yra tokie pat- kaskas kur nors bega nejudedamas, o fonas zaibiskai lekia uz nugaros. (na, zinot..) O mamai: ''-Blemba kiek gali ziuret tuos durnizmus savo? Eik kaska naudingo nuveik! Piest eik geriau!''. Jei pasakyciau kad domiuosi Japonu kalba ir anime savo klasiokam, tai geriausiu atveju daunu isvadintu, o jei ne, tai... namo kaip ir nebegrisciau. Ziauriai tolerantiski zmones aplink mane gyvena.. I'm surrounded by idiots!! Asmeniskai pazystu tik viena zmogu, kuris ziuri anime tiek, kiek ir as (na gal daugiau), ir dar viena, kuris yra ziurejes Toradora, Naruto, ir Sky Crawlers. Kiti: ''-Kas tas yr?''
Sucks to live in Jonava...Comment
-
Ha ha, patinka man kai kurių žmonių reakcija į pašalinių ar artimųjų reakcijas, kad jie domisi anime. Aš kai pradėjau domėtis anime rimčiau, tai žmonės kažkokios išankstinės nuomonės nebuvo susidarę, nes nelabai žinojo kas tai, o tie kas žinojo tai draugais ir pažįstamais tapo ar šiaip chebra. Prisimenu dar atrodo 8 klasėje kažką buvau užsiminęs mokytojai, kad japaškėm ir jų animacija domiuosi, tai koordinavau renginį mokyklos kurio tematika buvo Japonija, po to kitoj mokykloj ir tą patį teko daryt ir iki kol gavau diplomą domėjimasis anime ir Japonijos kultūra visuomenėje buvo man didesnis privalumas negu minusas, nors ir dabar visai neblogai, tik tam laiko vis mažiau atsiranda. Bet čia jau ne į temą, o į temą būtų atsakymas - reakcija žmonių teigiama.
(p.s. ShoCho, Jonavoj vienas rimtas AZonos animešnikas gyvena)👍 1Comment
-
Sucks to live in Jonava...
Ei, ei, ei... Apie Jonavą ramiau tu čia O___o
I mean, it doesn't suck that bad.
Jonavoj tikrai yra "animešnikų", na, ne per daugiausiai, bet yra, aš viena iš jų. Kokioj mokykloj mokaisi, gal mes netyčia toj pačioj šūlėj net randamės.
Tu apie SlicKrox turbūt?
O aš pavyzdžiui Jonavoj mokausi.Comment
-
Na seimoje tai niekas net nekreipia demesi i ka as darau... Tik sako kad neblogai piesiu.
O tarp draugu tai neivienas nesupranta kas tie anime,jiems geriau pagert ar pns. (na zinot.. tipiskas siolaikinis Lietuvos jaunimas >_<)
Visi kuriem bandau pasiulit koki anime'a,arba bandau bent apie ji papasakot mane pasiuncia toli,toli... Na nebent vienas draugas kuriam kartas nuo karto patinka perziuret koki romance/drama. (net kelis jau zmogelis perziurejas - Shuffle,Green Green,Strongest World Disciple Kenichi, ir dar ten kazka sake bande ziuret,net nebepamenu xD) Tai thanks gosh! su juo imanoma bent kiek pasneket apie tai. Kiti kaip ir pas dauguma is cia esanciu... mano kad tai "multikai". Nes toliau LNK transliojamu anime'u vaikams nedazlibina.Comment
-
Na (kaip ir daugumai čia rašiusių) aplinkinių požiūris sužinojus mano pomėgį: filmukus žiūri, jau reiktų išaugti iš to amžiaus....
Iš esmės aš tokį požiūrį suprantu ir jam pritariu: nėra didžioji dalis anime "meno forma", tokių yra labai mažai, animacija originaliu stiliumi ir viskas.
Išvada: tai toks pats pomėgis kaip filmų žiūrėjimas, žvejyba ar pan.Comment
-
Kai žiūriu Anime, mano motina - nekreipia dėmesio, tėvas - "Geriau rimtesniu darbu užsiimtum", brolis - "Ar vėl žiūri tuos filmukus, kaip mažas vaikas ?!" (bet kai pasiūliau pažiūrėt Death Note, tai nuomone kažkiek pakeitė ), draugai - net nežino, kad žiūriu Anime, na gal 2 ar 3 draugai, bet patys nežiūri, o kiti jei ir kalba apie kažką iš tos srities tai tik apie Simpsonus. Ir ypač pastebėjau, kad Anime nemėgsta tie, kurie visada būna dėmesio centre klasėje (čia kalbu apie moksleivius), mėgsta sporta (krepšinis dažniausiai) ir mano, kad anime žiūri tik atsiskyreliai, emo ir pan. Na žinoma yra išimčių, nekalbu apie visus.Paskutinis pakeitimas nuo Dizzee; 2009-12-30, 10:34.👍 1Comment
Comment