reakcija i anime:]
Collapse
X
-
-
Autorius SmartNu as su savo klasiokais nebendrauju...Ir siaip ka jie gali sakyt ,kad as neziuriu anime...>_<
Sovietu sajungoje buvo kazkas panasaus i mangas tai yra komiksai..Pasiimk senus "sluotos" arba "genys" numerius...Ir pavartyk.
O antra siaip pvz man "multikai" yra geresni vistiek.Comment
-
nesenai buvo vienas man toks yvykis.grizta mama, visi susirenka svetainej,ispakuoja prekes . visi galvoja,kad as kurnors isejus buvau savo kambary. :dizzy: tada prasideda:
- va parveziau linai diska ..
-vel tas savo japoniskas dainas rasysis
- o kas tau trugdo?
-tegu ysiraso 20 dainu,ne 5 i viena diska. nei klausos nei ka
-keisti tie jos japonai,nieko negalvoja,vien tik ta jos japonija,visokie piesiniai,knisas tarp savo tu darbu visokias nesamones neturedama ka veikt dirba
-tegu,uzsiemimas
-durna...
aj toliau nesiklausiau ... negalvojau,kad gali but tokie zmones... pire akiu,visi gruciai,kai reikia apsneka. tegu,tai mano pomegis. atsikersyjau systrai uz apsnekejima ir mamai paskundziau kad ruko haha tik nznau ar gerai padariau. negalejau patiket,kad taip seimos nariai gali varyt apie manea.Comment
-
Na kai mano mama pamato kad ziuriu anime (multikus) tai net nepastebiu kaip isvaro mane valyti dulkiu >_<
O su teciu net ir kartu paziutim anime (kai mamos nera ) . Brolis, bardakas vis klausineja kas tas ,o kas sitas! NUSIBODO ;( !!
O vat kalseje ar su draugais galiu nors ir visa diena diskutuoti apie anime .Nobody can do everything but everyone can do something.Comment
-
nesenai buvo vienas man toks yvykis.grizta mama, visi susirenka svetainej,ispakuoja prekes . visi galvoja,kad as kurnors isejus buvau savo kambary. :dizzy: tada prasideda:
- o kas tau trugdo?
-keisti tie jos japonai,nieko negalvoja,vien tik ta jos japonija,visokie piesiniai,knisas tarp savo tu darbu visokias nesamones neturedama ka veikt dirba
-tegu,uzsiemimas
-durna...
aj toliau nesiklausiau ... negalvojau,kad gali but tokie zmones... pire akiu,visi gruciai,kai reikia apsneka. tegu,tai mano pomegis. atsikersyjau systrai uz apsnekejima ir mamai paskundziau kad ruko haha tik nznau ar gerai padariau. negalejau patiket,kad taip seimos nariai gali varyt apie manea.Comment
-
- o kas tau trugdo?
-tegu,uzsiemimas
-durna...
aj toliau nesiklausiau ... negalvojau,kad gali but tokie zmones... pire akiu,visi gruciai,kai reikia apsneka. tegu,tai mano pomegis. atsikersyjau systrai uz apsnekejima ir mamai paskundziau kad ruko haha tik nznau ar gerai padariau. negalejau patiket,kad taip seimos nariai gali varyt apie manea.
Aaaaaaa!Comment
-
Comment
-
Mano istorijos mokytoja tai klauso 80's metalo! \m/ o_O \m/
Šiaip, mamos atžvilgiu anime tas pats kas cartoon'ai, ir dėl to labai pykstu aš ant jos :/
Tas pats ir su draugais, gal 2-3 supranta kas yra anime ir juo domisi :/
Čia ignalinoj, visi kurie mėgsta anime yra laikomi weirdo' ..
Damn.. reikėjo Vilniuj likt...👍 1Comment
-
Mano tevams nelabai patinka kad "durniu" per dienu dienas volioju, bet per daug jie nesikisa jau priprate, kad elgiuosis ne taip kaip jie nori ir tikisis. Na bet minusas del to, kad interneta atjunkt pradejo, jei per ilgai prie kompo sedziu taciau nera to blogo kas neiseitu i gera ^^ jie turbut dar nezino kad anime galima atsisiust ir ziuret be interneto pagalbosComment
-
Su mama kažkada žiūrėjau vieną gerą anime (FMA OVA man rodos), tevas pasiūlė parsisiūsti ef- the latter tale anime žaidimą, turiu kelias drauges, kurios irgi anime domisi, o kiti draugai žiūri į tai kaip i mano pomėgį. So, I think i'm lucky with that.Comment
-
Tokio dalyko kaip FMA OVA nėra (bet netolimoj ateity bus).Comment
Comment