Kai dar mažas buvau, tai tėvai drausdavo žiurėti DBZ... Na ir dėkingas aš jiems už tai, smegenų bent jau man tas anime nepraplovė... Dar kabindavosi kai nakti žiurėdavau per LNK Hellsing'ą, na bet čia todėl kad jį antradieniais rodydavo (o gal ir ketvirtadieniais), o kitą dieną sunkiai keldavausi į mokyklą. Na o šeip nesikabina jie prie manęs kai žiurau anime, visgi plečiu savo akiratį į kitas kultūras (taip jie sako).
Draugai... Na geriausias draugas tiesiog nekenčia anime, todėl su juo ir nediskutuojam šia tema. Pora buvusiu klasioku (ech damn, vis dar negaliu patikėti kad baigiau mokyklą) irgi mėgo anime, su jais galima buvo plėpėti visą pertrauką, tik dėja dažniausiai plepėdavom apie svarbesnius dalykus...
Taigi didelio pasipriešinimo iš kitų pusės šiam mano hobiui nejaučiu...
Draugai... Na geriausias draugas tiesiog nekenčia anime, todėl su juo ir nediskutuojam šia tema. Pora buvusiu klasioku (ech damn, vis dar negaliu patikėti kad baigiau mokyklą) irgi mėgo anime, su jais galima buvo plėpėti visą pertrauką, tik dėja dažniausiai plepėdavom apie svarbesnius dalykus...
Taigi didelio pasipriešinimo iš kitų pusės šiam mano hobiui nejaučiu...
Comment