ahs kaip ir mano bratikis, wt ant kitu lets see anime xD
reakcija i anime:]
Collapse
X
-
-
kai parodziau viena anime toki fun wallpaperi savo draugei , ji eilini karta , pilnomis nuostabos akimis manes paklause : "tau ce patinka??... grazu?? ..ydomu?? nieko nesuprantu..." ir dar pridure... "ta merga apimta kazkokios euforijos..." ( wallpaperis buvo echi tema)Comment
-
taip as mergaite.
Julija 20m.
o kodel man mergaites gali nepatikt???
juk jos tokios mielos, pasiutusios, mmm... gal nepritariat???cia asComment
-
Comment
-
-
"The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
Alexander Kojève, 1959
FF sucks! Please, don't kill meComment
-
Tevai bent atsimena pavadinimus tu anime kuriu ziuriu,o brolis(22metai) rodo savo "auksta" intelekta ir kiekviena karta kaj ziuriu anime pradeda varyti jo manymu japonu kalba...jis per zemo lygio ,kad suprastu japonu kalba, kultura ar anime
Bet nsvrb, jau nekrejpiu demesio i jyComment
-
Na seyp darau ka noriu ir ziuriu ka noriu, nes tevu dazniausiai namie nera kiaura para beto mano pomegiai nera lb pastebimi nes wiskam skiriu laiko mokslui muzikai, animei, sportui aisq db pagrindine wieta man uzima mokslas nes arteja egzaminai todel db mokslai dziowina man galwa beto anime atsleide dar wiena pomegy t.y piesima pradejaw gana neblogaj piestiComment
-
na kadangi mes su mama tik dviese, tai ji labai tolerantiskai i anime ziuri. tik nepatika jai tokie kur daug kraujo...sako skerdyniu ir realiam pasauly pakanka. bet va apie ghibli, kurie bus rodomi per tv visad pirma is jos suzinau, pasizymi ir ziuri su didziausiu malonumuNeziuriu anime su LT subais.Comment
-
O siaip del reakcijos. Skaiciau straipsni, jog Kanadoj jaunimas labiau pamises del mangos, nei anime. Perka knygas, kaip paciam ismokt piesti manga. Ir te manga dideliais kiekiais stampuojama ir pigiai... labai pigiai =]
Tevai gan neutraliai ziuri. O su mergina patys savaitgaliais paziurim lovoj anime =]
O siap pirma karta pamaciau NGE pica, te buvo ecchi Rei. Pasakiau sau: "This is gewd" =] Jei picas geras, tai reik pazet ir visa dalika. Kabino.... Neskaitant to, jog te dementia buvo XD[Insert your signature here]Comment
Comment