Tėvams visai nerūpi, kad žiūriu anime. Pagal juos esu rimta, pareiginga, gera mergaitė. Na prie tėvų daug maž visi tokie mes. Be to su jais praleidžiu ne per daugiausiai laiko. Kartą tėvas paklausė ką žiūriu, prašė, kad parodyčiau jam tą japonišką animaciją. Jis domisi panašiais dalykais. O mama matyt nesuaugusią išvadintų, bet ji nesidomi ką ten veikiu ir kol kas nešnipinėja. Gal kai ateis laikas parodysiu, kad suprastų ir nenuvertintų jau taip. Tad tiesiog pasiimi kompą ir eini su puodeliu šiltos arbatos kur jaukiau ir žiūri. Visam pasauliui nepasakoju ką ir kada veikiu. Keletas draugų žino ir toleruoja tokį pomėgį. Tiesa, turiu vieną draugę, kuri tiesiog pasimaišius dėl anime. Viena kitai pasakom ką verta peržiūrėti, bet tai daugiau malonus laisvalaikio praleidimo būdas be rašymo, skaitymo ar pasivaikščiojimų...
reakcija i anime:]
Collapse
X
-
-
Nu nesuprantu aš kaip gali tėvai taip pašaipiai reaguoti į savo vaiko pomėgius... Tikrai, čia paskaičiau kelių žmonių pasakojimus, tai net šiurpas nukrėtė... Kažkaip neturi tėvai tvirto ryšio su vaiku. Esu dėkinga kad mano šeima tokia tolerantiška (patėvis Kalėdoms padovanojo kelias Mangas). Nors dabar vis dažniau pasitaiko, kad Mama pareiškia, kad užuot čia žaidusi, turėčiau domėtis studijomis, juk mokyklos baigimas ne už kalnų... Bet tai neturi nieko bendra su Anime, aš pati suprantu kad per daug laiko skiriu kompiuteriui ^^
Bet jei jau draugas šaiposi iš draugo pomėgių, gal reiktų pasvarstyti ar tikrai jis draugas... o_O
O pareiškimas, kad reiktų išaugti iš to amžiaus, kai žiūri filmukus, tai tipiškas lietuvio mąstymui... nuo to jau nepabėgsi, reikia tikėtis, kad ateityje situacija pasitaisys..._____
In the future 15 people will be famous
👍 2Comment
-
Nu nesuprantu aš kaip gali tėvai taip pašaipiai reaguoti į savo vaiko pomėgius... Tikrai, čia paskaičiau kelių žmonių pasakojimus, tai net šiurpas nukrėtė... Kažkaip neturi tėvai tvirto ryšio su vaiku. Esu dėkinga kad mano šeima tokia tolerantiška (patėvis Kalėdoms padovanojo kelias Mangas). Nors dabar vis dažniau pasitaiko, kad Mama pareiškia, kad užuot čia žaidusi, turėčiau domėtis studijomis, juk mokyklos baigimas ne už kalnų... Bet tai neturi nieko bendra su Anime, aš pati suprantu kad per daug laiko skiriu kompiuteriui ^^
Bet jei jau draugas šaiposi iš draugo pomėgių, gal reiktų pasvarstyti ar tikrai jis draugas... o_O
O pareiškimas, kad reiktų išaugti iš to amžiaus, kai žiūri filmukus, tai tipiškas lietuvio mąstymui... nuo to jau nepabėgsi, reikia tikėtis, kad ateityje situacija pasitaisys...Geriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.Comment
-
kadangi gyvenu su mama ji nieko ir nesako pora kartu buvo kad uzsisedejau bet nepyko labai kadangi pas teva bunu savaitgaliais ir pns tai jis man taip pat nk nesako nors ir nlb zino kad ziuriu o draugai tai kaip kuris yra pora su kuriais gali pakalbet , arba pora kuriem anime tik ciurku multikaiComment
-
Ei, ei, ei... Apie Jonavą ramiau tu čia O___o
I mean, it doesn't suck that bad.
Jonavoj tikrai yra "animešnikų", na, ne per daugiausiai, bet yra, aš viena iš jų. Kokioj mokykloj mokaisi, gal mes netyčia toj pačioj šūlėj net randamės.
Tu apie SlicKrox turbūt?
O aš pavyzdžiui Jonavoj mokausi.
-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----Comment
-
Aš, Sh1mmetori, Nynia, Judis, Agnė, Ingrida, Vego... dar kažkas... žodžiu yra!
Brūkštelk tu man į PM, susiderinsim kaip čia kada susitikus mokykloj.Paskutinis pakeitimas nuo Futari; 2009-12-30, 21:14.👍 1Comment
-
Mano tevai mane labai gerbia ir panasiai, nes ispildziau ju visus lukescius ir panasiai, bet kai pamate kad ziuriu anime tai truputi nusijuoke, pakikeno, bet priema tai gerai. Mano puse draugu irgi anime fanai, puse nekencia. Nu tai siaip smagu man, niekas per daug nekritikuoja. Turiu dar broli ir 2 seseris, jos irgi normaliai priima. Brolis 24iu metu iki siol kartais su manim koki rimtesni paziuri Tik tevams nepatinka kiek pastaraji laika praleidziu prie anime, dabar kaip tik reikia pildyti visokias aplikacijas kad i amerikos medicina istoti, o as ne tik kad daug ziuriu anime bet dar ir truputi verst pradejau AMF FTWComment
-
mano tevai zino bet po laiko nekreikia demesio nes suprato kad nieko nepakeis o sesuo vis sako "ko cia gaisti laiko", o jai "koks tau skirtumas"
mano draugai nzn ir neprivalo zinot nes jie vistiek neziuri ju ir nemanau kad ziures su jais ir taip turiu apie kai ka kita pasikalbet👍 1Comment
-
hmmm kokiu tik reakciju as nesulaukiu, mama i anime ziuri ganetinai tolerantiskai, netgi buvau privertes ja kelis anime filmus paziuret tai buvo 5 centimeters per second ir sword of the stranger, pastarasis jai ziauriai patiko, draugai irgi perdaug nekritikuoja anime (gal delto kad nenori manes supigdyt), o as juos specialiai siurpinu rodydamas visokias ziaurias scenas is ivairiu anime . o stai kursiokai tai mane pastoviai erzina, specialiai anime vadina multikais, nes jiem patinka kai as nervuojuos, beja jiem anime kazkodel asocijuojas su hentais, tai pamazu isaiskinau, kad anime ir hentai nera tiepatys dalykai... kas mane nustebino tai, kad beveik visi mano pazystami bei gimines bent truputi zino kas yra anime, kaikurie irgi yra keleta mate pvz. sunenas ziuri anime, pusbrolis kelis mates jei neklystu vienas is ju Vampire hunter D, teta anime zino nes jai teko japonui ekskursija po Llietuva pravest, o geriausias draugas lygiai kaip as anime nonstop ziuri ir net keli kursiokai mielu noru duoda usb, kad imesciau jiem kokiu anime filmu...Paskutinis pakeitimas nuo witkus; 2010-02-04, 01:39.Comment
-
Comment
-
Na, visada dariau kas patinka, šeima tolerantiška, tai net nekreipia dėmesio. Dabar dauguma mano pažįstamų žiūri anime, o kurie nežiūri, nieko ir nesako, nors yra vienas draugas, kuris anime laiko nesąmone ir žiūri tik „Simpsonus“, sako, kad veikėjų burnos tik juda, vaizdas statinis, o siužetas pagrinde vien apie merginų ir vaikinų santykius ir panos verkšlenimą...
Kažin, ar yra panašių animių į „Simpsonus“? Norėčiau įrodyti, kad anime geriau...Paskutinis pakeitimas nuo zxde; 2010-05-11, 18:14.viskas čia skendi iliuzijoje... ir viskas besikartojančiai sukasi ratu... tad būkime kartu...
zxde - A.M.F | MAL | Anime-Planet | išoriniai LT subtitrai | zxde's versti, taisyti ir įgarsinti anime👍 1Comment
Comment