reakcija i anime:]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • sesilily
    NORIU vasaros labai labai

• 2009 10 17
    • 92

Tėvams visai nerūpi, kad žiūriu anime. Pagal juos esu rimta, pareiginga, gera mergaitė. Na prie tėvų daug maž visi tokie mes. Be to su jais praleidžiu ne per daugiausiai laiko. Kartą tėvas paklausė ką žiūriu, prašė, kad parodyčiau jam tą japonišką animaciją. Jis domisi panašiais dalykais. O mama matyt nesuaugusią išvadintų, bet ji nesidomi ką ten veikiu ir kol kas nešnipinėja. Gal kai ateis laikas parodysiu, kad suprastų ir nenuvertintų jau taip. Tad tiesiog pasiimi kompą ir eini su puodeliu šiltos arbatos kur jaukiau ir žiūri. Visam pasauliui nepasakoju ką ir kada veikiu. Keletas draugų žino ir toleruoja tokį pomėgį. Tiesa, turiu vieną draugę, kuri tiesiog pasimaišius dėl anime. Viena kitai pasakom ką verta peržiūrėti, bet tai daugiau malonus laisvalaikio praleidimo būdas be rašymo, skaitymo ar pasivaikščiojimų...
    http://www.filmai.in/uzeik-81379.html

Comment

• fasian
      Tas kur daug kalba.

• 2009 01 28
      • 586

Autorius Karolixsaz
      jeigu pasakai kad ziuri anime tevai pasako kazka panasaus i ka toki?
      Man sako nei ta toki bet panasus i dragon ball
      Ech tie seni laikai ..

Comment

• stella
        Shooting Star

• 2008 09 15
        • 146

Nu nesuprantu aš kaip gali tėvai taip pašaipiai reaguoti į savo vaiko pomėgius... Tikrai, čia paskaičiau kelių žmonių pasakojimus, tai net šiurpas nukrėtė... Kažkaip neturi tėvai tvirto ryšio su vaiku. Esu dėkinga kad mano šeima tokia tolerantiška (patėvis Kalėdoms padovanojo kelias Mangas). Nors dabar vis dažniau pasitaiko, kad Mama pareiškia, kad užuot čia žaidusi, turėčiau domėtis studijomis, juk mokyklos baigimas ne už kalnų... Bet tai neturi nieko bendra su Anime, aš pati suprantu kad per daug laiko skiriu kompiuteriui ^^
        Bet jei jau draugas šaiposi iš draugo pomėgių, gal reiktų pasvarstyti ar tikrai jis draugas... o_O
        O pareiškimas, kad reiktų išaugti iš to amžiaus, kai žiūri filmukus, tai tipiškas lietuvio mąstymui... nuo to jau nepabėgsi, reikia tikėtis, kad ateityje situacija pasitaisys...
        _____

In the future 15 people will be famous

Comment

• RayYuka
          Paraamnestical

• 2009 11 02
          • 206

Autorius stella
          Nu nesuprantu aš kaip gali tėvai taip pašaipiai reaguoti į savo vaiko pomėgius... Tikrai, čia paskaičiau kelių žmonių pasakojimus, tai net šiurpas nukrėtė... Kažkaip neturi tėvai tvirto ryšio su vaiku. Esu dėkinga kad mano šeima tokia tolerantiška (patėvis Kalėdoms padovanojo kelias Mangas). Nors dabar vis dažniau pasitaiko, kad Mama pareiškia, kad užuot čia žaidusi, turėčiau domėtis studijomis, juk mokyklos baigimas ne už kalnų... Bet tai neturi nieko bendra su Anime, aš pati suprantu kad per daug laiko skiriu kompiuteriui ^^
          Bet jei jau draugas šaiposi iš draugo pomėgių, gal reiktų pasvarstyti ar tikrai jis draugas... o_O
          O pareiškimas, kad reiktų išaugti iš to amžiaus, kai žiūri filmukus, tai tipiškas lietuvio mąstymui... nuo to jau nepabėgsi, reikia tikėtis, kad ateityje situacija pasitaisys...
          Visiškai pritariu. Na o mano situacija tokia - vienintėlis namiškis yra katinas ir jam kaip ir man labai patinka anime. Čius?
          Geriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.

Comment

• Driezius
            Kas toks?

• 2009 10 21
            • 143

Autorius RayYuka
            Visiškai pritariu. Na o mano situacija tokia - vienintėlis namiškis yra katinas ir jam kaip ir man labai patinka anime. Čius?
            Sakyčiau tau labai pasisekė, kad turi tokį tolerantišką ir išprususį katiną

Comment

• Toxiz
              Naujokas

• 2009 10 25
              • 13

kadangi gyvenu su mama ji nieko ir nesako pora kartu buvo kad uzsisedejau bet nepyko labai kadangi pas teva bunu savaitgaliais ir pns tai jis man taip pat nk nesako nors ir nlb zino kad ziuriu o draugai tai kaip kuris yra pora su kuriais gali pakalbet , arba pora kuriem anime tik ciurku multikai

Comment

• ShoCho
                That awful sound.

• 2009 08 09
                • 149

Autorius Futari
                Ei, ei, ei... Apie Jonavą ramiau tu čia O___o
                I mean, it doesn't suck that bad.
                Jonavoj tikrai yra "animešnikų", na, ne per daugiausiai, bet yra, aš viena iš jų. Kokioj mokykloj mokaisi, gal mes netyčia toj pačioj šūlėj net randamės.

Tu apie SlicKrox turbūt?
                O aš pavyzdžiui Jonavoj mokausi.
                Nesakau kad nera ju visai, tiesiog as ju nepazystu O seip as 1-oj vidurinej, Raly mokaus O jei rimtai yra tu ''animesniku'' Jonavoj, tai daug ko as nezinau tada...

-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----

Comment

• Futari
                  AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                  • 1094

Autorius ShoCho
                  Nesakau kad nera ju visai, tiesiog as ju nepazystu O seip as 1-oj vidurinej, Raly mokaus O jei rimtai yra tu ''animesniku'' Jonavoj, tai daug ko as nezinau tada...
                  Super, žmogau! Aš irgi "ralietė". Ir jo, tu daug ko nežinai tada. Pagalvokim, kiek čia Jonavoj randasi animešnikų.

Aš, Sh1mmetori, Nynia, Judis, Agnė, Ingrida, Vego... dar kažkas... žodžiu yra!
                  Brūkštelk tu man į PM, susiderinsim kaip čia kada susitikus mokykloj.
                  Paskutinis pakeitimas nuo Futari; 2009-12-30, 21:14.

Comment

• druzokas
                    Narys
                    • 2009 08 17
                    • 41

Mano tevai mane labai gerbia ir panasiai, nes ispildziau ju visus lukescius ir panasiai, bet kai pamate kad ziuriu anime tai truputi nusijuoke, pakikeno, bet priema tai gerai. Mano puse draugu irgi anime fanai, puse nekencia. Nu tai siaip smagu man, niekas per daug nekritikuoja. Turiu dar broli ir 2 seseris, jos irgi normaliai priima. Brolis 24iu metu iki siol kartais su manim koki rimtesni paziuri Tik tevams nepatinka kiek pastaraji laika praleidziu prie anime, dabar kaip tik reikia pildyti visokias aplikacijas kad i amerikos medicina istoti, o as ne tik kad daug ziuriu anime bet dar ir truputi verst pradejau AMF FTW

Comment

• Esquisse

Na, mama nieko nesako, bet kartais paklausia ką žiūriu
                      Draugus pripratinau prie anime, tad ir jiems šis dalykas awesome
                      Na, nelabai su giminėmis bendrauju tai nežinau...

Comment

• kikiriux
                        Naujokas
                        • 2010 01 26
                        • 2

Nu, mama vis mazdaug "ka cia ziuri, idomu tau?" bratkis is vis bajerio nepagauna koki suda cia darau... O dar kai pasakiau tevam, kad japaskiu kalba mokinuos, tai...

Comment

• dariussst
                          Lavris-neišmanelis
                          • 2009 01 05
                          • 40

mano tevai zino bet po laiko nekreikia demesio nes suprato kad nieko nepakeis o sesuo vis sako "ko cia gaisti laiko", o jai "koks tau skirtumas"
                          mano draugai nzn ir neprivalo zinot nes jie vistiek neziuri ju ir nemanau kad ziures su jais ir taip turiu apie kai ka kita pasikalbet

Kas iš Klaipėdos parasykit man jei esat mėgėjai anime

Comment

• witkus
                            Take it easy

• 2009 11 21
                            • 261

hmmm kokiu tik reakciju as nesulaukiu, mama i anime ziuri ganetinai tolerantiskai, netgi buvau privertes ja kelis anime filmus paziuret tai buvo 5 centimeters per second ir sword of the stranger, pastarasis jai ziauriai patiko, draugai irgi perdaug nekritikuoja anime (gal delto kad nenori manes supigdyt), o as juos specialiai siurpinu rodydamas visokias ziaurias scenas is ivairiu anime . o stai kursiokai tai mane pastoviai erzina, specialiai anime vadina multikais, nes jiem patinka kai as nervuojuos, beja jiem anime kazkodel asocijuojas su hentais, tai pamazu isaiskinau, kad anime ir hentai nera tiepatys dalykai... kas mane nustebino tai, kad beveik visi mano pazystami bei gimines bent truputi zino kas yra anime, kaikurie irgi yra keleta mate pvz. sunenas ziuri anime, pusbrolis kelis mates jei neklystu vienas is ju Vampire hunter D, teta anime zino nes jai teko japonui ekskursija po Llietuva pravest, o geriausias draugas lygiai kaip as anime nonstop ziuri ir net keli kursiokai mielu noru duoda usb, kad imesciau jiem kokiu anime filmu...
                            Paskutinis pakeitimas nuo witkus; 2010-02-04, 01:39.

Comment

• Skirmish
                              L.A.V Fairygodmother

• 2010 02 22
                              • 140

Mama pastoviai pyksta ir sako, kad mes su broliu suvaikėjom, o kai dar ir tėtis prisideda, tada iš viso... ;D
                              Klasiokai irgi neblogai nužiūrėjo, kai sužinojo, kad žiūriu anime :}
                              Šiaip kažkodėl niekas nieko nesako dėl to, kad garsinu
                              There is no losing… You either win or you learn – Helio Gracie

Comment

• zxde
                                CQ maniac

• 2008 06 12
                                • 74

Na, visada dariau kas patinka, šeima tolerantiška, tai net nekreipia dėmesio. Dabar dauguma mano pažįstamų žiūri anime, o kurie nežiūri, nieko ir nesako, nors yra vienas draugas, kuris anime laiko nesąmone ir žiūri tik „Simpsonus“, sako, kad veikėjų burnos tik juda, vaizdas statinis, o siužetas pagrinde vien apie merginų ir vaikinų santykius ir panos verkšlenimą...
                                Kažin, ar yra panašių animių į „Simpsonus“? Norėčiau įrodyti, kad anime geriau...
                                Paskutinis pakeitimas nuo zxde; 2010-05-11, 18:14.
                                viskas čia skendi iliuzijoje... ir viskas besikartojančiai sukasi ratu... tad būkime kartu...

zxde - A.M.F | MAL | Anime-Planet | išoriniai LT subtitrai | zxde's versti, taisyti ir įgarsinti anime

Comment

Working...