reakcija i anime:]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Yuuki-Goda
    Goda~*
    • 2009 04 08
    • 50

Tevai - nemegsta kad ziuriu anime
    Broliai is vis durne ir visaip kitaip vadina
    Dede visada juokauja kad "multikus ziuriu"
    O draugai tik keli irgi megsta anime, o kiti apkalbineja....

Comment

• winry3
      hahahahaha! niam :DD

• 2009 02 18
      • 112

na mamai nepatinka na bet nieko nesako.tėvui kai ką nors apie anime pasakoju tai tik ausim lapsi (pats animacijos mėgėjas,bet tik tų vadinamųjų multikų).na draugai tai ne visi priima.bet jau kai kurie susitaikė (didžiuodamasi galiu pasakyt,kad kai kurie mano dėka tapo anime mylėtojai )na,o pažįstami šaipos.na nežinau,kada dings ta nuostata,kad animacija tik vaikams ir kad ji negali būti rimta,filosofiška ir net savo rimtumu dauguma filmų pralenkt skaudu daros į tuos neošmanėlius žiūrint...daug praranda:rolleyes:
      Not bad...

Comment

• Piano4rest
        ...
        • 2009 04 14
        • 65

Tėtis pastoviai sako, kad tapatį per ta patį žiūriu ir nemato jokio skirtumo tarp anime. Brolis aiskina, kad cia nesamone, paprasciausi multikai. Na ,o draugai isvis nesidomi siuo dalyku. Negaliu ne su vienu apsikeist nuomonemis apie viena ar kita anime (truputi liudna )
        Širdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.

Comment

• Smart
          Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
          • 118

Autorius winry3
          skaudu daros į tuos neošmanėlius žiūrint...daug praranda:rolleyes:
          Nlb...toks poziuris buvo pas kalvariju bibliotininke...Kai pasakiau ,kad HP nesamone,ji mane ziobaru isvadino...-_- Nu nors tai poziuris yra neteisingas,negi nori ,kad mes visi ziuretume anima?Net ir kokios spalvingos kulturos,kartais buna pilkos mases...

Comment

• SinEater
            Šizofrenikė

• 2008 08 01
            • 64

Mom says kad man protelis susisuko ;D
            Jai sunku suvokti kad tai tik mano pomėgis ;D
            Draugai hmm yra vos pora draugų kurie supranta mano manijakiška anime žiūrėjimą ;D
            Hey,Feed Me!

Comment

• AnimeFreak
              Stalker >.>
              • 2009 04 18
              • 92

Autorius winry3
              tėvui kai ką nors apie anime pasakoju tai tik ausim lapsi (pats animacijos mėgėjas,bet tik tų vadinamųjų multikų).
              Manasis toks pats. O mama dar nieko nesake.^^
              Paskutinis pakeitimas nuo AnimeFreak; 2009-04-21, 17:13.

Comment

• Dejviz007
                Rimtas forumo narys

• 2009 01 03
                • 127

Na mano tėtis reaguoja i tai kaip ir i simpsonu žiūrėjimą per PC. Ir vėl tuos multikus žiūri, tas pats per tą patį. (Bet retai kada taip sako)
                Mama nieko, galiu žiūrėti bet ką (svarbu, kad nebūtų pr0n .
                Draugai - Na nemažai jų patys žiūri Anime ir tikrai daugiau už mane (aš tik pradedantysis ), na o kitinieko, juk męs gyvenmae laisvoje šalyje.

Comment

• Karamele
                  Sūrio mėgėja
                  • 2009 01 20
                  • 10

Hm...
                  Mama - apie anime beveik nieko nežino ir nesako nieko.
                  Tėtis - patenkintas.
                  Giminės - tikriausiai net nežino žodžio anime.
                  Draugai - skersakiuoja ir į mane, ir į kur kas mažiau žiūrinčią likimo draugę.
                  Gal kas galėtų pabalsuot? Būčiau dėkinga. (^.^)

http://www.tautovezis.lt/index.php?id=708

Comment

• winry3
                    hahahahaha! niam :DD

• 2009 02 18
                    • 112

Autorius Smart
                    Nlb...toks poziuris buvo pas kalvariju bibliotininke...Kai pasakiau ,kad HP nesamone,ji mane ziobaru isvadino...-_- Nu nors tai poziuris yra neteisingas,negi nori ,kad mes visi ziuretume anima?Net ir kokios spalvingos kulturos,kartais buna pilkos mases...
                    džiaukis,kad ji tavęs nepritvojo ir tavo galvos prie savo bibliotekos neprikabino (va kas jum bus Hario Poterio priešai) to akiniuoto bičo fanai labai aršūs... o beje aš neturėjau omeny,kad visi turi anime žiūrėt.kiekvienas turim savo pomėgių,bet kam smerkt anime mylėtojus? nu juk dauguma mūsų liekam nesuprasti
                    Not bad...

Comment

• Luna-chan
                      Miau?
                      • 2008 12 01
                      • 70

Hmm, tėtis siunta vien dėl to, kad suges mano regėjimas... Mama daugmaž taip pat... Šiaip mamai rūpi tai, kad kažkuo domiuosi... Neužsiminėju tuo, kuo užsiminėčiau, jei būčiau kita mano amžaus paauglė... Sesė irgi tokia pati kaip aš, dievina anime, tai tėvai maždaug pripratę mus matyti prie kompo, spoksančias į anime... Šiaip tėvai žino, kad čia anime kaltė, jog pradėjau domėtis Japonija, jos istorija, menais ir panašiai... Taip kad nemanau, kad labai prisiknisinės.
                      Feed Me! Adopted from Valenth

Comment

• denix2
                        Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
                        • 350

Nežinau kokia reakcija nieko nesako,bet kaip ir visiems tėvams nepatinka kai jų vaikas sėdi prie pc kiaurą dieną.
                        Luna-chan teisingai, kad tėvas siunta dėl akių... vien mano regėjimas žiauriai suprastėjo,akinius tenka kartais užsidėti.
                        “I reject your reality and substitute it for my own.”
                        www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

• karolisvis
                          I..Hate..All..off..you.

• 2008 05 25
                          • 229

lol gera tema mano mama ispradziu nemego ir nlb noreda net i meetus leist dabar apsiprato tai gana gerai reguoja i anime,o tevas nemegsta nieko kas nesusija su atru pasauliniu ^^
                          Paskutinis pakeitimas nuo karolisvis; 2009-05-26, 18:34.
                          Run, live to fly, fly to live, do or die.
                          Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!

sigpic

Comment

• Reshef
                            Bitter sweet

• 2008 10 03
                            • 307

Ech kazkaip del anime negirdejes is mamos nusiskundimu( tik del sedejimo prie kompiuterio), o tetis jauciu nezino, kad anime domiuosi xD. Tik sese jaunele kazkokia baka ir nesupranta ka as tame anime matau ^^. Na, o draugai kas zino- tai ivairiai reaguoja, yra vieni pakankamai supratingi ir sugeba pripazinti tokius dalykus kaip hobiu, na o kiti yra tos siauros logikos, kuriu zinios apsiriboja ties "anime? tai ce multikai kazkokie..."

Comment

• zeke
                              trust me i'm engineer

• 2009 01 02
                              • 392

Mano draugai tai supratingai reaguoja (kurie nežino kas yra anime paprašo paaiškint ir tiek. Gaila jie ant anime neužsikabino ), kadangi pats piešt nemoku tai vienas draugelis ant sienos papaišė truputi na aišku ne šedevrai bet vistiek maloniai nuteikia
                              Spoileris:
                              S_T

Comment

• Aivaras
                                ką tu?

• 2008 09 10
                                • 358

Autorius zeke
                                Spoileris:
                                O šiaip, naktį ramiai miegi?

Comment

Working...