reakcija i anime:]
Collapse
X
-
tevai nelabai reaguoja, juokauja kad multikus ziuriu. o brolis vyresnis tai per danti traukia, kad esu mazas vaikas ir ziuriu multikus. as asmeniskai daugelio anime savo vaikam ne neleisciau ziureti.
dar juokinga buvo kai mama pamacius mane ziurint naruto per tv (ta serija apie zabuza pries mirti) nusigandus sako ka tu cia ziuri nesamonesComment
-
-
Tėvukai kažkaip net dėmesio į tai nekreipia, mama kažkiek pazyzia kad pamokas ruoščiau, o ne anime žiurėčiau, daugiau nieko... Draugai patys žiuri anime, tad viskas ok... Bet aišku klasiokai, tai tokie... alkoholio praplautom smegenim, degradave.... Dažniausiai net žodžio anime nemoka ištarti, tai sako "songokas" ar kažka tokio nuvemena. Išvis, į tokius žmones (jei juos galima pavadint žmonėm) net nereikia kreipt dėmesio, duok duhui kelią, tegul vemena jis ten kažka, vistiek ir jis turės kažkada subrest/užaugt.. Na nežinau...Pasimečiau, nelabai kažka tokio naujo ar samoningo parašiau... Bent savo nuomone pareiškiau...
P.S. Po keletos metų, kai anime išpopuliarės, galėsite didžiuotus, kad buvote vienu iš pirmųjų anime fanų
P.S.S. Mėgstu daugtaškius xD👍 1Comment
-
Mama nieko nesako, net kai daugiau nei 50% hardo užima kokis Bleach su Trigun ir kokiais Hentai sudėjus
draugai, nu, jiems patinka anime, :> daugeliui parekomendavau, tikrai neturiu priekaištų.
pažįstami, tiesiog nesikiša į mano reikalusComment
-
-
Tevas nieko nesako,nes seniau pats kartu su manim zedavo DB,DBZ ir DB GT kai per LNK rodidavo
Mama kartais praeidama paklausia ar man cia idomu ir viskas
Brolis isvis dejas ka as veikiu prie pc(as taip pat kai jis buna prie pc)
Draugai nieko nesako,nes parodziau kelis ziauresniu Anime istraukas O va dar cia kai vakar per TV6 rode Death Note filma,tai keli pradejo prasyt,kad Anime atsiusciauComment
-
Pas mane gal tik vienas draugas zino kad as anime megstu, bet jis to pastoviai neprisimena. O mama kiek kreivokai i tai ziuri, bet per daug nieko nesako. O gimines isvis tokio dalyko nezino...Never argue with someone stupid, because they'll just pull you down to their level and beat you with experience.Comment
-
Mano tevams tiek nerupi ka as veikiu, nes as neesu toks kad mane paliktu dviem dienom namie ir as taip nusigerciau... Isviso prie kompo sedziu, nes aplinkiniai uzknisa, be suns laukan beveik iseit neimanoma.
Dabar apie anime: man anime atsiplesiams nuo tikroves, man idomiau ziureti pasakojimus nei juos skaityti... Nors mangos dar nebandziau.Comment
-
Heh...primine viena seriala ,kur buvo lb gera punchline "And I'am the only gay in this village"
http://www.youtube.com/watch?v=VZ2d3...eature=related ,nesupraskit manes klaidingai as nemegstu sito serialo...Comment
Comment