reakcija i anime:]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • tomaz222
    Dozuoju Anime
    • 2006 12 27
    • 122

Mama - Kritikuoja anime kiek tik gali, pyksta kad prie anime praleidziu daug laiko ir pan...
    Draugai - daugiau maziau prijaucia anime stengiasi vytis mane sitoje srityje

Gymines - Dazniausia be nuomones

Feed Me!

Feed Me!

Comment

• wabaliuz
      Narys
      • 2007 11 18
      • 48

Tevai ir draugai mazvaikiu vadina, gimines nesidomi, o brolis pats ziuri.

Comment

• Exotic Anime Girl
        Ima firin mah lazah!!!
        • 2008 07 04
        • 67

Mama nepyksta bet jai nepatinka ji mano kad predauk ziuriu to anime,ir man darosi galvoje vien anime todel dabar as stengiuosi slepti kompe anime paveiksliukus
        Paskutinis pakeitimas nuo Exotic Anime Girl; 2009-04-06, 21:50.

Comment

• (sic)enemy
          Sakikao

• 2008 08 13
          • 162

Labiausiai nervinu tik draugus, nes negaliu nekalbeti apie anime, bet turiu 3 tokias pacias drauges (anime fanatikes)...O sep tevaj japone kartais pavadina...

!!! Ninirvuok !!!

Comment

• Futari
            AZ rėmėjas

• 2007 01 07
            • 1094

Autorius (sic)enemy
            Labiausiai nervinu tik draugus, nes negaliu nekalbeti apie anime, bet turiu 3 tokias pacias drauges (anime fanatikes)...O sep tevaj japone kartais pavadina...
            Man tai sako, ispek pries parsivezdama i namus siauraaki vaikina

Comment

• chibi_nemiga
              Rimtas forumo narys

• 2008 08 01
              • 117

Autorius Futari
              Man tai sako, ispek pries parsivezdama i namus siauraaki vaikina
              he he, man irgi kažką panašaus kažkada sakė.XDD
              o šiaip, mamai tie anime nerūpi, tėtis užtikęs kur nors atsisiųsti kokį anime pats pasiūlo, o draugai gan tolerantiški, nesiskundžia.XD

Comment

• Mangamanas

mano tevai labai senamadiski sako kad sie anime prie nieko neprives ir sako geriau pasimokit ar seip , o m,an labai patinka ir man px ka jie sako

Comment

• Haji
                  Horror and Mystic lover
                  • 2008 07 05
                  • 116

Hm mano tevai i tai daug nekreipia demesio. Tetei visai vienodai na o mama stengiasi apsimesti jog jai idomu (atseid domisi mano pomegiu xDDD) dauguma draugu mano kad tai yra mazvaikiska kas mane labai pigdo

Comment

• enjutsu
                    Rimtas forumo narys

• 2008 08 19
                    • 131

visiem mano pazystamiem tas pats ir as tuo labai nesigiriu iskaitant ir tevam

ps jei kam atroddo tai vaikiska paklausk kaip zinoti kas yra vaikiska ar tai kas piesta yra vaikiska?
                    sigpic

Comment

• Airiz
                      מיד

• 2004 01 09
                      • 1656

Ghm..vakar bežaisdamas CoD4 viename iš lietuviškų serverių pamačiau kaip chebra diskutuoja kas geriau: Ar Naruto ar Bleach....prajuokino
                      Mano reakcija būtų tik teigiama jei nebūtu jie so Lame....

Comment

• Derogatory`
                        Loki'd

• 2007 10 06
                        • 350

Autorius seijuri
                        kaip i jusu sita pomegi(anime) reaguoja tevai, gimines arba draugai........?ar jie pyksta, ar nekreipia demesio....
                        Tėvas seniau šiek tiek šaipydavosi "Ha, tai dar neišaugai iš filmukų?", po to atėjo laikas, kai jis bandė sužinoti apie mano žiūrimus anime "Na, apie ką čia? Kokios temos? Pasakok pasakok." Kadangi dažniausiai tingėdavau pasakoti, jis vieną kartą prisėdo su manimi pažiūrėti Last Exile. Pataikė ant tokios vietos kur buvo daug skraidoma ir šaudomasi. Pažiūrėjęs jis pasiteiravo "Esi mačius filmą "Nepriklausomybės Diena"?". O dabar jis kažkaip jau teigiamiau žiūri į anime ir į tai kas susiję su anime. Ir kai piešiu jis nekreipia dėmesio į tai, kad ten anime, o šiaip pataria, pakritikuoja, pasako kur kokios proporcijos yra blogai ir etc. O dar buvo jis ir ant DMC4 pasinešęs. xD Visad stebėdavo kaip žaidžiu, o ir visą DMC istoriją girdėti norėjo.
                        Mama kartais pasidomėdavo apie koks nors anime, kurį tuo metu žiūriu. O šiaip ji nieko prieš nesakė. Jai net gražūs kai kurie veikėjai ir etc. Ha, ir iš DMC4 jai patiko Nero. xD
                        Draugai, artimesni draugai nieko blogo nesako ir neprieštarauja tokiam mano pomėgiui. Bet iš draugų, kuriuos ne dažnai sutinku ir ne per dažnai bendraujam būna taip "Tau patinka anime..?'' - "Taip." - "Kaip tu pasikeitei..." - "Tu nepažinojai manęs tiek, kad galėtum sakyk, kad pasikeičiau.". xD
                        O šiaip, kad ir kaip kas reaguotų, svarbiausia, kad man patinka žėt anime ir aš žėsiu tai toliau. : D

Comment

• Juki
                          Naujokas
                          • 2007 10 27
                          • 10

Hmmm...na,mano mama tai reaguoja,pavadinkime taip, "tolerantiškai".Bet jai neįbruksi jokio anime paveizėt...na,bet ji papasakotų,jei reiktų apie Naruto(Itachio nužudymą ir pan.) - mano nuopelnas. :/

Brolis - kartais pastovi už nugaros ir pažiūri,bet dažniausiai kreti iš juoko...

Na,šiaip ar taip,šeima nekritikuoja labai tokio mano pomėgio.
                          sigpic
                          Yeah, he's always watching...

Comment

• rycka
                            Naujokas
                            • 2008 07 06
                            • 23

Nu mano tevas aplamai skersai ziuri i japonu kuryba (turbut del to kad nemate nieko gero), bet man nieko nesako. O mama kartais paklausia apie ka ziuriu ir aisku knisa prota del to kad prasedziu prie kompo visa diena
                            Is draugu nuomoniu dar negirdejau. Nieks nieko nesako ir nesisaipo tipo kad ziuriu "multikus".

Comment

• TeraX
                              Naujokas
                              • 2008 01 30
                              • 22

Šiaip nežinau... Tėvai tai lyg ir maždaug supranta kas tai per daiktas, bet nesigilina ir man nuo to nei šilta, nei šalta... Darau ką noriu...

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Nakanamori
                                Narys

• 2008 07 05
                                • 70

manes mazvaike nevadina,sangoku gyvenime irgi nera nieks vadines.turiu tik viena pazystama otaku,su ja kazkiek ir paburbu.draugai siaip beveik nereaguoja,nei jie zino kas tas anime,nei man cia aiskint jiems.gimines nieko nesako,siaip artaip jiems cia multikai,ka noriu ta ziuriu.tevai nieko nesako.tik kartais sako-tu su savo tais japonais.

Comment

Working...