visada su tevais bendravau lygiavertiskai nuo gudzios vaikystes todel esu uzsitarnavus tevu pasitikejima ir pagarba... jie zino mano pomegi( tik visdar nera palyginus plataus priejimo prie anime, bet tai jau ne uz kalnu) ir jei man tai patinka, jei man tai suteikia dziaugsmo- pirmyn. Juk as esu, kaip ir kiekvienas kitas asmuo, asmenybe kuri zino kas jai geriausia todel kodel jie man turetu draust? o del draugu... tikri draugai visada tave turi suprasti, antraip kokie jie draugai?
reakcija i anime:]
Collapse
X
-
Tevai: Tetis nieko nesako, nei pritaria, nei priesinasi. Seniau kartu su manim kartais DBZ ziuredavo. XD Anksciau dar pats man anime siusdavo [aisku, mano paprasytas], dabar pati siunciuos. ^^
Mama kai pamato, kad ziuriu anime, sako "Vel tuos savo baibokus ziuri". Mano piesiniai jai patinka, bet irgi baibokais vadina. Kartais dar paburba, kad per tuos visus "multikus" japone pavirsiu, bet siaip jinai niekuo pries, todel viskas gerai.
Klasiokai: Nezino, kas yra anime, bet megsta mano piesinius.
Draugai: Apsesti, kaip ir as.Paskutinis pakeitimas nuo Erinija; 2008-03-20, 12:44.Comment
-
-
hmm mano tėvai labai retai kada kišasi y mano reikalus. Mama užėjusi į mano kambarį
dažniausiai nekreipia į tai dėmesio, kas gan keista ir dėl to man truputėlį gėda , sesė reatkarčiais pašiepia paklausdama "ar tebežiūri šiuos multikus" na o tėtis išvis nesigaudo pc reikaluose ir juolab būna labai rare atvėjis kad jis užklystų į mano kambarį. Na o jeigu užsiminu apie tai savo draugams tai dažniausiai jie nekreipia dėmesio, kas yra nei blogai nei gerai,Comment
-
-
Na, kadangi esu sezonine animefan (t.y. fanartus piesiu all year round, o anime ziuriu dazniausiai tik vasara) tai tevam tas pomegis labai nekliuna, bet siaip visi ziuri gan skeptiskai i ta mano pomegi. Su kazkokia pasaipa. >.< Klasiokes tai isvis, viena anime kuri tezino, yra "Menulio Jureive", ir pastoviai mane harasina, nors as staugiu kad baigiau ta ziureti jau pries 3 metus. >.> Madness.Comment
-
As manau ,kad tai tas pats kaip su socceriu.Zmones sako ,kad tai yra kazkas dievisko ,o ta,kas vadina tai paprastu zaidimu,vadina neismaneliu.Comment
-
Mama.Sako mūltikus kažkokius žiūri xDD
Jau geriau Rusų ir Istoriją pasimokintum!
Ir sako jog man niekad šito šlamšto (mangos) nepirks....
Spoileris:-Mama, nupirk man šitą *rodo į DBZ mangą*
-šlamštas
-nu mamaaaaaa
-ne
-*tyliai* Nu ir eik tu šikt...
- Ką sakei?
-oi nieko nieko...
...
Nu bet gal nupirksi?
-NE!
-Kodėėėėl?
-Šlamštas čia. Jau geriau tau kokias fizios pratybas nupirksiu...
-Ai tai gal jau einam....
Ir visada taip būna...
Best friend. Galima sakyt kartu susidomėjom. (pirmą narutoi seriją kart paziejom xD) Taigi iš jos tolerancija ir supratimas yra.
Šeimos nariai.Net neįsivaizduoja kas tas yra. Ir stebisi kai jiem sakau apie anime per kurią susidomėnau Japonija ir išmokau 13 "japoniškų hieroglifų" parašyt xDD ->
Tolimesni draugai. O jiem tiesą sakant nėra skirtumo ką aš ten žiūriu xDOne big smile, that is what an ideal world should be.
a smile just like this one :}👍 1Comment
-
Žinau ne vieną rimtą, rimtų profesijų atstovą, kurių hobis yra stalo žaidimai (šiandienos lietuvio akimis-vaikų žaidimai), dar kitų fantastinės literatūros skaitymas ( šiandienos lietuvio akimis-pasakų skaitymas); dar kažkieno brazdinimas gitara ( šiandienos lietuvio akimis-veltui leidžiamas laikas) ir t.t.
Kad objektyviai galėtumėte įvertinti save ir savo Hobį bendroje aplinkoje, žmonių terpėje, pažvelkite ir įvertinkite tai, kuom laisvalaikiu užsiiminėja jūsų kritikai; kokie jų 'hobiai' yra. Tada jei norėsite, galėsite su jais ir ginčytis, kieno laisvalaikio pomėgis yra geresnis.Paskutinis pakeitimas nuo damn.; 2010-09-13, 19:23.Comment
-
būtent.
kaip pavyzdį galiu paimti savo brolį; tyčiojasi iš manęs, kad žiūriu anime, skaitau manga, klausausi yvairios japonų muzikos. " Tau patinka to klausytis? aš su tavim daugiau nesikalbėsiu." ir šitą girdžiu dažnai, bet nesuprantu kodėl jeigu jo draugai žiūri anime, mokosi japonų kalbos ir kitų dalykų susijusių su japonija ir atrodo kad juos toleruoja, o manęs ne. Pats jau ne vienerius metus užsiiminėja tcg, visiems įkalė į galvą kad tai loginis žaidimas [ iš dalies pritariu ] dalyvauja turnyruose, kur pilną yvairaus amžiaus žmonių, yra ten advokatų, gydytojų. Nes tai jo hobis, o tai kad anime yra mano hobis to nepripažysta. Aš jam niekad nieko blogo nesakiau, kai pasakodavo apie mtg visad išklausydavau, aš jį toleravau.
jei jis šitą kada perskaitys tai žinokit, kad tarp gyvųjų manęs jau nebebus, nes norėjau išsakyti savo nuomonę T_T
priklauso nuo taves.
Nežinau kaip gavosi kai aš jam pasakojau apie ta db ir musu abėju žodžiai susumaišė jis neteisingai suprato ir tada taip pradėjo vadinta šita anime ant bairio, beja jam visai anime nepatikdavoPaskutinis pakeitimas nuo mindzze; 2008-04-08, 18:41.Comment
-
Mama.Sako mūltikus kažkokius žiūri xDD
Jau geriau Rusų ir Istoriją pasimokintum!
Ir sako jog man niekad šito šlamšto (mangos) nepirks....
Spoileris:-Mama, nupirk man šitą *rodo į DBZ mangą*
-šlamštas
-nu mamaaaaaa
-ne
-*tyliai* Nu ir eik tu šikt...
- Ką sakei?
-oi nieko nieko...
...
Nu bet gal nupirksi?
-NE!
-Kodėėėėl?
-Šlamštas čia. Jau geriau tau kokias fizios pratybas nupirksiu...
-Ai tai gal jau einam....
Ir visada taip būna...
Best friend. Galima sakyt kartu susidomėjom. (pirmą narutoi seriją kart paziejom xD) Taigi iš jos tolerancija ir supratimas yra.
Šeimos nariai.Net neįsivaizduoja kas tas yra. Ir stebisi kai jiem sakau apie anime per kurią susidomėnau Japonija ir išmokau 13 "japoniškų hieroglifų" parašyt xDD ->
Tolimesni draugai. O jiem tiesą sakant nėra skirtumo ką aš ten žiūriu xD
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
Comment
Comment