Ar šis puslapis vis dar aktyvus?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • KewlKiddo
    Naujokas
    • 2015 07 28
    • 2

Ar šis puslapis vis dar aktyvus?

Na, aš labai neseniai užsiregistravau čia. Ir man būtų gan įdomu sužinoti ar šis puslapis yra aktyvus ir galima čia pabendrauti, nes dabar daug puslapių tiesiog stovi tuščiai su pora senbuvių ir pora naujokų. Just asking, cause I'm new.
  • Dai-Katana
    Podcast or Death

• 2004 10 04
    • 686

Na jei bendrausi tai ir aktyvumas bus AZ yra seniausias portalas Lietuvos fronte. Aš 10 metų čia stalkinu su pertraukom. Būtent čia esu atradęs vienus iš maloniausių žmonių kurių dabar velniškai pasiilgstu būdamas anglijoje

Būdų dar smagiau jeigu IRC visi vėl pradėtų naudoti kaip kad prieš 10+ metų.

Comment

• Miglaja
      Cute potato ~

• 2007 12 16
      • 551

Puslapis veikia. Žmonių srautas per dieną yra. Viskas tvarkoj.

Gal tik naujokams atrodo, jei gijos (temos) yra sukurtos seniai, tai niekas neberašo. Čia palaikoma tvarka, kad nebūtų prikuriama bereikalingų temų vat tokiais klausimais " ar čia yra gyvų ?", "Kaip jums Naruto?" ir t.t.

jei nori kažką rašyti, klausti - susirask tam atitinkamą temą. būsi išklausytas šiaip ar taip, tik nuo mūsų pačių ir priklauso ar forumas bus gyvas.

P.S. šiltuoju sezonu dauguma džiaugiasi gamta ir važinėja po šiltus kraštus labiau šaltais rudens ar žiemos vakarais sulindę čia sėdim
      Paskutinis pakeitimas nuo Miglaja; 2015-09-27, 23:35.
      Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

• Futari
        AZ rėmėjas

• 2007 01 07
        • 1094

Norėčiau tikėti kad vis dar yra gyvų - va ir mane relikviją kartais nostalgija atveja dar į AnimeZoną, nors paskutinį anime žiūrėjau prieš keletą metų

Comment

• Diablo
          Naujokas
          • 2011 01 25
          • 12

Išaugo visi vartotojai iš animių, o jaunimas forumais nesinaudoja ir iš viso atrodo kad vaikai be FB ir Youtubės daugiau interneto nežino.

Comment

• Rutarisa
            "The Artist"

• 2010 09 28
            • 28

as manau tiesiog pries 10 metu buvo apskritai forumu bumas, buvo ju daug ir visi aktyvus dauguma buvo paaugliu, dabar visi moksluose/darbuos ir maziau laiko investuoja tam (jeigu is viso investuoja). Aktyvus kolektyvas susitiko, susibendravo ir palaiko rysi kitais budais. Tuo tarpu, nauja paaugliu karta jau ant kitu dalyku uzsikabliavo
            AZ turbut vienintelis lietuviskas anime forumas kuris dar gyvas

Comment

• Hikari_
              Mental

• 2008 02 27
              • 981

Baikit stumt ant tu paaugliu, aš lyg ir ''užaugau'' bet vis vien čia lankausi
              O šiaip labai liūdna, kad vienas iš tokiu nostalgišku saitu miršta : /

Comment

• Chloras
                Metalbending prodigy

• 2011 05 01
                • 107

Man atrodo per anksti laidojat jūs visi šitą forumą. Animezona "miršta" jau kokie penki metai, bet iki galo dar taip ir nenumirė. Aišku, bendras aktyvumas sumažėjęs, bet pvz į kokį AMVAZAR dalyvių vistiek atsiranda.
                Heavy Metal Maniac.

Comment

• Augis24
                  AZ rėmėjas

• 2009 03 29
                  • 767

Vaikams a.k.a. "standartus laužantiems paaugliams" nepatinka laikytis AZ taisyklių, todėl čia sumažėjus naujų narių registracija. Visi savo feisbuko grupėse siautėja ir dalinasi vos ne totaliom nesamonėm, o kadangi tos grupės yra sukurtos tokio pat amžiaus žmonių, tai ir tvarkos nėra AZ nenumirs, greiciau pasibaigs karai pasaulį, nei pamatysit šitą puslapį "sorry, hosting was deactivated by administrator".

Daug kas čia užsuka pasiskaitynėt, tik daugelis vengia registruotis, gal dėl to, kad žino, jog jeigu kurs gijas, tokias kaip: "Žiaurei didelj naruto fanaj renkas če", jos bus trinamos, o gal tiesiog smagiau informacija pasiskaityt nesireiškiant. Bet kokiu atveju, netikras pavojus čia, gyvas puslapis, gyvuos ilgiau nei galima pagalvot ir nereikia čia propagandos apie AZ mirimą

Kaip ir Chloras pasakė: "miršta" 5 metai, bet to galo taip ir nebus. Kam miršta, kam sulėtėjęs aktyvumas, kaip kas interpretuojam.

P.S.
                  Autorius KewlKiddo
                  .. dabar daug puslapių tiesiog stovi..
                  galima pavyzdžių?

Comment

• Airiz
                    מיד

• 2004 01 09
                    • 1657

Aprašymams FB mano galva nelabai tinka.Gal kažkam registruotis ir nesinori ( nebūtina), bet lankytoju yra.

Comment

• Miglaja
                      Cute potato ~

• 2007 12 16
                      • 551

čia vien dėl Killerbee aprašymų jau verta užsukti !

Bandžiau ir aš tas populiariausias FB anime fanų grupes....patirtis nekokia. Atrodo, kad ten jiems tik gražūs paveiksliukai ir pastovūs meetai patinka. Ir jei jau esi matęs Death Note, tai jau esi gi true anime fanas. Elitas beveik.

Asmeniškai, Animezona yra ta erdvė, kurioje subrendo ir liko pakankamai intelektualūs žmonės, kuriuos visada malonu sutikti gatvėje ar bare (kad ir netyčia). Airiz, tai ypač tau galioja Ir šiaip neturiu artimiausių draugų rate anime fanų (kurie žiūrėtų ir visus naujausius), tad nelabai yra su kuo pasidžiaugti. Animezona šitoj vietoj gelbėja, nes aprašymai atsiranda labai operatyviai. O ir padiskutuoti vis dar yra su kuo.
                      Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

Working...