Na aš pirmą postą perskaitęs, pamaniau, kad ten chebrai kažko ypatingesnio reikia. O šiaip, visom keturiom aš, tik, kad atsirastų kada... Nes kolkas tarp darbo ir treniruočių teturiu vieną dieną laisvą, ir tai sekmadienis... . Bet manau jei jau vyktų kas, ypac vilniuje tai atrasčiau laiko kaip nors . Love and Peace!
Anime Cosplay
Collapse
X
-
As uz susiburimus, maskaradai visokie irgi iki tam tikros ribos palaikomi mano. Cowboy'ais ar militaristais buves jau ne syki. Net Neo is Matricos, kuria kazkada shulioj ir parodijavom per vaidinima. Visai fun tokio pobudzio dalykai. Kaip cia Ketou ir sake daznas lauzosi iskilus realiai galimybei patusint ir kartu pakosplayint. Tikriausiai pats zodis cosplay atbaido kazkiek. Man pvz irgi nenorom kyla asociacijos su kazkokiais tais japonu nukrypimais >_>'
Na taip, tačiau kultūriniai ir tradiciniai skirtumai tą patį dalyka visgi kitaip "modifikuoja" ir iš japoniško tarkim... Otakono gautūsi Vilniaus regiono ir "biškį" ne Vilniaus regiono dydelis tūsas su daug cepelinų ir Alaus.
Čia aišku kažkas panašaus į pokštą.
Tačiau esmė ta pati - lietuvos aborigenai niekada nesielgs taip atvirai kaip japonijos aborigenai ;]]Comment
-
nium gerai...vadinkim tai paprashciau kad negasdintu taip-dv xebra rengiames personazhais ir varom i viena kruva pasitusint,susipazhint ir pagert XDD..man bent jau pats kostiumu gaminimas...personazho pasirinkimas yra patsai kaifas%))ir pabuti nors vakara mylimu persu yra manau tikrai ydomu ir malonu jei esi net nebutinai pamishes otakas...^__^
Na aš pirmą postą perskaitęs, pamaniau, kad ten chebrai kažko ypatingesnio reikia. O šiaip, visom keturiom aš, tik, kad atsirastų kada... Nes kolkas tarp darbo ir treniruočių teturiu vieną dieną laisvą, ir tai sekmadienis... . Bet manau jei jau vyktų kas, ypac vilniuje tai atrasčiau laiko kaip nors . Love and Peace!
zhinai.ypatingai jei esi vilnietis tai butinai dv susimeetinam kada visi...susipazhint...ir drasiau bus ir ydomiauPaskutinis pakeitimas nuo zio; 2007-02-15, 22:49.Melynas dangus taip dera prie tavo juodos sielos...Comment
-
Visiems-Tiesą sako Dai,nebūtina vaidint.Yra dar toks dalykas,kaip ksplei defilė-išeini,parodai kostiumą savo ir kokiį gestą,kurį personažas dažnai rodo ir išeini))Čia šiaip ieškau žmonių,kurie norėtų dalyvaut konkursuose su apdovanojimais))
Visas šitas renginis vadinasi labai paprasta-Anime Party.Ruošiames organizuot vasaros gale.Taip,netaip jau ir greitai,bet reikia pasiruošt-nenorim kad pirma party būtų šudina))Party vyks Vilniuje,patalpos jau rastos-tik reikia su šeimininku šnekėt.
Jeigu trumpai-bus du oficialus konkursai,kuriems reikia pasiruošt iš anksto.Tai cosplay ir AMV.Kiti konkursai vyks vietoi))Bus prizai ir apdovanojimai^^
Nu visos smulkmenos vėliau-dar reikia daug ką aptart.
Labai malonu,kad atsirado norinčių))Būtų gerai susitikt ir aptart kas ką galėtų kospleint ir pan.Gal padėsim,jei galėsim))
Dai,gaila kad tavęs tai nedomina.Tau būtų atskiras kvietimas,už palaikimą^^Comment
-
Sakydamas kad mane nedomina turiu omeny kad nemėgstu persirenginėti ir lipti ant sceno. Tekdavao taip daryti kartais mokyklos ir kolegijos laikais... Kam man tos psichologinės traumos >.>'
Čia keli šaunūs cosplay variantai ;]
Ir keli, kurie ieško daugioau originalumo ir "simplistiškumo" ;]]]
P.S.: Čia Anime Party pavadinimas susijęs kažkuom su AnimParty Studios ar tiesiog sutapimas?Comment
-
Kodėl žmonės atmeta kartais visai idomius pasiulimus, idomų ir nekenksmingą, bei nepavojingą būdą praileisti laiką nesuprasiu greičiausiai niekad. Išdidumas, baimės, koksnors patirties nebuvimas, aristokratikšusmas, ar darbas šiame amžiuje tapo dars įtemtesnis bei daugiau laikos suėdantis nei praitais šimtmečiais. Šiaip tokių dalykų nemėgimas. Kas pomėgus formuoja irgi ten galima teorijų prikurti. O faktas toks nenori cosplaynt ir viskas. Kas nori laiko neturi, ar per toli gyvena (reiškias labai tai jau ir nori). O kas lieka ir gali tas laimingas.Comment
-
Dai,Anime Party-Anime vakarėlis.Nieko bendro su jumis neturi))Tiesiog vakarėlio tema.
tamagochi-Dalyvaut nebūtina,bet norėtusi kad kas sudalyvautų))Gerai bus jei žmonės išvis ateis,nes žinant Lietuvos animščikus...Huh
Beje,kelios foto.Radau specialiai not-japanese cosplay.Manau geros foto.
Alichino
SailorMoon
Ragnarok
Chobits
Naruto
TrinityBloodPaskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-02-16, 00:18.Comment
-
Yra tikrai nemažai žmonių, kurie larp`ina ir kažkodėl jiems negėda ir tt. Aš nesuprantu tada, kokia problema dėl cosplay čia yra. Manau mum išvis turėtų būti tai aktualu. Turim vienas gražiausių merginų ant svieto, karnavalai - retenybė, taigi tokia iniciatyva tik sveikintina.
Beabejo kažkokių stebuklų labai tikėtis nereikia, kostiumus buitinėm salygom darant, bet manau jei ir padarius tokį konventą, jis gal būtų net aukštesnės kokybės, nei tie japoniški. Kodėl? Nes tai būtų mūsų kultūrinėj plotmėj ir žmonės ateitų pasilinksmin gerai laiką praleisti ir su ta mintim viską darytų, nebūtų pamišėlių, kurie nebeskiria savo asmenybės nuo personažo.
Taigi nesilaužom ir jamam šitą dalyką .O daba pasigailėsi!!!Comment
-
nebu-ot peklan...ir negaliu nesutikt
jo,rimtai-'kulinariniu' stebuklu neverta tiketis taciau susikepti kazhka bent mazhu mazhiausiai kad normalei atrodytu visgi galima^^juk nebutina rinktis kokiu super sudetingo personazho su neimanoma akipiruote...kad poto nebutu visokiu Al'u ish FMA padarytu ish kartoniniu dezhiu>___<' beto pasizhiuirekit kas jums tinka pagal ishvaizda,pasikniskit po finansines galimybes...jei kas ruoshiasi dalyvaut tai jau dabar siulyciau galvotis ish kur traukti medziagu cosplejui..
apskritai siulyciau susitikt kada...bent jau vilnieciams...aptart viska..gal kas susigalvos grupini cospley'...(be gabanotu minchiu prashyciau )...tiesiog gal kam sutaps personazhai ish vieno anime ar mangos and so on...nium vnz minchiu ir varjantu yra daug...eikia tik aptart viska..Melynas dangus taip dera prie tavo juodos sielos...Comment
Comment