dabar namie du kompai ir tik vienas internetas baisu, kruvini mūšiai... siunčiu siunčiu siunčiu o tada žiūriu žiūriu žiūriu. tada trinu trinu trinu kad paskui vėl galėčiau siųst siust siųst
Kaip daznai ziurit anime?
Collapse
X
-
o jus nebijot kad "kas per daug tas nesveika"..nebutu linksmiau su draugais kur nors i gamta isheit na arba jei esat tokie uzhkieteja animistai rengt teminius anime vakarelius,nebutinai su anime moooviais..o kostiumu siuvimais,vaidinimais ir pan...manau tai nera labai gerai vien tik ziureti,zhaisti ir pieshti....(cai zhinoma tik mano nuomone)
ash ish vis manau geriausia nieko nematyt ir negirdet kas darosi lietuvoj...cia senuku reikalas aptarinet tokias nesamones..tad palikim tai jiems..tegu esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus, galvas...o ash noreciau kaip nors padaryt pasauli grazhesni....ir palikt ka nors po saves..nors zhinau kalbu vaikishkai...sorry uzh tai..... :/Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2007-07-03, 09:07.Comment
-
Dabar anime ziuriu kiaura para 2 kompai prijunkti prie interneto, su abejais siunciu, dar 4 anime serijalai parsiusti, kuriu nespejau paziuret ir jau siunciuos kitus.... O kai reikia i darba tai isvis kai zombis slankioju pankampem... Tai man iki rugsejo viska suspet paziuret nera vilciu...Comment
-
Ale pastaruoju metu isvis nebeziuriu... Idomu kodel? Tikriausiai del to, kad nieko ypatingo nerandu... Isrankumas, ech...
Working underground.Comment
-
Siaip tai kiekviena diena, jei turiu laiko... ziuriu dazniausiai vakarais-naktim, tai ir ziuriu kol nenuluztu...Comment
-
-
as negaliu, kaip kai kurie, ziuret po keleta anime vienu metu. kol neperziuriu visiskai vieno, tol kito nepradedu. negaliu tiesiog juo visiskai megautis, kankina nerimas, kaip baigsis anas anime ir pan :] taigi, pvz Ergo Proxy ziurejau gal menesy su biskiu, kas vakara pradzioj po serija, poto po keleta, kita pora vakaru filmai arba siaip,nu tiesiog nekabino. o jei animas kabina tai kas vakara po 3-5 serijas ir uz savaites baigta :]] ir siaip dauguma animu nesiziuri man svieciant saulei, ypac jei koks rimtas tai ir lauki sutemu kad paziuretum :] isvada: ziuriu taip daznai kaip daznai pasitaiko pas mane geras anime kompesigpicComment
Comment