NU dabar irgi kasu is po zemiu visus pradetus ziureti, arba uzsikabinu uz nauju.. Per diena iseina paziuret 2 - 3 epus. Bet mano mama labai nepatenkinta tai kartais isvis neprileidzia prie pc td jau pragaras...
Kaip daznai ziurit anime?
Collapse
X
-
Jei yra laiko ir anime labai geras pasitaiko po 13+ epu iskart paziuriu, bet taip retai buna. O siaip po 3-4What if all the world's inside of your head?
Just creations of your own
Your devils and your gods all the living and the dead
And you're really all alone...Comment
-
Autorius Youkastai sianakt paskirsiu nakti ziurejimui. toks jau patogus laikas ispuole. ^^
o siaip pastaruoju metu daug prisisiunciau, bet ziuret nelabai sekesi. tai zadu atsigriebt ^^Comment
-
as irgi daznai prasedeciau, ypac savaitgalius, bet reikia paisyti ir to, kas kartu miega ir savo siaip taip suresto paros ritmo ^^Comment
-
Luzimas nera problema kai anime idomus. Kartais tekdavo per visa nakti isvertus akis zet Dbr tj stengiuos susitvarkyt tarp visu pradetu ziuret animu. Per daug jau visokiu on-goingu. O jei dar geras animas leidziamas, tj jau netveri kailyje savaite kai kitas epas pasirodo. Va taip vat atsitiko su Freedom, paziurejus pirma dali >.< Tjgi dbr ziuret noris ka nors viena ir viska is karto tik problema rast kazka tokio gero ir neziureto dar >.<Comment
-
na tesiu monstra dabar. tamsta turetumet zinot, koks jis man fainas ir t.t., koks "i penketuka" ir koks "must see", bet vistiek luzau po 5 seriju, per 6 atsiciuchinau per 7 jau visai smigau ir nieko nebemaciau..
tai visgi nuovargis yra viena, susidomejimas - kita.Comment
-
Vis dar? Neblogai istieset malonuma. Kitavertus, jei priminej kad panasiai ilgai ziurejau Hajime no Ippo anima apie boksininka irgi panasaus seriju skaiciaus - kokius puse metu ziurejau. Bet tik todel kad normalesnio resurso parsisiust nerasdavau >.<
Aisku kad tie yra skirtingi dalykai, apie saveika ju snekam. Stai jei diena ariai kaip vergas, tj ir ziuresi neilgai veliau =_=Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2006-12-25, 13:43.Comment
-
Comment
-
A man tai dabar afigiena , geras dalykas tos atostogos , dabar galima naktimis sedėt ir anime žiurėt .Užvakar ~ 4ep pažiurėjau, vakar apie 7ep pažiurėjau, šiandien dar daugiau prisižiurėsiu ... Ir dar dafiga atostogaut liko... Išsižiūrėsiu už visus metusComment
Comment