UCh... Nu ka, žiuriu padėtis su PC žaidimais tikrai nepavidėtina, matyt teks ir man susipažinti su emuliatorais.
Žaidimai kuomnors primenantys anime
Collapse
X
-
-
kaip turbut daug kas zino Japanese megsta Online RPG. Neperseniausiai radau toki wiena, mano manymu ziauriai fainas. Wadinasi RF Online. Kasnors gla zino? Nes as tai nezinau nei kur ji gaut nei kur ji lost.
http://img123.imageshack.us/my.php?i...ala00026fe.jpgComment
-
Onimusha primena anime [Ninja Scrool]I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!Comment
-
KenYo siaip RF online jau senas game as ji gal pries 6 men losiau
Jau dbr serwas off .... Buvo toks www.lineage2.lt ten buvo i ftp iejau netycia ir aptikau sita game ) rades pasisiunciau ir pradejau lost atsibodo nes labai daug bugu buwo pasqui ji tiesiog isjunge ... )Comment
-
Autorius mammKenYo siaip RF online jau senas game as ji gal pries 6 men losiau
Jau dbr serwas off .... Buvo toks www.lineage2.lt ten buvo i ftp iejau netycia ir aptikau sita game ) rades pasisiunciau ir pradejau lost atsibodo nes labai daug bugu buwo pasqui ji tiesiog isjunge ... )
amm.. kaip matau lineage2 atradai neseniai... na kiekvinas turi savo skoni bet siap ji labai daug kas zaide ar zaidzia.... jo neisjunge o tik na kaip.... krc neisjunge jo..jis vell veikia... o greit ir 4 chronikos tasiras bus dar kieciau ir idomiau.... nors as savo jau atzaidziau ir jis pas mane isistalintas... bet anime ten tik ten tik pagrindiniai veikejai.. bet manu kad dauguma ji zino...Comment
Comment