Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Nu va,del forumo problemu bisky lievai gavosi ,cia vienas zmogus(neatsimenu kas) buvo daves toky linka su geimu pag anime,apie kazkokias raganas.Bet posto neliko tai ir linko neliko ,jei tas zmogus dabar tai skaito,tai gal galetum dar ydeti ta linka,nes siandien norejau paziuret,bet neturejau kada .
Ir dar vieno zmogaus paprasysiu vieno dalyko:Gerb. Piccosan (sorry jei blogai nicka uzrasiau),gal galetumet dar ymesti ta linka su geimu pag anime (Ta "Mortal kombat" su kenshin himura ir anime veikejais ),labai patiko,norejau atsisiust bet posto neliko
.buciau lab dekingas.
Zmogus deda linka - Flyff O kur postas dingo tai :dizzy:
O šita bandžiau, prsimenu tokį keistą žaidimo interfeisą. Kaip windows darbastalis su startu. Šiaip ar taip ant jo neužsikabinau, palikau ateičiai, savo vaikams
Nors gal čia ir nelabai tinkama vieta. Bet pasiteirausiu ar nežinote kartais kokio single arba mmorpg žaidimo kur galima butu kurtis baltosios magijos veikėją. Na tiesiog mėgstu magus, bet tik švaistytis elektros, ugnies ir ledo bangomis to maža ir netaip jau ir idomu. Ir antra kriteris tai butu žaidimo pasaulis. Ieškau pakankamai šviesaus ir idomaus fantastinio pasaulio, tokio kad pasižiurėjus aiškiai matytum kad autoriams nestigo orginalių idėju. Ir trečia, ispudinga grafika.
Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2006-12-03, 00:01.
<...> žaidimo kur galima butu kurtis baltosios magijos veikėją.<...> Ieškau pakankamai šviesaus ir idomaus fantastinio pasaulio, tokio kad pasižiurėjus aiškiai matytum kad autoriams nestigo orginalių idėju. Ir trečia, ispudinga grafika.<...>
Hmm , na jaj nori ko panasaus ...
Meginai kuria nors elder scrolls daly ? Na nz , man tj The elder scrolls lb prie sirdies , mildziniskas pasaulis , ir buni kuom tik nori ... Seip ar tjp neseniai yra isleista naujausia versija oblivion , bet manau kad morrovind buvo geresnis ... Nu cia skonio reikalas ... ^^ Pameging maziuret , kurias nors "elder scrolls" http://elderscrolls.com/home/
Ce oficial site , paziurek , gal patix ^ ~
as biski cia ne i tema bet vistiek paklausiu kur galima gauti sita geima kas zino parasykit man i privata plz jis vadinasi: "Immaterial and Missing Power" aciu.
Jis labai panasus i anime
na apie zaidimus tai as tikrai nusimanau o jei norit ko nors is anime prasom - dinasty wariors 4 -sudeki visiskas anime asku yeina ir final fantasy tik grafika prastoka nes jau senas o siaip ydomus labai 7 dalis grandia2 uztikrintas anime siulau isbandyti labai ydomus
kas be ko devil may cry visai nieko gal ir ne anime bet panasokas diablo 2 siulau isbandyt nes ydomus ay dar va is anime bloody blade yra toks rpg dar sea of blood nieko zaidimukas anime ir dar visokiu dauk as ju esu zaides prisiminsiu dar parasysiu ...
o kas meksta strategija tj patariu isbandyt age of mithology jau kaip patiko 6 syk isejau bet neatsibosta da yra pratesimas age of mithology aom titans na netoks ydomus bet sis tas tj va atsibosta tik kai ant sunkiausio lygio sumali priesininkus kaip sunis i da siulau warcraft 3 abidvi dalis
na o kokiu anime zaidimu jus galit parekomenduoti man ?
Na man tiesiog reikia betko JRPG žanro. Sudeki vientelis toks žinomas, ir dar kažkoks 2002 metu, bet juk tokio laikmečio grafika jau nestulbinanti dėja, tad kol tikiuosi ką užtikti, tuo tarpu vėl žaidžiu Sudeki, tik laaabai ištemptai kiek imanoma, nes gaila kad čia kitaip nei tarkim fable, yra griežta pabaiga, ir po paskutinio boso po pasaulį laisvų pasivaikščiojimų nebėra.
Tų animišku žaidimų daug privardinta jau čia, bet kad jos kitoms konsolėms ir blogiausia ne tai kad nesusitvarkyčiau su emuliatoriumi, blogiausia tai kad baisiai sunku gauti tokius žaidimus.
Vienintelis dar kas gelbėja tai Silkroad, nors su anime mažiausiai matau bendro, bet tapati rytietiška dvasia. Kaip ir daugelio mmorpg. Atrodo kad visi jie iš ten ir kyla, iš Korėjos, Kinijos, Japonijos, Singapuro ir t.t. Nu jo jei ko panašesnio tai flyff ar kaip jis ten, bet tai, nes nesuprantu kodėl nepatraukia.
Yra visokiu ten koviniu, matriciniu dar žaidimų su anime elementais, bet tai vėl ne tas. Na dėl to kad magijas labiau linkstu arba tiesiog su ginklais šaunamaisiais bet kur galiu pasišvaistyti.
sea of blood negirdėtas, bet pavadinimas... Nu vistiek turiu pasižiurėti.
na mane is pradziu kai gavau kompa jau patrauke rpg zaidimai o kam jie nepatinka na aisku yra tokiu kurie prisirise prie vieno zanro zaidimu sporto koviniu saudykliu strategy man patinka yvairus zaidimai o tau eisai na jei meksti rpg siulau paziuret grandia 2 o jei rasi ir 3 daly turetu patikti grafika ne ideali bet zaidimas tikrai ydomus na o jeigu magija patinka tai siulau isbandyt jau mineta stratega age of mithology turetu patikti ...
Comment