Žaidimai kuomnors primenantys anime

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Fantasy

Nezianu ar kas minejo labai daug rasyta bet negaliu neikist savo nuomones ir nepaminet Breath of fire IV

Tiesiog jis man patinka
    o jei reik grafiskai artimo anime stiliui nesusilaikysiu neparasius Thousand arms Pats zaidimas mano nuomone siuzeto ir technikos klausimu yra silpnesnis bet grafika, anime kovu apipavidalinimai, mano nuomone, gan malonus akei, taipogi ir charakteriai mieli... cia galeciau sneket daug bet matau kad yra tikrai nemazai profesionalu zaidimu klausimu

Comment

• Linksmutis

Autorius SolidSnake
      Gantz,Berserk,Bleach,Naruto(Ziaurei daug visokiu),Scool Rumble, Cowboy Bebop,DBZ(ziaurei daug visokiu),Inujasha(ziurei daug visokiu),Gungrave(apie 3), Street Fighter(ziaurei daug visokiu),Trigun,Ghost in the shell (apie 2),Ragnarok, ir dar daug daug kitu ir dar Chaos Legion i anime panashus !!! (Games)

Zmogau pasakyki nors kur gauti situos 2 game: Bleach , Naruto

Comment

• Lax..
        reLaxed

• 2005 12 24
        • 516

ONLY Console available. Jei turi, tai googlink ir prirasyk torrent, ps2 ar pan.

Comment

• SolidSnake
          SSDD

• 2005 12 21
          • 172

Naruto daromas labiausei gameboy`jams psp ir panashei (taigi reikia emuliatoriu ,ir jie veikia) o Bleach tik Ps2 ir Xbox (del xbox nesu isitikines) Torrentus lengvai galit rast googleja! Nebukit vaikais paishkokit ir rasit!!!
          I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!

Comment

• Lax..
            reLaxed

• 2005 12 24
            • 516

Autorius SolidSnake
            Naruto daromas labiausei gameboy`jams psp ir panashei
            Nesutinku. PS2 ir Gamecubas taip pat turi naruto geimu. Bleach taip pat yra isleistas ant psp. Klausimas ar yra psp emu? Kiek ieskojau neradau - psp pernelyg sudetinga sistema, kuria butu galima emuliuoti, bo inai pati emuliuoja.

Comment

• SolidSnake
              SSDD

• 2005 12 21
              • 172

nu tai aishku turi !!! Bet tolko tau ish to jaigu tu neturi nei ps2 nei gamecub`o.O psp veikianciu emuliatoriu nera, kaip ir ps2 ir gamecub`o ir Xbox`o !!! beto kiek zinau labai originaliu ir nepakartojimu Naruto ir Bleach zaidimu nera !!!(bet cia mano manymas) O vat ps2 Berserk tai nepakartojimas zaidimas!!!ps2 Fullmetal Alchemist toks irgi neblogas ,ps2 Gungrave Overdose silpnokas !!! ps2 Gits Stand alone complex silpnokas ,ps2 DBZ serija nebloga (bet anime neprilyksta) !!!

Comment

• as esu as
                akivaizdžiai daužtas

• 2006 03 20
                • 34

zaidziau ta gba ir labai nusivyliau nes perejau stebetinai gretai
                I am I and you can do nothing about this

Comment

• Lax..
                  reLaxed

• 2005 12 24
                  • 516

Autorius SolidSnake
                  psp veikianciu emuliatoriu nera, kaip ir ps2 ir gamecub`o ir Xbox`o. O vat ps2 Berserk tai nepakartojimas zaidimas!!!, ps2 DBZ serija nebloga (bet anime neprilyksta) !!!
                  1. Psp emuliatorius vis dėlto yra - netoks kokio tikėjausi, bet yra. Juo galima išmėginti psp demo.
                  2. Jei turi IQ ir daug laisvo laiko - ps2 emu veikia, tiesiog reikia ji konfiguruoti, yra žmonių, kurie tai moka padaryti.
                  3. Seniai girdėjau apie berserko geimą ps2 - kuo jis ypatingas? arcade fighting ar action/adventure?
                  4. DBZ budokai serija man is dbz pati silpniausia - geimas paremtas knopkiu spaudinėjimu - no combos....
                  Išmėgink GGX SLASH ir KOF fighting serijas ant ps2. Kai įsigilini į geimą, pasidaro sunkiau, nei žaist warką....

Comment

• SolidSnake
                    SSDD

• 2005 12 21
                    • 172

Heh dedu galva kad nera veikianciu ps2 emuliatoriu !!! Ishskirus pora emuliatoriu sukurtu specialei zaidimams !!! O tas psp emuliatoris su demo shudas !!! Demo visada liks tik demo !!! Bersek zaidimas hmmm... parashyk Gogleja "Sword of the Berserk: Guts' Rage " ,ir rasi ten viska ka tik siela pasiges !!! O DBZ man patiko viena karta pereiti galima!!!

Comment

• smeli
                      D

• 2003 05 26
                      • 26

http://www.animezona.net/forum/showthread.php?t=996

sitas irgi primena anime, ir dar kaip!

Comment

• Eisas Kuperis
                        Simintis Sun

• 2006 01 25
                        • 355

Grafika puse bėdos. Siužetas kaip kokio strateginio. Mažai nuoseklumo. Garas. Oi su garsu tai prastai. Ypač su garso tekeliu nemažai problemų. Gana dideli mapai, bet išnaudojami nevisi. Ir blogiausia. Labai sunku modinti šį žaidimą. Dargi neišku kaip ten su cheat'ais. Ar yra bent koks traineris. Nu nežinau, gal kos upeitas pasirodė ar geras pathas. Tai tuomet gal, gal.

Comment

• piccosan
                          Daft Punk

• 2005 11 28
                          • 250

jei jau kalbant apie naruto tai dauguma ir yra ant gameboy ar ps2.. dabar naujausias Naruto: ulitimate ninja yra isleistas ant ps2... o man tai patinka pokemonai ant gba.. cia juk anime... kietas zaidimas.. nors visi galvoja kad tik mazvaikiam bet siap jei pazaistum pamatytum jog nera jau taip lengva ir tikrai uzveda!!!!!!

Comment

• Likimo_Kalvis
                            YOSH!!!

• 2006 08 26
                            • 378

ESF bandet?
                            Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.

Comment

• Youka
                              bishoujo

• 2006 01 30
                              • 335

gal kas esat bande GITS'a pazaist, nes as uzmaciau sita zaidima ir svarstau dabar, reik man bandyt, ar neverta?

Comment

• niekšas
                                forumo idiotas

• 2006 08 23
                                • 544

Deja daugelio kritiku nuomone,zaidimai pagal anime dazniausiai buna prasti(prastesni net uz tuos anime pag. kuriuos yra sukurti),todel kad ir kaip noretusi zaidimo kurio grafika butu kaip anime,geriau vistik rinktis yprastus zaidimus.Tiesa DBZ budokai toks visai geras,bet deja esame tie nuskriaustieji PC geimeriai .Man asmeniskai vienas is labiausiai "uznesanciu" i anime zaidimu yra SUDEKI, tiesa jis irgi nera toks jau geras,tai labai jau paprastas RPG,praktiskai nieko ypatingo sis geimas nesiulo,bet jo grafika laaabai grazi ir siek tiek panasu y anime.Siame zaidime kovos banalios,bet labai smagios,man asmeniskai jis labai patiko .Bet rekomenduoju viena dalyka,jei norite rimto RPG geriau rinkites Star wars kotor sith lords .Vis delto zaidimai ir anime toks pakankamai nesuderinamas dalykas.Taigi norintys rimto,ydomaus zaidimo geriau paskaitykit "PC kluba" ir rinkites pagal kritiku rekomendacijas,o tokias mintis kaip "anime buvo geras,tai bus geras ir geimas" meskite is galvos.Tuo labiau kad pagal anime geimu sukurta visai nedaug.
                                Geimai ir anime akcentuoja skirtingus dalykus tad zaidimas sukurtas pag anime labai skirtusi,ir neperteiktu animo nuotaikos ir atmosferos,o jei ir perteiktu tai tik vizualiai.

Comment

Working...