Žaidimai kuomnors primenantys anime

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Eisas Kuperis
    Simintis Sun

• 2006 01 25
    • 355

Taip, tik vizuoliai. O ką? Blogai? Anime turi puikiu savo piešimo ypatybiu, ir kurie visai mielai atroditu ir žaidime. Bent jau man. Tikrai nesitikiu kad žaidimas niekuo nesiskirs nuo pačio anime. Kaip filmas nuo žaidimo. Kažkaip prisiminiu žiedų valdovo filmą ir žaidimą, kurio nesugebėjau pilnai priskirti nei strategiuniui nei rpg. Taigi net ir rašydamas gijos pavadinima tikėjausi žaidimu su keliais panašaumais i anime. Ir tarkim man kovos Sudeki žaidime patiko. Paprastos ir kievieno veikėjo sugebėjimai skirtingi. Juk tikrai nesitikėjau kokio iprasto RPG galių gausos ir kėlimo sudėtingumo. O gražesnį pasaulį vargiai esu kur kitur mates, nebent fable, bet ir tai jo pasaulio grožis antroje vietoje.
    Na o kaip man kažkas yras sakęs. Ieškok JRPG ir rasi kanors panašaus i anime.
    Todėl jau kuris laikas ketinu peržiurėti čia http://www.ag.ru/games/filter/g79 Ieškant japoniško stiliaus rpg
    Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2006-09-30, 02:44.

Comment

• Myojin`
      Tiesiogiai iš miško
      • 2006 03 04
      • 84

http://www.gunzonline.com/ Anime Stiliaus Action Online game su daugybe ginklu ir matrixos efektais.buna kovos su visokiais kardais(Katanom,kodacheis,dageriais)ir saunamuju ginklu kruva.kaunantis keliesi savo kovotojo lygi,perkiesi naujus drabuzius bei ginklus,po to aciveria daugiau mapu bei zaidimo budu.Nu vienu zodziu jeigu megstat daug veixmo ir daug ginklu ,patarciau isbandyt

Comment

• niekšas
        forumo idiotas

• 2006 08 23
        • 544

Autorius Eisas Kuperis
        Taip, tik vizuoliai. O ką? Blogai? Anime turi puikiu savo piešimo ypatybiu, ir kurie visai mielai atroditu ir žaidime. Bent jau man. Tikrai nesitikiu kad žaidimas niekuo nesiskirs nuo pačio anime. Kaip filmas nuo žaidimo. Kažkaip prisiminiu žiedų valdovo filmą ir žaidimą, kurio nesugebėjau pilnai priskirti nei strategiuniui nei rpg. Taigi net ir rašydamas gijos pavadinima tikėjausi žaidimu su keliais panašaumais i anime. Ir tarkim man kovos Sudeki žaidime patiko. Paprastos ir kievieno veikėjo sugebėjimai skirtingi. Juk tikrai nesitikėjau kokio iprasto RPG galių gausos ir kėlimo sudėtingumo. O gražesnį pasaulį vargiai esu kur kitur mates, nebent fable, bet ir tai jo pasaulio grožis antroje vietoje.
        Na o kaip man kažkas yras sakęs. Ieškok JRPG ir rasi kanors panašaus i anime.
        Todėl jau kuris laikas ketinu peržiurėti čia http://www.ag.ru/games/filter/g79 Ieškant japoniško stiliaus rpg
        Ne viskas gerai,man irgi patinka geimai kurie bent vizualiai panasus y anime.Ir apie SUDEKI nieko blogo nesakau man irgi jis laaabai patiko grazesnio geimo ko gero nesu zaides ,kovos paprastos,bet man irgi labai patiko tiesiog kapoti viska ka matai,smagu ,ir priesai taip graziai issitasko po galingu smugiu.Bet noretusi kokio nors zaidimo sukurto pagal GERA anime.ir kad tas zaidimas butu tikrai ydomus.Zinau toky tik viena DBZ budokai.o ant pc tokio nezinau,ko gero tokio nera .Belieka tik tiketis kad gal kada sukurs gera zaidima pagal koky Rurouni kenshin.Tiesa girdejau kad yra ir toks,tik ant ps2 O ant pc yra visokiu dragonballu,bet kiek zaidziau tai galiu pasakyti kad nekoki

Comment

• Dai-Katana
          Podcast or Death

• 2004 10 04
          • 686

Nematęs daug aš tų geimų panašių į anime, bet iš matytų labiausiai panašus DBZ: Budokai ar pnš... Visai neblogas veiksmas ir grynai animacinė grafika. O PS2 žaidimai dažniausiai beveik visi kažkiek neša į animą (tema primenantys anime, o ne pagal anime). Tiek chaos legionas, tiek ff, tiek šimtai visų kitų.

O šiaip geimai yra blogis - liaukitės kol dar ne vėlu.

Comment

• Lax..
            reLaxed

• 2005 12 24
            • 516

To all gamers:
            Ubisoft perleido pc vartotojams 3 zaidimus is ps2 konsoles. Kadangi uos sukure capcom ( ?), tai jie yra panasus i anime.
            Devil may Cry 3: Dante's awakining, Special edition this one owns
            Onimusha 3
            Resident Evil 4

Comment

• niekšas
              forumo idiotas

• 2006 08 23
              • 544

Autorius LAX...
              To all gamers:
              Ubisoft perleido pc vartotojams 3 zaidimus is ps2 konsoles. Kadangi uos sukure capcom ( ?), tai jie yra panasus i anime.
              Devil may Cry 3: Dante's awakining, Special edition this one owns
              Onimusha 3
              Resident Evil 4
              Geras! devil my cry ir onimusa reiks gaut .gal ir Resident evil gaut...
              O kuo resident evil panasus y anime

Comment

• Dai-Katana
                Podcast or Death

• 2004 10 04
                • 686

Onimusha totalus briedas. Tas žakas le de Sihirakas kažkoks vapše ni vtemu.

Comment

• Zaigetzu
                  Kovinis Tinginys

• 2006 02 21
                  • 44

ragnorokas tikrai gera mmorpg grajus (grafika tokia kaip piestine).... beja dar zinau kad ir animas yra ragnorok

dar mater margin online http://108.com.my/english/main.php?lang=eng ... site du tokie normalesni (bentjau man)

nu dar viens kury db loshiu taj silkroad online (silko kelias i lt kalba ishvertus)
                  Paskutinis pakeitimas nuo Zaigetzu; 2006-10-01, 16:10.
                  _______

Comment

• Likimo_Kalvis
                    YOSH!!!

• 2006 08 26
                    • 378

ir isvis ka jus ce gincijates, tipo , ESF geriausias ne bent uz CS geresneis
                    Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.

Comment

• niekšas
                      forumo idiotas

• 2006 08 23
                      • 544

Autorius Likimo_Kalvis
                      ir isvis ka jus ce gincijates, tipo , ESF geriausias ne bent uz CS geresneis
                      Nea,mes cia ieskome geriausio geimo ir animo derinio
                      Va dar norejau paklausti(gal kas zinosit)esu girdejes daug gero apie zaidima final fantazy.
                      Ar jis isleistas ant pc?ar jis kaip nors siejasi su to paties pavadinimo anime?Jau kury laika jo visur ieskau

Comment

• piccosan
                        Daft Punk

• 2005 11 28
                        • 250

tas silkroad'as kiniskas, lewas ir siap nekoks geimas.. va lineage2 tai norm.. anime style... gal bent ruputi... su ff tai yra daug isleista daliu ant pc.. bet dauguma yra mmorpg ir norint zaist reik ten moket kazkokius tai s... nzn.. gal nemoku tiesiog surast... pats meginau ieskoti ff tik storymode bet nepavyko...krc... gal kas padesti... L2 RULES sometimes

Comment

• Likimo_Kalvis
                          YOSH!!!

• 2006 08 26
                          • 378

Autorius piccosan2
                          tas silkroad'as kiniskas, lewas ir siap nekoks geimas.. va lineage2 tai norm.. anime style... gal bent ruputi... su ff tai yra daug isleista daliu ant pc.. bet dauguma yra mmorpg ir norint zaist reik ten moket kazkokius tai s... nzn.. gal nemoku tiesiog surast... pats meginau ieskoti ff tik storymode bet nepavyko...krc... gal kas padesti... L2 RULES sometimes
                          yra privatus servai, ne tokie geri, bet galima zaist
                          Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.

Comment

• Eisas Kuperis
                            Simintis Sun

• 2006 01 25
                            • 355

Ech, žiopla klaida. ne XIII o VIII turėjo būti parašyta.

Silkroad'as ne kiniškas visu pirma, o korijietiškas. Vat. Taigi čia negalioja taisiklė made in China. Na o visų antra geresnio nemokamo kaip ir nemačiau. Tiesa kurėjai žaidimo vistiek turi gudrybiu išlupti pinigu perduodami žaidmo daigtus kuriu esant dideslio lvl jau net labai reikia. Plius dar keli dideli trukumai kaip DC, lagas (su šiais abiem nesusiduriu, bet kiti skundžiasi) ir sunkus prisijungimas vakare. Nuo šito pats kenčiu. Ir dar padoriu questu nebuvimas, tik nukepk tiek ir aniek ir t.t. Na be ypatingai didelio susižavėjimo galima visai smagiai žaisti.

Final fantasy. pabandysiu išvardinti kuriuos žinau (tiesa nė vieno nebandęs tik XIII truputi, bet tenk buvo kažkokios techninės problemos man).

PC
                            Final Fantasy VII
                            Final Fantasy VIII
                            Final Fantasy XI (online)
                            Final Fantasy XI: The Vana'diel Collection 2007
                            Final Fantasy XI: Treasures of Aht Urhgan
                            PS2
                            Final Fantasy XII
                            Final Fantasy VIII
                            Final Fantasy X
                            Final Fantasy XI
                            Final Fantasy X-2
                            Final Fantasy X-2: International + Last Mission
                            Final Fantasy XI Chains of Promathia
                            ir dar belekiek.
                            PS3
                            Final Fantasy XIII
                            Final Fantasy Versus XIII

Ir dar velniai žino kiek ant kitu konsoliu.
                            Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2006-10-04, 00:49.

Comment

• zio
                              Administratorius

• 2000 02 22
                              • 264

FF12tas anglishkas nesenai rodos pasirode tik, o tu jaus 13ta maigei? heh..

Anyway FF list'as didelis, nes perleidimu daug(ff8 ant ps2 neperleido), tad praktishkai svarbiausia kone yra pirmoji konsole ant kurios buvo isheje. Konsoliniu graju anime stilium te kalnas, nera reikalo ne vargintis visus minint.

Del mmorpg visada kyla ginchai, kas geriau, kas praschiau, kad ir vaidai tarp L2 ir WOW fanu. Labiausiai atbaido nuolatinis monotonishkumas, uzhvezha pvp (thats borin to me thr). ASmenishkai tai Ragnarok tik buvo uzhvezhes, gal delto nuo alphos 4 metus ir loshiaus, bet nieko panashaus neberandu, speju greitu metu ir nerasiu.

Comment

• Lax..
                                reLaxed

• 2005 12 24
                                • 516

eh, jei kalbama apie ragnaroką, kurį playinau metus atgal tai War of Genesis III man pasirdodė kaip ragnaroko klonas. Gaila neteko pasileist ir ismegint. postapocaliptinė tematika veza.

Comment

Working...