Žaidimai kuomnors primenantys anime

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • kazuki
    Narys


    • 2007 08 20
    • 60

    Resident Evil 4 grafika labai primena 3D anime (bent jau keletas veikėjų )

    Comment

    • Riesas
      Naujokas
      • 2010 04 25
      • 15

      Nežinau ar kas minėjo bet labai į Anime primenantis man yra FLYFF http://img167.imageshack.us/i/sexy01mc0.png/

      Comment

      • OpHiEll
        Rimtas forumo narys

        • 2009 11 29
        • 123

        Man tai anime primena Devil May Cry žaidimas,ispudingi kardai,ginklai ,anime šukuosenos, bei pagrindinis žaido blogiukas sakantis kaip ir dauguma kietu anime veikėju žodi hm... Ir dar visokios demono išperos kurias tesiog malonu žudyti ir išbandyti ant ju visokias konbinacijas.






        Big things have small beginnings


        There is no such thing as a perfect, but that doesn't mean we can not try to achieve perfection ...

        Comment

        • Stigas
          Narys

          • 2008 01 21
          • 54

          Ne veltaui pagal DMC sukure anime
          Na o man anime primenantys zaidimai yra Aion, Samurai Warriors 2, Chaos Legion ir dar daug kitu kurie jau yra pamineti akstesniuose postuose

          Comment

          • Xenon
            Naujokas
            • 2010 04 15
            • 18

            Iš paprastu geimeriu irgi nieko neišpeši. Jie sėdi prie kokiu tai GTA žaidimų ir tarkim apie koki FABLE žaidima nėra nieko girdėje.
            Kad tas Fable ir buvo skirtas tokiems patiems "paprastiems" geimeriams. Vienas lengviausių kadanors mano žaistų žaidimų.

            O šiaip norint kokybiškų anime grajų, tai reikia nepagailėt kelių šimtų litų ir nusipirkt konsolę. Japonijoj ant PC nelabai kas tegeimina + kol japonai išmoks sukurt padorų PC geimą ateis naujas ledynmetis - pakanka prisiminti tragiškas Devil May Cry 3, Onimusha 3, Resident Evil 4 bei Samurai Warriors 2 PC versijas.

            P.S. Reikia užvest temą apie konsolinį geimingą.

            Comment

            • Evil_of_Darknesz
              Suicide is painless...

              • 2006 04 09
              • 998

              Autorius Xenon
              O šiaip norint kokybiškų anime grajų, tai reikia nepagailėt kelių šimtų litų ir nusipirkt konsolę. Japonijoj ant PC nelabai kas tegeimina + kol japonai išmoks sukurt padorų PC geimą ateis naujas ledynmetis - pakanka prisiminti tragiškas Devil May Cry 3, Onimusha 3, Resident Evil 4 bei Samurai Warriors 2 PC versijas. .
              Devil May Cry 3 ir Resident Evil 4 žaidžiau PC versijas ir beveik neturiu prie ko prikibti. Pats tikriausiai žaidiai be analog gamepad'o, todėl ir esi toks nepatenkintas.

              Comment

              • Airiz
                מיד





                • 2004 01 09
                • 1656

                Beje Onimusha (nepamenu, kuri tiksliai dalis, bet su Žanų Reno) visai padoriai buvo adaptuota PC, net senas pc gerai vilko. Tragiškiausiai buvo PC pritaikyta pati pirmoji, kai vos vilko net naujausi kompai, totaliai nesuoptimizuotas.
                Ok, here it is
                Vanquish nuo Bayonetta kurėjų. Eskaluojamas senas kaip pasaulis siužetas JAV Vs. RUSSIA

                Pradedu linkti prie pinigų išleidimo PS3 įsigijimui.

                Comment

                • Xenon
                  Naujokas
                  • 2010 04 15
                  • 18

                  Autorius Evil_of_Darknesz
                  Devil May Cry 3 ir Resident Evil 4 žaidžiau PC versijas ir beveik neturiu prie ko prikibti. Pats tikriausiai žaidiai be analog gamepad'o, todėl ir esi toks nepatenkintas.
                  Devil May Cry 3 - suderinamumas su tuometiniais PC buvo tragiškas. Kad padidinti framerate'ą tenka perkonvertuot arba trint lauk žaidimo muzikinius failus (true story). O taip pat nuostabus suderinamumas su geimpadais - turėjau net tris analoginius, ir visi jie neveikė būtent tik ant šio žaidimo. Button'ai daro ką reikia, o analogai pjauna grybą ir aš šūdo tikrai neprisigalvoju, nes daug kas dėl to tuomet skundėsi geimingo forumuose.

                  Resident Evil 4 - o šitas tai vapšė aukselis. Pirmiausia buvo pažadėta Gamecube versijos grafika (geresnis apšvietimas, real-time cutscenes etc) su PS2 versijos bonusais, bet buvo visdėlto labai nesėkmingai perkelta ps2 grafika, kai net neįdėti jokie apšvietimo efektai bei šešėliai, kas visiškai sunaikina žaidimo atmosferą. Taip pat nebuvo ir real time cut-scenų, o kas juokingiausia (o gal tragiškiausia), kad developeriai savo sufeilinimą dėl apšvietimo ir šešėlių bandė paslėpti kelis kartus daugiau užmesdami contrasto ant video failų, kas buvo instant fail. Po kiek laiko, kai žaidėjai apmėtė juos šūdais išleido patchą, kuris lightingą dametė, bet tada smagiai stuktelėjo per framerate'ą. O taip pat žaidimo tekstūros buvo tragiškos kokybės. O va ir įrodymas: http://www.youtube.com/watch?v=CKpRD9LUaXk . Atsiprašau dėl vaizdo kokybės, bet dar pats šituos picsus mačiau geresnėje būklėje GameFAQs forumuose kai tai dar buvo aktualu, tad čia tikrai ne fake'as. O šiaip turint monstrą kompą, įsirašius officialų patchą, tada fanų sukurtus patchus: cut-scene patchą (2 GB) ir high-resolution texture patchą (apie 3 GB jei gerai pamenu) žaidimas pradeda atrodyti gan padoriai, bet faktas - kad šitas portas yra vienas tragiškiausių ever =]

                  Autorius Airiz
                  Beje Onimusha (nepamenu, kuri tiksliai dalis, bet su Žanų Reno) visai padoriai buvo adaptuota PC, net senas pc gerai vilko. Tragiškiausiai buvo PC pritaikyta pati pirmoji, kai vos vilko net naujausi kompai, totaliai nesuoptimizuotas.
                  Su Žanu Reno buvo Onimusha 3 ir nors geimas sukosi gan gerai, bet ir vėl - tekstūrų kokybė tragiška. PC versiją esu perėjės 3 kartus, o PS2 versiją perėjau dar nesenai ir ten viskas atrodo tikrai daug geriau. O ir vėl PC versijoje kilo problemos su valdymu (jei pamenu žaidime analogai nebuvo suderinti kaip reikia ir atliko d-pado funkciją, vietoj to kad atliktų atskirą). Taip pat labai juokingai atrodė tutorialai pvz. kad padaryti tą ir aną spauskite L1 ir KVADRATĄ, kas yra neįmanoma nes žaidimas niekad tau nepaaiškina kaip reikia nusistatyti "taisyklingai" valdymą, nors jei ir paaiškintų tai tikrai nepadėtų visiems, nes ne kiekvienas žino PS gamepado layoutą. Nu velniop dar tuos tutorialus bet kai vienoje vietoje yra galvosūkis kur tau reikia sumaigyt kombinacijas, ir jei to nesugebi padaryt tave nukilina, tai eina jie na... O pirmos Onimusha dalies ant PC kiek žinau angliškai apskritai nėra, yra 4 cd japoniška bei kinietiška versija, bei 2 сd piratinė rusiška, kuri ant tuometinio mano pc nesisuko apskritai.

                  Comment

                  • Evil_of_Darknesz
                    Suicide is painless...

                    • 2006 04 09
                    • 998

                    Šiaip kai žaidžiau Resident Evil 4, mano pc galingumas nebuvo didelis (512 ram; 1,2 ghz; 64 mb vaizdo plokštė ir t.t.) ir man šis žaidimas ėjo be problemų. Na taip aplinkos grafika nebuvo pati geriausia, kaip ir cutscenes, bet veikėjų ir priešų grafika atrodė puikiai, garso kokybė taip pat buvo nuostabi. Apie Devil May Cry 3 nieko teigti negaliu, nes jį perėjau tik prieš kelias savaites.

                    Comment

                    • Airiz
                      מיד





                      • 2004 01 09
                      • 1656

                      Xenon,pasaulio teksturos kai jisai yra statinis didelio ispudzio taip ar kitaip nesudaro,nes apsvietimas ne dinaminis ir direct x geriausiu atveju 8tas. Paciu personazu modeliai padaryti gana normaliai. Kas liecia valdymo cia daugumos portu beda,xboxo pc pritaikyti zaidimai irgi pagrinde turi tik xbox mygtuku rinkini valdymo meniu.Ir as neteikiu dideles reiksmes gamepado turejimui.O valdyma atrinkau gana greitai ir pasidariau spec atmintine tam.Onimushos pirmoji dalis adaptuota PC yra isversta ir rusu kalba

                      Comment

                      • Xenon
                        Naujokas
                        • 2010 04 15
                        • 18

                        Autorius Evil_of_Darknesz
                        Šiaip kai žaidžiau Resident Evil 4, mano pc galingumas nebuvo didelis (512 ram; 1,2 ghz; 64 mb vaizdo plokštė ir t.t.) ir man šis žaidimas ėjo be problemų. Na taip aplinkos grafika nebuvo pati geriausia, kaip ir cutscenes, bet veikėjų ir priešų grafika atrodė puikiai, garso kokybė taip pat buvo nuostabi.
                        100% kad žaidei jį be patcho ir be jokių apšvietimo efektų (siūlau pažiūrėt youtube linką). Kol nesusistūmiau patcho žaidimas ir pas mane veikė tobulai (AMD 64 3000+ 2.0 Ghz, 1 GB RAM, Asus GF6600), bet po patcho pradėjo smarkiai šlubuoti. Veikėjai ir priešai geriausiu atveju atrodė vidutiniškai ir buvo tiesiogiai nukopinti nuo PS2. Fanai šitą žaidimą sutvarkė daug geriau negu patys developeriai, kas yra visiška gėda.

                        Autorius Airiz
                        Xenon,pasaulio teksturos kai jisai yra statinis didelio ispudzio taip ar kitaip nesudaro,nes apsvietimas ne dinaminis ir direct x geriausiu atveju 8tas. Paciu personazu modeliai padaryti gana normaliai.
                        Dėl pasaulio tekstūrų tai tarkim, kad jos pusė bėdos, bet kaip matai iš screenshot'o PC versijai vėl trūksta vaizdo efektų (screenshot'o atveju rūko) ir (jei nemaišau su DMC3) to pačio dinaminio apšvietimo kuris PS2 versijoje tikrai krenta ant veikėjų. Patys veikėjų modeliai tiesiogiai copy + paste nuo PS2 ir kaip matai tekstūros atrodo žiauriai sublurintos kai užsimeti didesnę rezoliuciją. Visi trys (O3, DMC3, RE4) yra labai tingūs portai ir Capcom padarė didelę klaidą samdydami lodorių kompaniją Source Next kad juos darytų. Aišku galima bandyti kaltinti PS2 konsolę, kad ji negalinga, kad jos native rezoliucija yra 640x480 ir t.t., bet tada kyla klausimas kodėl kai Konami portino SH2 ir SH3 jie iki šiol atrodo stulbinančiai tiek ant PS2 ir PC?

                        Comment

                        • justdream
                          its... okey...

                          • 2010 02 20
                          • 26

                          s4 FTW
                          mmofps tokiu rast tikrai sunku

                          street gears pagal mmorpg pagal air gear tik dar en versijos ner

                          Comment

                          • AnjuChan69
                            @lchemyFre@k
                            • 2009 11 05
                            • 8

                            Devil May Cry *.* The best game ever I Played ^.^ Dar yra vienas online zaidimas, bet jis nesusijes su anime, bet labai geras Dream Of Mirror Online

                            Spoileris:
                            Devil May Cry 4

                            Dream Of Mirror Online
                            Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2010-10-17, 11:48.

                            Comment

                            Working...