Faktas tas, kad geriau as ji parsipusiu, nei ziuresiu per LNK... Na nebent ishsijunges garsa
ANIME on TV
Collapse
X
-
eto...kad vietoj eduvardu pasakys edvardas, o vietoj aru apasakys Elas tai imo nieko nepablogins, o tik pades. kitas reikalas kai vardai japonishki, tada jau zhymej blogiau.Comment
-
-
Comment
-
Taiva. Visi skundziasi lievu vertimu i lietuviu kalba. Aš tuomet noriu pasidomėti. Kas gi tuomet verčia ir igarsina. Negi jie tikrai tokie bukenos ir nieko nemoka, o gal pakeitimai atliekami dėl kokiu nors specialiu priezaščiu.Comment
-
Gerai, del pavadinimo tai cia jau as susimoviau.. Atleiskit.
O filmus vercia visi. T.y. duoda video, teksta, kokia savaitele darbui ir moka(mazai) uz isverstus lapus. Niekam neidomu, kas tu, ar supratai filmo minti, svarbu tik tai, kad gerai skambetu ir nebutu nelogisku sakiniu. Cia tik papildomas darbelis savaitgaliui...Comment
-
sutinku su tawim 99%, man tikrai labai patinka neskaityt titru, nes nu net newisad suspeju perskaityt ir skaitydamas tikrai negaliu pajausti wisa anime malonuma. Tai paprastai mane gelbsti daul audio, bet wa FullMetal alchemist tai buwo tik iki kokio 16ep. daul audio. ai dabar jau daziurejau iki~25 ep, ziuriu su titrais, nelabai malonu... bet turi ir sawo priwalumu, ismokau keleta japonisku zodziu, smagu, bet wisgi mieliau ziureciau daul audio, gal kartais kas zinot kur gaut Fullmetal alchemist full series daul audio torrent.?Comment
-
PS: sorry, nemoku sudet 2 quote i wiena posta...Comment
-
Štai aš Japnonu kalbos nemoku, bet man anime girdėti šia kalba yra tikrai smagiausia, nei versta anglu, prancuzu ar kiek daugiau mokama lietuviu kalba. Ir suprantu orginalo kalba kartais geriau, nei anglu kalba.
Štai apie vertima į lietuviu kalba. Kai anime bunu matęs ankščiau, pamatydamas dar karta lietuviu kalba, galiu sakyti kad kažkas netaip ar blagai. Bet matydamas pirma karta nieko blgoa dažniausiai nepastebiu.
Toliau. Aš apskritai džiaugiuosi kad tokioje lietuvėlėje dar yra televizija kuri rodos ilgam prisijungė prie anime pasaulo ir užsitikrino anime žiurovu iš DB ir DBZ laiku. Aš apskritai džiaugiuosi kad rodo, o kokybė manau atsiras su laiku, ypač su didėjančiu žiurovu skaičiumi.
Tai tiek.Comment
Comment