Fma vargu ar yra populiariausias, jis tiesiog dazniausiai turi auksciausia reitinga (tiek anidb tiek daugumoj kitu topu).
ANIME on TV
Collapse
X
-
Taip shinzo anime,per liet.kanalus rode nemazai anime,bet didzioji dauguma buvo vaikams.Digimon,pokemon,yu gi oh,Duel masters,shinzo,DBZ,Sailor moon tai cia toki vaikams,bet rode ir rimtesniu Rurouni kenshin,Hellsing,Kite,Mezzo DSA ir... FMA (beveik rode).Dar kelis kartus rode Princes Mononoke.Tai va... galim dziaugtis bent tuo kad musu televizijos bent stengiasi rodyti anime(kad ir ne geriausius).Bet vistiek galim drasiai keikti LNK uz tai kad apip**o mus del FMAComment
-
to myazakio tai pamenu per tv4, ar kaip jie dabar vadinas, pavasariop parode gera handful.
o del fma neliudekit, gi nusipirko, LNK ne durni gi, gal vercia, gal garsina, gal siaip masto kur cia kist, nes diena lyg ir per rimta, vakare lyg ir per lengvas. na jis jau toks...
o jei nerodys, tai tv3 perpirks XD tie tai matyt kokia 12 dienos igrus, kai nieks tv neziuri, bet rodys.
arba tegu per mtv baltic rodo, jie gi "saviakai" ^^Comment
-
Aš tai ir norėjau pasakyt tik kad dažnai būna kad pamirštu žodžius et dažnesnis variantas kad per daug šneku... Š*das kad fma nerodo, šunsnukiai galėų kokį ent geresnį per TV rodyt,o taidabar Tv gali žiūrė tik jei tavo smegenys skystos(šiuo atveju kai kas jų neuri) :dizzy: nu, aš gal ne į temąComment
-
Nu bet buna kad ir gerai pavaro.pvz kai jie supranta kad esa animfilme ir pradeda aptarineti jame naudojamus efektus,animacijoje pasitaikancias tendencijas(dar geriau kai jas parodijuoja),arba svarstyti kodel filmo kurejai dare ta ar ana,tai tikrai galima prisizvengt.Siandienos serija tai tikrai buvo juokinga.Comment
-
nemaciau sios dienos serijos.
o mane kazkajp net nervina...tajp be rysio net nzn,mane erzina,kajp antaj tas riteris kur skubejo sustabdyt to shobu kovos krc-"juodi akiniai-yra;kietai atrodantys besiplaikstantys plaukai-yra;raudona masina su atidengiamu stogu-yra;suletintas vajzdas kietai atrodantis-yra.ISVADA.na staj,mano pasirodymas buvo yspudingas."
YEAH RIGHT IN YOUR DREAMS!!!Comment
-
-
Šiaip jau Duel Master yra senesnis už YU-GI-OH, tad kaip gali būti Duel master nukopintas nuo YU-GI-OH????
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
Tai velnias......
o ašen maniau, kad Duel masteris senesnis......
Gomen, gomen..........
Mano klaida.....
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
Comment