aš tai norėčiau pakubukų telefonui, nu tokių visokių niekučių. kad būtų fun. aišku, funkcionuojantis gundam'as būtų irgi ne pro šalį.
Kokio anime stuff norėčiau?
Collapse
X
-
Noriu Kaminos statulėlės, DOGS: Bullets and Carnage mangų, Zombie Powder mangų, daugiau kaip ir nieko. Realiai per daug anime daiktais apsikrauti nenoriu. xDComment
-
Comment
-
Paskutinis pakeitimas nuo IVXXX; 2009-09-12, 21:52.I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!Comment
-
as noreciau pliusiniu anime veikeju, ne zmogeliu, bet gyvuneliu =^.^=Comment
-
Labai norėčiau Ryougi Shiki statulėlės http://www.goodsmile.info/detail/eng...arannodou.html Už ją paaukočiau iki 200lt
Na, o iš labiau žemiškesnių dalykų, tai man be galo patiktų įvairūs ženkliukai ar raktų pakabukai, knygutės, rašikliai ar panašios smulkmenėlės (Hellsing, xxxholic, Bakemonogatari, Sayonara Zetsubou Sensei, Spice and Wolf). Mangos taip pat būtų labai mielai perkamos ^.^ Ypač įdomu būtų įsigyti OneShot mangų, tokių, kaip "Hotel". Dargi domina įvairūs anime OST. Na, čia toks mano svajonių sąrašėlisComment
-
Daug ko noreciau, bet pirmiaiusiai noreciau $, kad galeciau sumoket uz savo norus. xD
O siaip noreciau marskineliu su kokiu pic DN. Ir dar ka nors is kiss x sis ^-^
PS: O del kainos tai neisivaizduoju, neturiu supratimo, kiek tokios prekes kainuoja. :|Paskutinis pakeitimas nuo Dejviz007; 2009-09-14, 10:15.Comment
Comment