AZ senbuviai

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • krapija
    Cadavariffic

    • 2008 03 08
    • 260

    #16
    Dar nei mirkoj, nei čia nebuvau, bet teko per iMesh siųst anime. Kur 60% buvo ne virusai Bet gan senokai buvo, smagu dar prisimint laikus kai eidavau pas močiutę į darbą virusų siųst. Pirmi mano anime parsisiųsti tada buvo Hellsingas ir Trigunas ;D
    Sorry, but I don't plan on dying anytime soon.



    http://myanimelist.net/animelist/Dieucra

    http://www.last.fm/user/bombska

    Comment

    • Zx-Shade
      digital existence



      • 2009 03 14
      • 725

      #17
      Linksma pasiklausyti musu senbuviu ^^

      Comment

      • bithuthe
        Last Frame Studio



        • 2003 11 14
        • 399

        #18
        Autorius game.exe
        <...>AZ man turi tokia sentimentale verte nes tai buvo apskritai mano pirmoju pazhintis su tokiu dalyku kai forumas and i had the most fun here (nu ir dar LNK pakol 7x neishoko i trasa ir nenuzhude forumo)
        Mano pirmasis anime forumas buvo LNK>Anime (gija)
        per tokius kaip 7x, SekOne ir tave game.exe ir bijodavau reikštis xD
        todėl mieliau stebėdavau, kaip pjaunatės tarpusavyje.

        Kol dar nepradėjau pati siųstis, tai daug anime gavau iš technotrach'o. Jis beje, mane ir prikalbino užsiregint AZonoj (užsireginau, bet nesireiškiau čia ir iš vis buvau pamiršus, kad čia esu).

        Siųstis pradėjau per e-Mule (Kazaa ir i'Mesh'as kažkaip nelabai patiko). Susiradau patikimų source'ų, tai mažiau visokio š*** parsiųsdavo, todėl ir likau prie e-Mule iki tol kol torrentais nepradėjau siųstis.

        Et, prisiminenu tuos laikus,kaip slapčia anime žiūrėdavau, nes gėda būdavo like some freak

        Comment

        • mandarinas
          ⅓Vaisiaus⅔Deus-ex-machina

          • 2007 05 27
          • 101

          #19
          Ieškau žmoniu kurie domisi Japonija nuo LABAI LABAI senai.

          Sveiki,

          Kaip daugeliui ne paslaptis šitas forumas egzistuoja nuo labai senai žiūrint iš Lietuvos perspektyvos (Jei neklystu nuo 2000 metu). Taigi naiviai tikindamas save , kad čia užsiliko žmoniu nuo pirmųjų forumo gyvavimo metu arba Japonijos fanu iš dar senesniu laiku, prašau jų parašyti man į skype (madhenriz//Heinz) su tikslu iš jūsų išgirsti pasakojimus iš tu dienų.

          Comment

          • Miglaja
            Cute potato ~


            • 2007 12 16
            • 551

            #20
            Čia jau anksčiau apie senbuvius buvo užsiminta,tai gal dar rasi žmonių,kokių reikia: http://www.animezona.net/forum/showt...ight=senbuviai
            Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

            Comment

            • Xenon
              Naujokas
              • 2010 04 15
              • 18

              #21
              Spalvingi laikai buvo. Buvau ir aš AZ forume užsireginęs 2003 metais, bet kaip supratau dėl pasyvumo (apie 30 postų per tris-keturis metus) mano senąjį uzerį nudusino. O laikai tai buvo cute - vis dar pamenu kaip parsisiunčiau pas draugą per Kazaa visą Cowboy Bebop'ą (į vieną CD tilpdavo po 9 serijas), bei Hellsing kurio net nebuvo įmanoma žiūrėt, nes kompas nepavilkdavo video kurie buvo aukščiau nei 512x384. Iš kažkur dar pavyko gauti Berserką pilną, kurio pusę serijų buvo VHS ripai ir užėmė po 30-40 mb. Dar iš malonių prisiminų atsimenu kaip žiūrėjau Love Hina kur serija svėrė 15 mb ir kaip 4ą ryto apkepė PC maitinimas ir kaip pataisiau spyriu iš kojos. Good times.

              Comment

              • Horkis
                Kritikuosiu žiauriai


                • 2005 12 23
                • 637

                #22
                Kai as ziuredavau anime pirmuosius tai pamenu net kompo neturejau o turejau tik kazkoki hibridini VRC/DVD grotuva ir draugai perasinedavo man anime kad galeciau per ta grotuva pasileisti XD o kadangi telikas buvo irgi senas tai vos titrus buvo galima iziureti.... ot buvo geri laikai XD maziau zmoniu namie prie kompu sededavo ir iseidavo i lauka dazniau :3


                Comment

                • Xenon
                  Naujokas
                  • 2010 04 15
                  • 18

                  #23
                  Oh yea - Horkis dabar dar smagybių priminė. Kaip rašiau kompas neišnešdavo video aukščiau nei 512x384, tai irgi konvertindavau į VCD ir per buitinį DVD grotuvą leisdavau. Bet kadangi kompas buvo laužas tai vienos serijos konvertavimas trukdavo apie 3-4 valandas, tai palikinėdavau kompą naktimis, o po to tėvai duodavo velnių už milžiniškas sąskaitas už elektrą. 26 serijos x 4 valandos = apie 100 valandų vienam animui, kurį peržiūrėsi per 10-11 valandų. =]

                  Comment

                  • holms
                    AZ rėmėjas

                    • 2009 03 03
                    • 157

                    #24
                    JOfana ir cia tik du puslapiai senbuviu ??? c'mon =(

                    Na truputi ir mano vaikystes. I anime mane atvede ponas niku Nijikon. As ji pirma karta sutikau interneto kavynej kurioj as dirbau. Jisai ten masiskai pumpavo AMV, ir as is jo hardo nutempiau drama Kimi ga Nozomu Eien, cia buvo pirmas mano anime po kurio as tikrai likau shokiruotas ant kiek rimta gali buti animacija, as tada tik baigiaus skiatyt Mayerso psihologijos vadoveli skirta universitetui ir man tai buvo kaip niekad aktualu viska ka pamaciau, na anyway .. atsirado jisai tada kada #anime+ buvo paciam zydejime jis buvo kompanijos centras [bent jau man taip atrode]. As kadangi truputi pameciau jo kontaktus, radau kita kompanija , rusu is #best kanalu kurie dare perziuras su geru proektorium ir tokias LABAI privacias, ir man sakyciau prireike laiko ten patekti. Kadangi jiems buvo virs 26 metu tai ilgai ten but neteko kadangi man buvo vos 15ka! Poto netyciom sutikau vel Nijikona ir pasiemiau kontaktus ir atejau i jo gimtadieni kur susirinko visas tikriausei #anime+ kanalas is ivairiausiu netgi miestu. Pamenu kaip atejau nieko nepazynodamas i traukiniu stoti, ir i mane nieks nekreipe demesio. Nuvaziavus , atsitusinau sociai nors ir mazai kas su manim bendravo, susipazinau su Osaka, jos drauge, game'u, nine'u, curse, ryo, kucha. Visa nakti faktiskai kaldavau konsole kuria atnese game'as ir owninau daug ka pamenu =P, kitam namelyje ziurejo zmones AMV, kazkas bendravo laukia ant supyniu ar whatever ten was... Man tai buvo nuostabiausias plotas gyvenime!!! Po kiek laiko islydejom Osaka i Kauna, ir ko toliau to viskas griudavo. Kadangi Nijokonas isvare i UK , as ziurejau viska is eiles ir sudominau drauga Gleba kuris sudomino savo drauga irgi Gleba =)), poto IRC gera pazystama Dmitrijus su kurio dabar ir varom i nowJapan kartu, ir pagaliau savo klasioka Nikita. taip atsirado zmones su kureis galejau kazka ziureti kartu nors tik Nikita ir Dmitrijus buvo susitike karta kai varem i Anime Nights. =) Po truputi po truputi atsirado ir daugiau otaku mano gyvenime.

                    Dai-katana dar va nepaminejau zinomas jisai cia senbuvis. vaziavau pas ji Kazlu-ruda su kompaktu kruva, nes lieta zmogus interneta turejo, tai paprase atvezt, susibendravo per #hdd-anime. perrasinedavau kazka ir is RYO. vaziavau i klaipeda i anime kluba kazkoki isikurusi prie bohemos japoniskoj parduotuvej, net visa menesi is eiles!! [is vilniaus] pamenu kad kiek ziurejau tiek irasinejau viska i CD ir niekad netrindavau nieko is HDD, poto masiskai migravau i DVD. turejau netgi kelis VHS !! =))

                    Na o poto prasidejo cosplay pats pirmiausias, per kuri nusivyliau gyvenimu del narutardu visur begiojanciu ir rekdavau is laimei kai pamaciau Chii, tiesiog Maid, Hellsinga, Kenshin, ir kas met visa tai mazeja ir mazeja ir taip atrodo kad daugaiu nebeliko zmoniu su kureis rasciau bendra kalba, ko nepaklausk mate 30anime is kuriu vienas crap'as kuri net anime nepavadinsiu per jokio vieta. Per dabartini nowJapan 2010 sito dziagsmo sugebejo kokius 10 kart, nes faktiskai nebuvo charu is epic'shku anime. Visko del ko galejau lydytis tai Marisu is TouHou ir Rozen Maiden bei Hellsingu. Kadangi pats buvau Kouyki is Beck ir prasidejo pageidavimo koncertas ir blogi atsiliepima apie bliuza kuris tam anime yra visa baze visko.. tai nusprendziau as daugiau nebekoslejint Lietuvoje.

                    Kaip noreciau susirinkt su tikrais otaku kur nors toliau nuo narutardu... eh. Dabar visa viltys i tai kad KOI organizatoriai daryt daugaiu socializingo pvz kaip afterparty.. kad tokiu zmoniu galeciau rast o jeigu dar butu afterparty n18 only tai hoho =}}

                    Autorius Xenon
                    Iš kažkur dar pavyko gauti Berserką pilną, kurio pusę serijų buvo VHS ripai ir užėmė po 30-40 mb.
                    ROFL as irgi sita turejau =))))) ten rezoliucija buvo tikriausei 100x100 pixeliu =))))) dar pamenu sukompresintus divx 680mb failus kurie ishzipinus sverdavo 720mb =))))o toki ishzipint reikejo keliu valandu su mano geleziu, jofana laikai buvo ko tik zmones neisdarinejo,..

                    Autorius mandarinas
                    Sveiki,

                    Kaip daugeliui ne paslaptis šitas forumas egzistuoja nuo labai senai žiūrint iš Lietuvos perspektyvos (Jei neklystu nuo 2000 metu). Taigi naiviai tikindamas save , kad čia užsiliko žmoniu nuo pirmųjų forumo gyvavimo metu arba Japonijos fanu iš dar senesniu laiku, prašau jų parašyti man į skype (madhenriz//Heinz) su tikslu iš jūsų išgirsti pasakojimus iš tu dienų.
                    Sitam forume, bent jau buvo, zmoniu kurie domisi anime nuo 92tu metu kai apart VHS nieko nebuvo vapshe imanoam gaut, o verstu anime visgi buvo, nes jau tada buvo undergroundas anime labai dydelis. ypatingai sailor moonshiku! kai viena perrasyta VHS galima buvo gauti tik uz 50LT man atrodo tik tada perejo prie litu is tu "talonu".. zmones vaziodavo i Maskva i ta blusu turgu dydziuli kad rasti situ VHS ir vezdavos dezem cionai. man tai dar ne tokiu istoriju pasakojo =)))) nes visgi hebra kuriems vidurkis buvo 26 metai tai zinot =}}
                    Paskutinis pakeitimas nuo holms; 2010-08-24, 14:02.

                    Comment

                    • DIX
                      エドワード


                      • 2008 08 22
                      • 243

                      #25
                      Autorius holms
                      Na o poto prasidejo cosplay pats pirmiausias, per kuri nusivyliau gyvenimu del narutardu visur begiojanciu ir rekdavau is laimei kai pamaciau Chii, tiesiog Maid, Hellsinga, Kenshin, ir kas met visa tai mazeja ir mazeja ir taip atrodo kad daugaiu nebeliko zmoniu su kureis rasciau bendra kalba, ko nepaklausk mate 30anime is kuriu vienas crap'as kuri net anime nepavadinsiu per jokio vieta.
                      Tikra tiesa, būna užklysti į kieno nors listą, tikėdamasis pats ką nors įdomaus užmatyti, o ten 60 anime ir iš tų pačių koks 15 dbz ar naruto filmai Na, bet yra ir išimčių, tik paieškoti reikia. Ne visi skubėjo regintis į naujai dygstančius forumus ar irc.

                      Spoileris:

                      Comment

                      Working...