Parodykim savo kolekcijas!
Collapse
X
-
-
Na originalius anime ir manga tai pirmuosius(Trigun) įsigijau beveik prieš du metus ir taip iš pradžių pamažu, vėliau sparčiau prisikaupė - nes perku tik tuos anime ar mangą, kurie mano manymu verti to ir kuriems nuolaidos būna (dėl lietuviškai išleistų tai kita kalba ). O šiaip dvd tai jau prieš kelis metus pradėjau įrašinėt ir kaupt, bet pastaruoju metu beveik nebeįrašinėju.Comment
-
Turiu pakabuka su Vegeta is dbz, bet ranka nuluzo gal kas zino kur galeciau gaut anime atributikos lietuvoje? pakabuku, statulele kokia noreciau viena, arba tshirtu, jei zinot pasidalinkit ziniomis pleaz heh prisiminiau dar turiu plakata ecchi, nzn is kur jis pas mane, bet toks didelis:OPaskutinis pakeitimas nuo zalgirietiz; 2009-04-18, 13:59.Comment
-
Turiu pakabuka su Vegeta is dbz, bet ranka nuluzo gal kas zino kur galeciau gaut anime atributikos lietuvoje? pakabuku, statulele kokia noreciau viena, arba tshirtu, jei zinot pasidalinkit ziniomis pleaz heh prisiminiau dar turiu plakata ecchi, nzn is kur jis pas mane, bet toks didelis:O
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Comment
-
Comment
-
Suvenyrine ir aš turiu ir ne viena Va noriu dabar tikros.. O intike pirkt neapsimoka nes užsumokėsi daugiau nei už pačią kataną.atsiuntimąComment
-
Comment
-
SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
na, mano kolekcija yra namie, o, peržiūrėjus photo, pamačiau, kad nėra normalių Anyway.. Turiu visas Obuolio mangas lt kalba, kalną Yu-Gi-Oh kortų, patalynės komplektą su Yu-Gi-Oh (aš nesu didelė fanė, bet kai randu, tai perku), posterių, lipdukų, Pucca marškinėlius, diržą (nors Pucca, jei neklystu yra korejiečių produktas..). Dar sesuo turi marškinėlių su Digimonais, Yu-Gi-Oh. Aišku, yra ir japanese stuff - katana, mano butaforinė Balsos ietis nuo KOI Cosplay laikų, įvairūs puodeliai (sakei ir žaliąjai arbatai gerti), japoniškas arbatinis... Galėčiau vardint, bet kada reiks photo įmest, manau O db įdedu savo barako kambario photo. Čia ant sienos prisiklijavau plakatų, kad širdžiai ramiau būtų. Trūksta tik KOI plakato
Comment
Comment