Parodykim savo kolekcijas!

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Lantislt
    ♥♥♥

• 2009 02 27
    • 135

Šiandien atkeliavo naujas kolekcijos papildymas - Dollfie Dream Dynamite Yoko. Kaina išėjo nei didelė, nei maža - 82400 JPY.
    Pradžiai kelios nuotraukos, nes nelabai turėjau laiko:
    Spoileris:
    Paskutinis pakeitimas nuo Lantislt; 2010-05-09, 15:53.

Comment

• neko_pari
      nyanko sensei

• 2009 04 22
      • 130

Pavydas ima, kiek visi prikaupe dalykeliu tikrai idomu apziureti, kai apsistosiu vienoj vietoj tai ir as parodysiu savo sukaupta geri

Cosplay.com

Comment

• Egura
        Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
        • 684

Autorius Lantislt
        Šiandien atkeliavo naujas kolekcijos papildymas - Dollfie Dream Dynamite Yoko. Kaina išėjo nei didelė, nei maža - 82400 JPY.
        O tu šventa karve... čia tau virš poros tūkstančių išėjo litais?
        Na žinoma full setas, tai nėra ko stebėtis per daug.... Hmmm

Kadangi pati planuojuosi už labai panašią sumą įsigyti BJD, norėjau paklausti, kaip su muitais, ar daug nuplėšia? Ar pavyko su Volks'ais suderėt, kad jie mažesnę vertę užrašytų? (ir jai taip, tai ar neužstrigo muitnėj).
        Korėjos firma iš kurios aš planuoju užsakinėti kiek girdėjau labai lengvai gali sumažinti siuntinio vertę, tik kažkiek baisu, kad dėl to nekiltų problemų, iš kitos pusės nesinori kad nuplėštų PVM'ą už tikrąją jo vertę.

Comment

• Lantislt
          ♥♥♥

• 2009 02 27
          • 135

Apie 2300 Lt.

Muitų nereikėjo mokėti, nes deklaruota vertė - 5000 JPY. Volks tikrai nerašys mažesnės vertės. Kai pirkau Yukino teko mokėti mokesčius (21% PVM + 4,5%(lygtais) muitą). O Yoko - iš Yahoo!Japan aukcionų per tarpininkus. Nes jei pražiopsai išleidimą - perpardavinėtojai lieka vienintelė išeitis.

Dėl sumažintos vertės muitinėj šiaip neturėtu kilti problemų jei bus pridėtas invoice su ta mažesne suma.

Comment

• Ausra
            ♥ Lantislt mergina! ♥

• 2010 02 10
            • 272

Maniske kolekcija

Mano naujausias pirkinys, Dream Dollfie Yukino!!! Kuria atsiunte geguzes 5 d.
            Uz sia grazuole esu LABAI DEKINGA Lantislt'ui!!!!!
            Draugiškiausia BJD grupė Lietuvoje: https://www.facebook.com/groups/1441637029443527/

Comment

• witkus
              Take it easy

• 2009 11 21
              • 261

Užvakar mano namus pasiekė pirmoji figurėlė

Spoileris:
              Hatsune miku:

Comment

• denix2
                Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
                • 350

Žiūriu čia visi giriais kokias statulėles nusipirko ,ką dar... ^^
                O vat aš...

past iš popieriaus sukonstravau, sulybžiau
                “I reject your reality and substitute it for my own.”
                www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                  • 684

Pasirodysiu ir aš su savo nauju pirkiniu.
                  Adriel'is - mano pirmasis BJD. Jis Soom firmos Mecha Angel Sabik tipo.

Turėjau labai daug vargo su muitine, kuri reikalavo certifikato jam. Išsisprendus šiai problemai, mano bėdos tuo dar nesibaigė, šiandien jį gavus bei pradarius dėžę paaiškėjo, kad korėjiečiai man pamiršo įdėti plaštakas bei pėdas Bandysiu rašyti jiems laišką, kad atiųstų trūkstamas dalis... Tikiuosi bent jau pabaiga bus laiminga, nes žiauriai prasikankinau su šiuo siuntiniu. Tuo labaiu, kad kainavo jis daug, labai daug... tiek pat kiek ir Lantislt Yoko... tik maniškis be face-up'o, praktiškai be rūbų, bei be kitų atributų.

Be trūkstamų dalių, dar be face-up'o ir body blusho, bet visvien mano širdžiai labai mielas - Adriel'is
                  Spoileris:

Comment

• Shaka
                    Dancing Samurai

• 2010 03 05
                    • 295

as cia zmonem baltai pavydziu ^^

pati turiu nedaug, bet kuo turiu- pasigirsiu ^^

Saint Seiya niekuciai:
                    Spoileris:

biskis mangos ir ale mangos:

Spoileris:

sis tas is senu geru laiku ^^:

Spoileris:

nu ir kaip kiekvienas save gerbiantis lietuvis be musiu meilucio^^:

Spoileris:

tei va. plius dar turiu visa aibe dvd su anime serijom, kompe kruvos aveiksleliu ir OST albumu, spintoj cosplay sandelys... na, nedaug, tikrai ^^
                    ♪♫░▒▓♦►UNINSTALL◄♦▓▒░♫♪ ------> http://www.youtube.com/user/UNINSTALL404

Comment

• Anita
                      The watcher..

• 2008 03 23
                      • 132

Autorius Shaka

Saint Seiya niekuciai:
                      Spoileris:

tei va. plius dar turiu visa aibe dvd su anime serijom, kompe kruvos aveiksleliu ir OST albumu, spintoj cosplay sandelys... na, nedaug, tikrai ^^

Velnias, ta puodely su Shaka taip ir norisi pavogt. Ash irgi uzhsimaniau tokio..

Comment

• witkus
                        Take it easy

• 2009 11 21
                        • 261

Autorius Shaka

nu ir kaip kiekvienas save gerbiantis lietuvis be musiu meilucio^^:

Spoileris:

Oba! is kur gavai musu Lietuvos atstova is Hetalia Axis powers?

Comment

• Shaka
                          Dancing Samurai

• 2010 03 05
                          • 295

padovanojo man toks pazistamas is lenkijos per kaledas. atsiunte ir man ir draugei vienai dovanu ^^ jau toks mielas ^^ siaip anime pats man totaliai be rysio, bet sitas caca toks kawaii ^^

Velnias, ta puodely su Shaka taip ir norisi pavogt. Ash irgi uzhsimaniau tokio..
                          puodelis irgi buvo dovana ^^ Naujuju proga drauge siurpriza padare ^^
                          ♪♫░▒▓♦►UNINSTALL◄♦▓▒░♫♪ ------> http://www.youtube.com/user/UNINSTALL404

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                            • 684

Iš to džiaugsmo, kad problemos su korėjiečiais ir mano pirkiniu susitvarkė, visai pamiršau parodyti savo berniuką pilnoje komplektacijoje.

Adriel
                            Spoileris:

Korėjiečiai labai gražiai išsprendė problemą, atsiprašė ir tučtuojau išsiuntė trūkstamas dalis, dar gavome dovanėlių, dėl jų padarytos klaidos. Vakar užsakiau Adrieliui pora porų batų (tai vienintelis daiktas, kurio turbūt niekaip nesugebėčiau padaryti pati), tikėkimės siunta nepastrigs.
                            Nežinau kada vėl galėčiau ryžtis tokiai dildelei siuntai, itin daug nervų kainavo, ypač nesusipratimai su Lietuvos muitinės darbuotojais bei TNT tarpininkais. Iš tikrųjų keblu, kad visos siuntos iš Pietų Korėjos keliauja per TNT, nors realiai turėtų būti siunčiamas EMS'u. Tad jei neapmuitina viskas puikai, bet jei jau siunta bent kiek brangesnė , turėsi nemalonų reikalą su muitinės tarpininkais...

Toliau laukia daugybė customizinimo darbų, pasirodysime, kai tie darbai bus atlikti

Comment

• toma
                              Šokoladoholikė

• 2010 03 16
                              • 368

Vaje kiek jus cia visko turit as tai nuotraukos idet negaliu nes fotiko neturiu o siaip turiu mangos lietuviskai pinceses Ai 3 dalis, Naruto pirma, Hellsing 3 ir angliskai Absolute Boyfriend 6 vol. labai gera klasioke kuri net nesidomi sitais dalykais kazkur rado uz lb maza kaina ir pagalvojo apie mane... Dar turiu kruva Yu-gi-oh ir Pokemon kortu is senu laiku kai buvau uzsikretus manijaKaip pavydziu Egurai BJD as ir lb tokios noreciau tik gaila kisenese vejai svilpia galiu tik svajot

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                                • 684

Autorius Tiuoma
                                Kaip pavydziu Egurai BJD as ir lb tokios noreciau tik gaila kisenese vejai svilpia galiu tik svajot
                                Aš pati sau pavydžiu XDDD Pas mane dabar irgi švilpauja vėjas po tokių pirkinių...

Šiandienos laimikis iš Korėjos - batukai (ne sau dėja):
                                Spoileris:

Dollmoro sausainukai buvo skanūs XD, ši firma stebina savo free giftais

O štai ir Adriel'is jau su feisupu bei šiokiu tokiu apdaru (ir naujaisiais batukais) šią karštą vasaros dieną.

Spoileris:

Comment

Working...