Black Rock Shooter yra originalus dailininko huke sukurtas personažas. Kiek zinau anime turėtu pasirodyti 2010 balandį.
Parodykim savo kolekcijas!
Collapse
X
-
bet koishop gali daiktus nusipirkt tik kai cp vyksta.. hmmm,.,. well ya,as toliau savo gaminuos,man patinka mano kolekcija ;D foto nebeturiu,tai paziurekit video,visas mano anime kampelis ;D
http://www.youtube.com/watch?v=0tqcFG1-9sYComment
-
Ziuriu i jusu kolekcijas ir tik seile galiu varvint... Pats turiu tik kelias lietuviskas mangas (vidinis balsas: ka ten kelias tas idijotas turi beveik visas drakonu kovos ir naruto dalis isleistas, matos kurpinigu neturi kur kist, o po to centus krapsto)Formerly known as - araminas, aramix, l0new0lf, Now known as White knight. Why this name? Like the hell i'd knowComment
-
Nedidelė ta mano kolekcija - kelios magos (lietuviškos >>), knyga Anime Art, Haruhi figūrėlės, keli anime sąsiuviniai, bei užrašų knygutė (pieštuką atidaviau, nes per baisus buvo XD). Dar krūva šmutkelių, kurių nenoriu apibūdint -hides-
Mažai, mažai.Comment
-
-
pagaliau padariai gija galvojau nebesulauksiu
puikia kolekcija turi.
seip kolkas anime figurelem nesidomejau, bet jai nepaslaptis kiek kainuoja viena ir kur uzsisakai jas?
kiek kompaktu mazdauk turi?
as pats issirasineju anime i dvd ir jau apie 50 pilnuteliu prisikaupe. juose apie 80 skietingu anime yra
prakalbus apie kompaktus su anime tai pas mane greitai 400 dvd+r virsys
bet velnias kaip noreciau bent viena anime figurele turet!...Comment
-
👍 1Comment
-
Kiek cia litais palikai, nes ziuriu tikrai gera statulele?Comment
-
130 USD - siek tiek virš 300 Lt. Čia kartu su pašto paslaugom. Kadangi pirkau iš Ebay, tai gal ir atrodo brangiau nei iš internetinių parduotuvių, bet kadangi nereikia mokėti PVM ir muito mokesčių - praktiškai išeina tas pats.Comment
-
OMG!!!!!!!!!!!!! meno kurinys!!!!!!!!, tikrai vertas ir pinigu ir tu 9 men. laukimo!Comment
-
viskas čia skendi iliuzijoje... ir viskas besikartojančiai sukasi ratu... tad būkime kartu...
zxde - A.M.F | MAL | Anime-Planet | išoriniai LT subtitrai | zxde's versti, taisyti ir įgarsinti animeComment
Comment