Parodykim savo kolekcijas!
Collapse
X
-
O todėl, kad paskaitymas internete neprilygsta tam jausmui kai laikai mangą savose rankose....man taip su Dragon Ball mangomis atsitiko.Žinau, kad internete galiu paskaityt, bet tas jausmas kai nusiperki, paskaitai, palaikai rankose ir kai pasidedi į lentyną - neprilygstama
O, Egura, kaip matau Lovenistą atsisiuntei:} Nesigailėsi tikrai
O kiek mazdaug uz viska sumokejai?kartu iskaitant ir siuntimaPaskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-08-24, 10:00.Comment
-
Comment
-
👍 2Comment
-
Aš tai kadaise milžinišką digimonų kolekciją turėjau (nuo lipdukų iki figurėlių ),kurios didžiąją dalį sunaikinau.Rimtai,jaučiaus kaip Gogolis,nes tą dieną kažkoks durnumas užėjo,suverčiau viską į konteinerį ir pati stebėjau kaip ją šiukšlininkai išsivežė.Tik vėliau,kai atsigavau,reakcija buvo maždaug: WHAT I'VE DONE!!!!!!!! Po to - depresija.Išgyvenau.Žmonės,niekada nesugalvokit sunaikint savo kolekcijųComment
-
👍 1Comment
-
Ką gi parodysiu ką aš surinkęs esu
Spoileris:Manga'os lietuvių kalba:
Nepažiūrėjęs vietoj pirmos nusipirkau antrą Naruto dalį, pats nelabai žinau kodėl aš ją pirkau, gal tieiog norėjosi kažkokios manga'os tai ši pasimaišė o ranka.
O čia ką tik gautas rankinukas anglu kalba, tiesa dar nepilnas trūksta trečio vol. bet kitą savaitę turėtų ateit... Taip pat laukiu lapkritį pasirodysiančio šeštojo volumo
Už šį gėrį nežmoniškai dėkoju Lantislt'ui
Ps.: dar turiu DBZ stuffo dėžę iš senų laikų bet apie ją kitą kartąComment
-
Na parodysiu ir aš kuo pasipildė mano kolekcija nuo praeitos demonstracijos:
Spoileris:
Trigun manga:
Lupino DVD rinkinukas, Last Exile OST ir pora smulkmenų:
Tsukihime BoxSet + OST:
Manga, kurią draugelis iš Japonijos atvežė lauktuvėms
Pora Bastard japoniškų volumų:
Na ir šviežiausi dalykėliai.
Šiandien atkeliavusios mangos:
Ir prieš savaitę gauta, kol kas vienintelė mano turima anime figūrėlė - Saber
P.S. kažkada seniai buvau pasidaręs nuo temperatūros pašviesėjantį puodelį NGE tematika, deja gal nuo stovėjimo saulėje jis jau nebe taip gerai pašviesėja
Paskutinis pakeitimas nuo DStalker; 2009-11-12, 20:12.Comment
-
turejau DIDELE kruva yougioh kortu, taciau bedarytas tvarka ismeciau. Ot, buciau turejes ir as kuo pasigirtComment
-
Comment
-
Pateiksiu pavyzdi: sekmadieni uzsisakiau Black Rock Shooter, kuri bus isleista rugpjucio men. Kaina 9800¥. Dar aisku pasto islaidos. Paversk i litus ir pamatysi.
http://www.goodsmile.info/detail/eng...K+SHOOTER.htmlVisokių būna, visokių ir reikia.👍 1Comment
Comment