Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Bet kad ten dauguma man atodo vokiškai išversos, tai nesuprantantiem neitin didelis pasirinkimas.
Aš pats tai iš www.rightstuf.com perku, siuntimas - pirmas daiktas 10$ papildomi po 2$, taigi daugiau perkant irgi nebrangu būna, dažnai akcijos su nuolaidom būna, tai galima kažką ir pigiau nusipirkti, be to dar nė karto nereikėjo muito mokėti, nes deklaracijoje pakankamai sumažina siuntinio vertę.
as tai turiu visokiu nesamoniu prisikrovus ;DDtik pati viska darau... eii,nejaugi visi taip siunciates is uzsienio. nejaugi Lietuvoj nera nieko pirkt o.o nei plakatu nerasi... ot nervas ima.. tik maciau kazkada knygute su winx bet ir tai nesudomino ;D seip niekur nerandu kur lietuvoj pirkt ka nors...
as tai turiu visokiu nesamoniu prisikrovus ;DDtik pati viska darau... eii,nejaugi visi taip siunciates is uzsienio. nejaugi Lietuvoj nera nieko pirkt o.o nei plakatu nerasi... ot nervas ima.. tik maciau kazkada knygute su winx bet ir tai nesudomino ;D seip niekur nerandu kur lietuvoj pirkt ka nors...
www.koishop.lt siaip cianai lietuvoj pardavineja anime daigtus (gal dar ir kazkur kitur yra)
bet koishop gali daiktus nusipirkt tik kai cp vyksta.. hmmm,.,. well ya,as toliau savo gaminuos,man patinka mano kolekcija ;D foto nebeturiu,tai paziurekit video,visas mano anime kampelis ;D
Na, tiems kas nieko neturi, bet nori turėti, ir taupo pinigėlius, galima gi patiems pigiai pasidaryti daugelį dalykų. tiesiog išsirinkti norimą anime paveikslėlį ir sumąstyti ant ko jį norite matyti - ant puodelio, raktų pakabuko, ženkliuko, magnetuko, pagalvės ir daug kitko. dabar tai daro gal visuose foto skyriuose. aišku, jei jums nerūpi daikto originalumas. kaip pavyzdį paminėsiu puodelį, kurį pirkau Fan Expo Canada Toronte, Bleach puodelis, suplojau gal 30lt, nors čia Lietuvoj pasidaryčiau ne blogesnį už 12lt.. tiesiog nepagalvojau tada pirkdama
mačiau, kažkas buvo įdėjęs laimę nešantį katinėlį (Maneki Neko). aš juos labai mėgstu turiu keletą pirktų (kiniečių parduotuvėj) ir dovanotų:
Spoileris:
Na ir šiaip visokių niekučių esu gavus dovanų - miniatiūriniai tortukai, mobilaus pakabukai, šviečiantis katukas, momiji statulėlė ir namukas:
Comment