Dabar ieškau alternatyvių anime žiūrėjimo online būdų, bet deja crunchyroll neprilygsta veohui Crunchyroll neturi tiek filmukų jame net DearS nėra!!!
Veoh TV
Collapse
X
-
Nesuprantu aš ko jums visiems reikia laukti.
Nejaugi žiūrit tik vieną ar du ir tik ONGOING anime.
Užstatau, kad man siųstu, o tuo metu pažiūriu kokį kitą, kur jau turiu atsisiuntęs, bet dar nespėjau pažiūrėti. Dažniausiai dar turiu kokį pilną parsisiuntęs, tai jeigu neturiu ką žiūrėti ar labi lėtai siunčia visada galiu peržiūrėti kelias serijas, kol pabaigs siųsti.
Na aišku gali būti įvairių problemų: mažas hardas (neprisiųsi be proto), labai lėtas interentas. Gerai, kad manes tokios problemos nekamuoja.Comment
-
Kaip kam patogiau. Bet jeigu žiūreite ONLINE tai vadinasi vadinasi normalus pas jus greitis, nes netikiu, kad laukiat kol už loadins, tai vienodai galėtumėte ir atsisiųsti, reikia tik šiek tiek noro ir žiinių imtis kažko naujo
Dėl petecijų nemanau, kad jos šiuo (ir bet kokiu kitu) atveju kažkokią įtaką turės. Nutraukdami palaikymą Lietuvai ir kitoms šalims, VEOH puslapio administratoriai puikia žinojo, kad tie vartotojai taps nepatenkinti.Comment
-
cia isdalies ir as su tuo sutinku ... nemanau kad jie del ju cia vel leis i LT Veoh'a ,bet uzbalsuot vistiek reik nuo to blogiau nebusComment
-
Veoh užblokavo visas šalis, kur buvo mažiausiai vartotojų. Galima apeit tą blokavimą naudojantis įvairiom proxy programom ir pasinaudojus neužblokuotų šalių IP adresais. www.instantz.net yra daugiau info.Comment
-
Gomen Animukeee, bet žinok neįmanoma suprast ką tu parašei ten.Gal kai parašai perskaityk <_<
O dėl veoh tai man kažkaip online nerodo , bet kas library`je yra tai rodo.Comment
-
O del veoh tj jo online video kokybei jokiu priekaistu neturiu, kj turejau nepergreiciau interneta ir siustis nelabaj apsimokejo tj kelis full anime per ziureti online kaip clannad ar lamune and etc(\_/) This is Bunny. Copy Bunny into your
(O.o) signature to help him on his way to
(>< ) world domination!Comment
-
Atsisiųskit Hotspot Shield ir tas veoh veiks kuo puikiausiai.
pati išbandžiau ir esu labai laiminga.
http://anchorfree.com/downloads/hotspot-shield/👍 3Comment
-
perinstaliuokit windows ir pakeiskit teritorija i koki JAV , ir viskas veiks
Uzblokintu Saliu List'as:
Blocked list:
- Indonesia
- Malaysia
- Chile
- Dominican Republic
- Brazil
- Argentina
- Jamaica
- Costa Rica
- Venezuela
- Guatemala
- Puerto Rico
- Antigua
- Barbuda
- Malta
- Trinidad and Tobago
- Lithuania
- Romania
- United Arab EmiratesPaskutinis pakeitimas nuo Bax; 2008-06-03, 15:34.Your Smile Will Help You SurviveComment
-
o kur jus rašo ties ta peticiją.bet tikra nesąmone kad jie taip padare aš vos neapsiverkiau kai pamačiau kad įeiti i veoh tv.
ei Vik o rimtai veoh veiks jei Hotspot Shield atsisiūsiu .
bet nesamone kad blokuoja veoh .ten ptys geriausi anime ir daug filmu . tikiuosi greit atblokuosPaskutinis pakeitimas nuo Daan; 2008-06-03, 19:06.👍 1Comment
Comment