Originaliausias anime 2016
Collapse
X
-
Vis masciau kur Shouwa labiausiai atsispindetu ir si kategorija buvo tinkamiausia jam. -
"Original Anime" kategorija mano supratimu visada būdavo tai, kas neparemt jokiu anksčiau išleisto materialu. Kaip kad pavyzdžiui išleido anime, o paskui tik manga atsirado ir kitos medijos. Originaliausia tai čia transformavosi į šiek tiek kažką kitką, bet subjektyviame lygmenyje. Originalumas ekrane gali labai priklausyti nuo arsenalo, kurį žiūrovas jau yra matęs per savo "karjerą".
Osomatsu-san nelaikau originaliu, nes jis yra tęsinys. Flip Flaperių slapstikiškumas irgi nėra neįprastas ir man asmeniškai patinka tokia jo LSD'ška vizualizacija. Čia kaip Mob Psycho 100 su mergaitėm.
Visgi Ajinas labiau prie širdies, nes jis ir rimtesnis, ir tamsesnis ir labiau psichologinis.Paskutinis pakeitimas nuo Dai-Katana; 2017-01-31, 08:34.Comment
-
"Original Anime" kategorija mano supratimu visada būdavo tai, kas neparemt jokiu anksčiau išleisto materialu. Kaip kad pavyzdžiui išleido anime, o paskui tik manga atsirado ir kitos medijos. Originaliausia tai čia transformavosi į šiek tiek kažką kitką, bet subjektyviame lygmenyje. Originalumas ekrane gali labai priklausyti nuo arsenalo, kurį žiūrovas jau yra matęs per savo "karjerą".👍 1Comment
Comment