Geriausia romantika 2016
Collapse
X
-
Tokie liūdni metai be romantikos normalios praėjo.
Orange adaptacija baisiai nuvylė. Skaitant mangą nepritrūkau nei džiaugsmingų intrigų, nei liūdesio ašarų, o anime absoliučiai nekėlė jokių jausmų.
Reverse haremas Watashi ga Motete Dousunda buvo kiek per vaikiškas(mano skoniui), tačiau pakankamai šiuolaikiškas ir su aiškia romantine gija, kurioj įsivėlę ne du ir ne trys žmonės, o dar daugiau...
Romantinės pasakaitės Akagami no Shirayuki-hime antrasis sezonas irgi visai nieko.
Ir visgi balsą atiduodu tam, kas sušildė širdį - Yuri!!! on Ice. Nebuvo tai ideali romantika, ir nebuvo jos baisiai daug. Tačiau iš to, ką šie metai pasiūlė - čia geriausias variantas. Akys žvilgančios susižavėjimu, draugiškos šypsenos ir prisilietimai. Tiesiog gražu ir šilta. Ir jei jau merginos ima balsuoti už geriausią romantiką, kurioje dominuoja 2 vaikinai, tai gal metas kūrėjams rimtai pasvarstyti, kas yra blogai su "tradicine" romantika..(kur bučiniai ? kur vestuvės ? ar tai jau nebepopuliaru ?)👍 1 -
Labai biednai, bet kazkaip nustebau, kad tokie "neromantiski", beveik, anime pamineti... Cia buvo vien tik i anime koncetruojamasi?
Jeigu ne tik i anime, tai Kimi no Na Wa cia visus i vienus vartus padetu, snekant slengu.
Jeigu galima, informuokit, kodel sie nepapuole i Jusu top'us, ypac pirmasis:
Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?
Hatsukoi Monster
Gakusen Toshi Asterisk 2nd Season - bet speju, kad antri sezonai nepapuola i sia kategorija.Comment
-
Labai biednai, bet kazkaip nustebau, kad tokie "neromantiski", beveik, anime pamineti... Cia buvo vien tik i anime koncetruojamasi?
Jeigu ne tik i anime, tai Kimi no Na Wa cia visus i vienus vartus padetu, snekant slengu.
Vienintelį iš šitų mačiau tai Yuri on Ice, tačau negaliu už jį balsuoti, nes labiau viliuosi, jog yra geresnių romantinių anime. Ko aš greičiausiai nesužinosiu, nes romantika nėra mano favoritas (ne paslaptis tai). Tačiau geriausią išrinktą gal ir peržiūrėčiiau (jei tai ne Yuri, nes jau mačiau).Comment
-
Jeigu galima, informuokit, kodel sie nepapuole i Jusu top'us, ypac pirmasis:
Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?
Hatsukoi Monster
Gakusen Toshi Asterisk 2nd Season - bet speju, kad antri sezonai nepapuola i sia kategorija.Comment
-
Comment
-
Šioje kategorijoje man labai trūksta Doukyuusei, tai buvo nuostabus filmas apie pirmąją meilę, užsimezgusią tarp dviejų visiškai skirtingų asmenybių. Daugelis galbūt (turbūt) šį filmą nurašys į "gėjai mokykloje" kategoriją ir vengs jo kaip maro, bet tai bus didelė klaida ieškantiems kažko šilto, tyro ir gražaus.
Vyriškoji auditorijos dalis galbūt ir nesutiks, bet Yuri!!! on ICE tikrai nėra pats silpniausias kandidatas šioje kategorijoje, romantikos ten daugiau nei Fune wo Amu (jame romantikos gal kokie 2% >.<), Orange romantika labai jau depresinė, o Watashi ga Motete Dousunda nugali fujoshi'skumas... savo balsą atiduodu Akagami no Shirayuki-hime S2, tai buvo šiltas, gražus ir tikrai romantiškas serialas.Paskutinis pakeitimas nuo Red_Elf; 2017-02-01, 21:16.Comment
-
Šioje kategorijoje man labai trūksta Doukyuusei, tai buvo nuostabus filmas apie pirmąją meilę, užsimezgusią tarp dviejų visiškai skirtingų asmenybių. Daugelis galbūt (turbūt) šį filmą nurašys į "gėjai mokykloje" kategoriją ir vengs jo kaip maro, bet tai bus didelė klaida ieškantiems kažko šilto, tyro ir gražaus.
Vyriškoji auditorijos dalis galbūt ir nesutiks, bet Yuri!!! on ICE tikrai nėra pats silpniausias kandidatas šioje kategorijoje, romantikos ten daugiau nei Fune wo Amu (jame romantikos gal kokie 2% >.<), Orange romantika labai jau depresinė, o Watashi ga Motete Dousunda nugali fujoshi'skumas... savo balsą atiduodu Akagami no Shirayuki-hime S2, tai buvo šiltas, gražus ir tikrai romantiškas serialas.Comment
-
Šioje kategorijoje man labai trūksta Doukyuusei, tai buvo nuostabus filmas apie pirmąją meilę, užsimezgusią tarp dviejų visiškai skirtingų asmenybių. Daugelis galbūt (turbūt) šį filmą nurašys į "gėjai mokykloje" kategoriją ir vengs jo kaip maro, bet tai bus didelė klaida ieškantiems kažko šilto, tyro ir gražaus.Comment
-
Nesigilink, čia ne mums suprasti. Ne tas amžius, auklėjimas ir lytis pas mus. Ir apskritai, anime gėjiška meilė su realia mažai ką bendro turi. Įtariu....👍 1Comment
-
Ir pamasciau, kad gal paziuret, butent ta akimirka, kol priejau iki savo paryskintos vietosComment
-
Dėl „kažko šilto, tyro ir gražaus“, kodėl gi ne? Tai pirmoji mokyklinė meilė, jie pamažu mokosi suprasti vienas kitą, tampa draugais, niekas nevyksta skubotai. Tai ne yaoi, tai shounen-ai, jokių vulgarybių čia nėra ir net minties nekylą žiūrint filmą apie kažką nešvankaus. Filme yra gal tik vienas trumpas bučinys (gerai nepamenu, gal du...), vienam vaikinukui jis tikrai buvo pirmasis. Taigi, turint galvoje, kad man dzin jų lytis, viskas tikrai buvo šilta, tyra ir gražu.
Tikrai gali būti, bet mums realiai nepatirt, taigi tai lieka didele paslaptim👍 1Comment
Comment