<hr> Geriausias anime OP 2015 <hr>» Gera intro tema, tai - anime vizitinė kortelė. Ji dažnai nulemia pirmą įspūdį pristatant veikėjus, atskleidžiant anime idėjas, ypač kai tas daroma įdomiai su efektinga muzikine tema. Kokius OP jūs sukote daugiausiai kartų 2015 metais? <table><td>Nominantai:<ul><li> Nanatsu no Taizai - OP2 <li> One Punch Man - OP <li> Gangsta - OP <li> Yurikuma Arashi - OP <li> Ranpo Kitan: Game of Laplace - OP <li> Fate/Stay Night: UBW S2 - OP <li> Death Parade - OP <li> Subete ga F ni Naru - OP (TV ver.) <li> Rolling Girls - OP <li> Garo: Honoo no Kokuin - OP1 <li> Kiseijuu / Parasyte - OP <li> Yowamushi Pedal: Grande Road - OP1 <li> Noragami Aragoto - OP <li> Kekkai Sensen - OP <li> Arslan Senki - OP1 </ul></td></table><hr> DĖMĖSIO! Visų, prabalsavusių už daugiau nei 3 variantus, balsai bus anuliuojami. <hr> |
Geriausias anime OP 2015
Collapse
X
-
Geriausias anime OP 2015
103Nanatsu no Taizai OP20%9One Punch Man OP0%16Gangsta OP0%10Yurikuma Arashi OP0%0Ranpo Kitan: Game of Laplace OP0%3Fate/Stay Night: UBW S2 OP0%7Death Parade OP0%14Subete ga F ni Naru OP (TV ver.)0%5Rolling Girls OP0%1Garo: Honoo no Kokuin OP10%2Kiseijuu OP0%8Yowamushi Pedal: Grande Road OP10%1Noragami Aragoto OP0%16Kekkai Sensen OP0%8Arslan Senki OP10%3The poll is expired.
Žymos: Nieko -
Cia vat buvo sunku.. Noragami ir Gangsta pasirinkti, pridejau ir One Punch Man (Favoritas, negaliu nieko padaryt), bet tikrai geru buvo. Ech.. net nezinau kodel, bet sunku net pasakyt, kuris nepatiko. Nekalbant apie pacius anime visiskai, op tikrai geri, Garo kazkodel primena senaji pirmaji Dragon Ball is balso.
Ranpo Kitan Game of Laplace lyrics tikrai geros Nanatsu no Taizai galbut labiausiai buvo cheesy lyrics.
Rolling girl op toks man per daug girly, tai va ji turbut prideciau prie nepatikusiu. O visa kita, jeigu galeciau, prabalsuociau :PComment
Comment