Labiausiai nervinantis veikėjas 2015 » » Labiausiai nervinantis metų veikėjas – tai personažas, pasižymintis išskirtiniais charakterio, išvaizdos ir elgsenos bruožais dėl kurių gali būti erzinamas žiūrovas.
|
Labiausiai nervinantis veikėjas 2015
Collapse
X
-
Labiausiai nervinantis veikėjas 2015
34Slaine Troyard0%9Matou Shinji0%12Yoshio Kobayashi0%3Yuuichirou Hyakuya0%6Erina Nakiri0%4The poll is expired.
Žymos: Nieko -
Erina čia kodėl užkliuvo? Thunderė, kurią reikės sutramdyti ir tiek. Jos net mažokai ekrane buvo. Kiti irgi daug maž pakenčiami, bet Slainas mane kniso juodai. Kartais atrodė, kad jo veiksmus lėmė atsitiktinių skaičių generatorius. Draugiškai lenkiam nykštį žemyn.👍 1 -
Šiknius kaip šiknius. Toks jo "vaidmuo" ir jis jį sąžiningai atlieka. Toks blogas, kad vaikino net gaila....truputi...
o Erina tiesiog pasikėlus, užknisanti merga ir nieko tsunderiško joje nerasta.Comment
-
Comment
-
Šita pasikėlusi ir išlepinta turtuolė yra vos ne numeris vienas mokykloje. To pasiekti išlepimo ir turtų turbūt nepakanka. Ir taip, ji man yra visai miela, nors kalių aš visai nemėgstu. Aišku skonio reikalas, bet tiek kritikos trečiaeiliui personažui lygioje vietoje.....ne gi nėra geresnių taikinių?Comment
-
Kazkaip pagalvojau, kad skirsiu demesi i naujokus, aka pirmus sezonus arba viensezoninius anime,o antrus paliksiu tik labai labai isskritiniem atvejam, tai owari no seraph, Yuuichirou Hyakuya su savo psichologine seimos trauma erzino juodai, atrodo lyg ir viskas gerai, moka kautis, nu bet "kazoku mamoru" ant kiekvieno dalyko, nesvarbu ar gauna i snuki uz nesamones ar siaip pries vampyrus eina.. Tai va prabalsavau uz ji, nes jis turejo daugiausiai mane erzinanciu savybiu.
Matou Shinji tiesiog meslo gabalas ir tiek, manes jis nenervino, o tiesiog nepatiko iki tokio lygio, kad ji isvis galejo istrint is Anime.
Yuuichirou Hyakuya - jeigu butu kategorija "Nevykes veikejas", tai sitas uzimtu pirma vieta, nes tas gejiskumas su savo biceliu visiskai ne vietoj ir siaip, atrodo bandyta padaryt wunderkinda moksleivi su unikaliu mastymu, bet gavosi toks.. Crap.
Erina cia visi kaip uzsipuole... nieko vargse mergaite nepadareComment
Comment