Geriausia mecha 2015
Collapse
X
-
Geriausia mecha 2015
26Cross Ange0%1Aldnoah Zero 2nd Season0%9Soukyuu no Fafner: Dead Aggressor0%0Sidonia no Kishi: Daikyuu Wakusei Seneki0%16Aquarion Logos0%0The poll is expired.
The end justifies the means.
http://myanimelist.net/animelist/Pagran2kasŽymos: Nieko -
Man Sidonia antras sezonas patiko nemažu kiekių aspektų. Ten ir geras sci-fi antrą kartą iš eilės, ir naujas antraplanis personažas Tsumugi visai šaunus (gaila neišėjo prastumti ), ir kadangi ši veikėja yra dar ir mecha (iš dalies), tai trys zuikiai vienu šūviu man buvo beveik nušauti. Serialo įprastinės mechos niekuo nepasikeitė, bet Tsumugi standartinių tarpe atrodė itin efektingai, plius pasikeitusios veiksmo aplinkybės serialo pabaigoje tik geruoju atsiliepė mechų mūšiams.Comment
-
Jau nepirmi metai kai mechos zanre nieko gero nera. O taip tai pats balsavau uz Cross ange, nors labai daug jau fanservice buvo. Sidonia niekada taip ir netrauke del savo to 14fps animacijos ir pirmos serijos pirmo sezono nelabai sudomino tai nebuvo prasmes ir antro sezono ziureti.The end justifies the means.
http://myanimelist.net/animelist/Pagran2kasComment
-
Jau nepirmi metai kai mechos zanre nieko gero nera. O taip tai pats balsavau uz Cross ange, nors labai daug jau fanservice buvo. Sidonia niekada taip ir netrauke del savo to 14fps animacijos ir pirmos serijos pirmo sezono nelabai sudomino tai nebuvo prasmes ir antro sezono ziureti.
Aldnoah, antras sezonas sušiko visą anime, nieko negalima net pridurt daugiau.
Cross Ange nieko negaliu net pasakyt, visiškai nepatraukė ant žiūrėjimo, kadanors reiks permest akim, bet ne artimiausiu metu.
Fafner, tikrai labai labai neblogas pažiūrėjus abu sezonus, bet, ne taip gerai kabliavo kaip Sidonia, toli gražu.
Na o Aquarion nelabai traukianti frančizė mane.
Taigi, kaip ir minėjau ir podcast'e ir čia, tikrai labai geras anime, jei persilauži su animacija ir prie jos pripranti.Comment
-
Va kaip tik fps skaičiumi Sidomija lenkia beveik bet kurį anime, nes tai turbūt ir yra vienintelis tokio (stipriai kompiuterizuoto) piešimo pliusas. Na taip, taip vadinama 3D piešimą veiksmo scenose naudoja kas antras, bet 2D ir 3D sunku sklandžiai sujungti. Sidonijos kūrėjai tiesiog nesiparino ir viską nupiešė vienodai. Rezultatas yra skonio reikalas, bet toks sprendimas tikrai turi teisę į gyvenimą.Comment
Comment