Geriausia anime studija 2015

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Pagran2kas
    Forumo vilkas

• 2013 11 23
    • 328

» Renkama geriausiai šiais metais pasirodžiusi anime studija. Atsižvelgiama į išleistų anime kokybę, jų išskirtinumą bei įvertinimus.

Nominantai:
    • Madhouse
    • Bones
    • A-1 Pictures
    • J.C.Staff
    • Silver Link

35
    Madhouse
    0%
    22
    Bones
    0%
    5
    A-1 Pictures
    0%
    4
    J.C.Staff
    0%
    4
    Silver Link
    0%
    0

The poll is expired.

The end justifies the means.

http://myanimelist.net/animelist/Pagran2kas
  • Yuu_S
    友人
    • 2010 05 24
    • 13

O nebūtų galima paprastumo dėlei tiesiog čia, forume, surašyti prie kiekvienos studijos, ką jie per metus išleido į pasaulį? Bereikalingas vargas kiekvienam norinčiam balsuoti eiti į MAL ir ieškoti
    Paskutinis pakeitimas nuo Yuu_S; 2016-02-15, 20:57. Priežastis: klaida buvo :)

Anime-Planet.com - anime | manga | watch anime online

Comment

• Killerbee
      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
      • 2910

Sunku buvo pasirinkti tarp Madhouse ir J.C.Staff, bet už beprotnamį ir taip visi balsuos tai....

Comment

• Miglaja
        Cute potato ~

• 2007 12 16
        • 551

Madhouse turėjo labai produktyvius metus : One Punch Man, Ore Monogatari, Death Parade, Kiseijuu, Overlord... Šių metų topuose vieni populiariausių anime. Neabejotinai studija gigantė. Mainstream'as žodžiu

Gaila, Bones šiais metais pasiūlė tik keletą specifinių ir ne masiniam vartotojui įtinkančių anime kaip Kekkai Sensen, Akagami no Shirayuki, Noragami Aragoto, Concrete Revolutio...Ir visi tikrai nebuvo tokie geri, kokių buvo galima tikėtis

Iš gausybės A-1 Pictures sukurtų anime, įsimintesni tik Nanatsu no Taizai ir Shigatsu wa Kimi no uso .

Silver Link - vidutiniokai

Va J.C.Staff nustebino su savo kokybiškom komedijom. Mestelėjo super juodą ir nepadorią komediją Prison School, fantasy komediją DanMachi ir gero maisto ištroškusiems Shokugeki no Souma. . Matosi, kad studija susikoncentravus ties tam tikru žanru ir tai jiems pavyksta puikiai. Aš esu už kokybę, o ne kiekybę.
        Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

• Miesto_Druidas
          the journeyman

• 2010 08 17
          • 1515

O aš už Bones. Kekkai Sensen ir Concrete Revolutio man pilnai įrodė, kad tai studija, nepamirštanti toliau daugiausiai eiti savo keliu, pateikti kažką veržlaus, įdomaus ir gana originalaus bei stilingo. Visada atkreipiu dėmesį į jų serialus, ir tikiuosi šiais metais jie gal irgi taip stipriai nepasiduos ir vistiek pateiks kažką savito ir šaunaus.

Comment

Working...