Labiausiai nervinantis metų veikėjas » Labiausiai nervinantis metų veikėjas – tai personažas, pasižymintis išskirtiniais charakterio, išvaizdos ir elgsenos bruožais dėl kurių gali būti erzinamas žiūrovas.
|
Labiausiai nervinantis metų veikėjas 2014
Collapse
X
-
Labiausiai nervinantis metų veikėjas 2014
55Yukine0%11Miyuki Shiba0%10Shirou Emiya0%11Mika Shimotsuki0%14Marika Tachibana0%9The poll is expired.
The end justifies the means.
http://myanimelist.net/animelist/Pagran2kasŽymos: Nieko -
Yra priežasčių kodėl facebook nėra "dislike" mygtuko. Panaši logika galiotų ir šios kategorijos atžvilgiu.
Be to animų, kurie užknistų ar kuriuose būtų užknisantys personažai, veikiausiai, niekas nežiūri. Bent jau iki galo. Iš keturių nominantų tik Noragami sužiūrėjau, Mahouka bandžiau, bet neprilipo. Likę trys nepraėjo "patrauklaus" aprašymo/posterio barjero. Yukine turėjo savo problemų, bet jis jokiu būdu manęs neužkniso. -
O man visai patinka šita nauja nominacija. Yra gi tokių anime nuo kurių neatbaido vienas kitas užknisantis veikėjas. Bet užknisa juodai. Tris iš jų atsiminiau (o tai jau šioks toks rodiklis) ir tarp jų pasirinkit buvo sunku.... Gal vis tik Yukine.....Comment
-
man tai galwa prazilo beziurint mika shimotsuki ... amzinai kazkuo nepatenkinta Marika net cia nedeciau i sita sarasa patiko. Emiya irgi praejo, neuzkliuvo.Comment
-
Nominacija, dėl kurios kandidato buvo labai sunku apsispręsti, nes dauguma švelniai tariant nervino.
Mika Shimotsuki (Psycho pass 2) - nerealiai nelogiška asmenybė, tiesiog nerealiai
Miyuki Shiba (Mahouka Koukou no Rettousei) - Dieve brangus, tas jos savo brolio norėjimas vertė iš pradžių suklusti, vėliau trikdė, o vėliau nervino iki negalėjimo
Marika Tachibana (Nisekoi) - manau serialui užteko pirmų dviejų merginų, bet už trečiąją atleidžiu. Marika jau buvo balastas, o ir charakteris baisus kaip karas
Vos tik ekrane pasirodydavo viena iš šių personų, mano veidas spėju tapdavo toks:
Comment
-
Mahouka dropinau po kelių serijų, bet ir jų užteko, kad Miyuki užknistų negyvai. Į Mika dėjau daug vilčių po piro sezono pabaigos ir gal pusę antro pralaukiau kada gi pagaliau protas į galvą ateis, bet taip ir nesulaukiau. Yukine irgi gerai panervavo, bet reikalai paskui pakrypo į geresnę pusę. O Shirou patiko. Taigi balsą atiduodu Mika. Deja.Comment
Comment