Geriausia romantika 2014
Collapse
X
-
Net nežinau ką galvoti apie tuos kurie balsuoja ne už Soredemo Sekai wa Utsukushii....
Ne nu rimtai, tie 11 prabalsavusių gali kažkaip argumentuoti savo pasirinkimą? Primenu, kad čia renkam geriausią romantiką, o ne anime kuriame romantikos yra daugiausia. Aš tą Ao Haru Ride dropinau ir iš savo atminties ištryniau ir pasirodo, kad taip žiauriai pasielgiau su geriausia metų romantika..... Nu aš tai tarkim, bet niekam net nekilo ranka bent jau aprašymą jam parašyt...Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2015-02-09, 19:20.👍 3 -
as tai balsawau uz juokinga romantika nisekoi , ten ir pazvengti galima ir seip pavydo/meiles scenosComment
-
Net nežinau ką galvoti apie tuos kurie balsuoja ne už Soredemo Sekai wa Utsukushii....
Ne nu rimtai, tie 11 prabalsavusių gali kažkaip argumentuoti savo pasirinkimą? Primenu, kad čia renkam geriausią romantiką, o ne anime kuriame romantikos yra daugiausia. Aš tą Ao Haru Ride dropinau ir iš savo atminties ištryniau ir pasirodo, kad taip žiauriai pasielgiau su geriausia metų romantika..... Nu aš tai tarkim, bet niekam net nekilo ranka bent jau aprašymą jam parašyt...
Aš apskritai Soredemo Sekai į visų laikų geriausios romantikos topą įmesčiau. Tikrai verkiau, nes buvo gražu ir virpino širdį. Būtent santykiai, atsidavimas, pasiaukojimas, o ne banalybėsComment
-
Skonis, be abejonės, yra subjektyvus, individualus dalykas. Ao Haru Ride esu skaitęs tik mangą ir nežinau kaip gerai yra ekranizuota anime versija, tad nuo balsavimo susilaikysiu, tačiau mangą pamilau nuo pirmųjų skyrių. Skaisti meilė, tikroviška / įdomi gyvenimiška personažų istorija bei emocingi santykiai, charizmatiški ir ne pilki herojai. Viena iš tų istorijų / mangų, po kurių ieškai jai panašių kūrinių. Gal šiuolaikiniams kūriniams kaip "Koe no Katachi" ir neprilygsta, bet tikrai verta pabandyti kiekvienam.
The World is Still Beautiful (Soredemo Sekai wa Utsukushii) - tikriausiai smagiausias šio sezono serialas. O šiame anime personažų santykiai yra labiau gyvybingi, energingi, choleriški, aktyvūs ir taip pat bet galo charizmatiški. Gaila tik jog baigiamoji anime dalis silpnoka ir sausoka, tačiau vis tiek su mielu noru prie kompanijos ir dar kartą pažiūrėčiau.
http://www.animezona.net/forum/threa...de-%28Manga%29Comment
-
Skonis, be abejonės, yra subjektyvus, individualus dalykas. Ao Haru Ride esu skaitęs tik mangą ir nežinau kaip gerai yra ekranizuota anime versija, tad nuo balsavimo susilaikysiu, tačiau mangą pamilau nuo pirmųjų skyrių. Skaisti meilė, tikroviška / įdomi gyvenimiška personažų istorija bei emocingi santykiai, charizmatiški ir ne pilki herojai. Viena iš tų istorijų / mangų, po kurių ieškai jai panašių kūrinių. Gal šiuolaikiniams kūriniams kaip "Koe no Katachi" ir neprilygsta, bet tikrai verta pabandyti kiekvienam.
P.S. shoujo žanras man labai patinka, bet po tiek matytų anime norisi bent jau įdomesnių personažų. Šiuo aspektu net Ookami Shoujo to Kuro Ouji geresnis.Comment
-
Skonis yra skonis, bet yra objektyvi tikrovė, kurioje Ao Haru Ride yra absoliučiai tipinis mokyklinis shoujo. Vien nuo pagrindinės mergos išvaizdos ir charakterio apspjaudyt ekraną norėjosi. Jau geriau kokį nors absoliučiai tipinį haremą pažiūrėt - ten bent jau kartas pasijuokti galima ir papus parodo. Aišku aš čia tik apie anime. Manga gal ir skaitosi kitaip....
P.S. shoujo žanras man labai patinka, bet po tiek matytų anime norisi bent jau įdomesnių personažų. Šiuo aspektu net Ookami Shoujo to Kuro Ouji geresnis.👍 1Comment
-
Rinkausi tarp Soredemo Sekai wa Utsukushii ir Ao Haru Ride, bet balsavau už Soredemo Sekai wa Utsukushii, nes jame buvo visko ir humoro, ir dramos ir ir meilės, o Ao Haru Ride man buvo per daug dramos, kad ir lėmė mano apsisprendimąComment
Comment