<hr> Geriausia metų veikėja 2014 <hr>» Gera veikėja – mergina/moteris, pasižyminti įdomiu, išvystytu charakteriu, žavinčiomis ir įdomiomis savybėmis, suteikiančiomis gilumo jos asmenybei, bei įdomiais santykiais su kitais anime personažais ir įdomia savo istorija. <table><td>Nominantai:<ul><li> Ayaka Kagari (Witch Craft Works) <li> Chiyo Sakura (Gekkan Shoujo Nozaki-kun) <li> Naru Kotoishi (Barakamon) <li> Touka Kirishima (Tokyo Ghoul) <li> Satsuki Kiryuin (Kill la Kill) </ul></td></table><hr> |
Geriausia metų veikėja 2014
Collapse
X
-
Geriausia metų veikėja 2014
59Ayaka Kagari0%1Chiyo Sakura0%21Naru Kotoishi0%11Touka Kirishima0%13Satsuki Kiryuin0%13The poll is expired.
Žymos: Nieko -
krc kiryuu satsukin yra, bet pagrindines heroines nera(matoi ryuuko). zinau ,abi axujienos buwo , bet tikrai Matoi geriau nei ta is Nozaki-kun.. O su Naru taip man kvepia auksto lygio HENTAIjum jai kazkas rinkosi kur mano SABRE is fate ir toosaka Rin tada labai dar patiko is SABAgebu pagrindine heroje juokinga labai ir seip originali ! kazkas neatliko namu darbu..Comment
-
Comment
-
Aš tai ne visai sutinku su tuo, jog Naru reiktų paūgėti, kaip Red_Elf pasakė. Visi tie maži vaikai, įskaitant ir Naru, buvo Barakamon variklis. Jeigu tie vaikai būtų buvę ne mažamečiai, o paaugliai, tai anime iškart būtų praradęs bent pusę savo įdomumo. Tad kaip jau turbūt supratot, prabalsavau už Naru. Nors gal ir galėčiau pripažint, kad mano balsas nebuvo šimtu procentų objektyvus, kadangi Naru man žiauriai priminė mano pačio hiperaktyvią pusseserę, kai ji buvo maža. Gali būti jog tai šiek tiek įtakojo mano pasirinkimą.Heavy Metal Maniac.Comment
Comment