Geriausias naujokas 2013
Collapse
X
-
-
kill la kill tai gerulis man asmeniskai man patinka tas staigumas, tempas,beprotnamis ir piesimasComment
-
Ar čia išties tik man vienam dar visai patinka Samurai Flamenco? Kas prasidėjo rimtai ir labai daug žadančiai įsisuko į nepailstamą japoniško superherojų žanro klišių fiestą, kur tikrąja to žodžio prasme beveik kiekvienoje serijoje gauname kažkokį siužeto posūkį, kuris persuka serialą 180 laipsniu kampu. Kad ir kaip galėjo puikiai pasisukti šis serialas, kūrėjai nuėjo visai kitu žvyrkeliu ir kol kas vistiek man suteikia puikų laiką jį bežiūrint, bei vis dar esu įsitikinęs kad tai daroma ne be reikalo ir ne beprasmiškai, o pabaigai gausime puikią kulminaciją ir atomazgą. Gal ir naivoka, bet pažiūrėsim pamatysim.Comment
-
Ar čia išties tik man vienam dar visai patinka Samurai Flamenco? Kas prasidėjo rimtai ir labai daug žadančiai įsisuko į nepailstamą japoniško superherojų žanro klišių fiestą, kur tikrąja to žodžio prasme beveik kiekvienoje serijoje gauname kažkokį siužeto posūkį, kuris persuka serialą 180 laipsniu kampu. Kad ir kaip galėjo puikiai pasisukti šis serialas, kūrėjai nuėjo visai kitu žvyrkeliu ir kol kas vistiek man suteikia puikų laiką jį bežiūrint, bei vis dar esu įsitikinęs kad tai daroma ne be reikalo ir ne beprasmiškai, o pabaigai gausime puikią kulminaciją ir atomazgą. Gal ir naivoka, bet pažiūrėsim pamatysim.The end justifies the means.
http://myanimelist.net/animelist/Pagran2kasComment
Comment