Geriausias siaubo/trilerio anime 2012
Collapse
X
-
Geriausias siaubo/trilerio anime 2012
Žymos: Nieko -
👍 1Comment
-
-
-
Comment
-
Balsas atiduotas Another vieninteliam tikram siaubo žanro atsovui šioje temoje, taip pat dėl netikėtos pabaigos ir išlaikytos atmosferos, bei veikėjų.Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2013-02-04, 11:09.Comment
-
Na kaip kam, man ten jau pirmos serijos manau užtenka kad įvaryti depresiją. Vadinčiau BRS, kone Kaiji versija su mažom mergaitėm.Comment
-
Kelintas jau iš eilės kartas kai sunku apsispręst. Another visai patiko, tik su pabaiga biškį mano nuomone supjovė, ką išreiškiau to anime skiltyje. Mirai Nikki žiauriai geras, tačiau kartu ir žiauriai mane stresavęs padaras. Pagr herojai užkniso iki negalėjimo, tad pergalės tikrai negaliu skirti BRS išvis nelaikau nei siaubiaku nei trileriu o Gyo, net nežinau, neblogas bet visgi tai tik 1 OVA. Tad balsas keliauja Hellsingui, ne dėl to kad būtų baisus, čia neivienas man nebaisūs, peržiūrėjus šimtus siaubo filmų, o dėl atmosferos ir beabejo vampyrų, tiesiog dievinu juos. Šiaip Another laisvai galėtų taip pat laimėti, bet visgi vaikučių smurtas man nelabai prie širdies, ypač kai jis nėra labai logiškas.Comment
-
Another - jomajo. Žiauriai nuvylęs siaubiakas. Per daug užtęstas.
Hellsing Ultimate OVA - yes. Tiesiog. YES.
Mirai Nikki - gud one. Vienas mėgstamiausių mano anime. Jis geras: idėja, atmosfera, pateikimas. Ir trileris geras.
Black Rock Shooter TV - čia kas? trileris? siaubiakas? Su atmosfera ir tt aš sutinku, sutinku, kad jį sunku būtų ir kažkur kitur kišti, ši kategorija jam labiausiai tinkanti, nes daugiau jam sunkiai kas tinka... Nebent kategorijai "Istorija apie mergaičių draugystę". Ne, aš nestumiu. Konstatuoju faktą. Kai tik pasirodė paveiksliukai su pag. veikėja iš BRS, visi buvo: "oooo jėga, kai awesome, ji tokia kieta, tokia faina, kaip laukiu filmo", bet filmas buvo neišbaigtas, siužetas pilnas skylių. Ir jie padarė tv anime 8serijų trukmės, nes net ant 12 ten nebūtų užtekę. Ir tai dar stebiuosi, kaip buvo galima taip užtempti. Vienu žodžiu. Ne, geriau dviem - metų nusivylimas.
Gyo - va čia tai geras daiktas. Papločiau ne tik rankom, bet ir kojom, bet žiauriai tyngiu.
Balsas Hellsing. Nes klasika. Kai MN taps klasika,balsuosiu už jį.Comment
Comment